Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scartait roata stinga fata-Frontera sport 94

frontera_arad

Postări Recomandate

Salutare.Deci asa cum zice si titlul scartaie ceva la roata stanga fata.Sunetul este destul de tare ca si cum ar frecat ceva metatl pe metal.Pe drum drept fara denivelari nu face doar pe drumuri mai proaste.Face si daca masina este pe loc si apas sau ridic de stanga fata.Un vecin zicea ca o fi ceva de la brate dar..........nu prea se stie.

Ceva ideii?

Imi cer scuze.

Frontera sport 94

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scartait roata stinga fata-Frontera sport 94

variantele sunt

bucse brate distruse

telescop terminat

arc rupt

la un service ar trebui sa identifice problema in 5 minute dupa ce ridica masina pe un elevator...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Scartait roata stinga fata-Frontera sport 94

variantele sunt

bucse brate distruse

telescop terminat

arc rupt

la un service ar trebui sa identifice problema in 5 minute dupa ce ridica masina pe un elevator...

Telescopul sa-r putea fiindca,cam de mult l-am vazut scurs,arc nu poate fi findca nu am arcuri iar de bucse nu stiu ce sa cred fiindca am fost in urma cu o luna la mecanic si a zis ca nu am probleme la directie.Acuma ce stiu este ca nu prea am vazut la mecanicul asta masini de teren dar .......

Idea ar fi sa nu fie ceva grav fiindca urmeaza sa plec in concediu si sincer nu prea as baga bani acuma in masina.

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare