nooop Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 (editat) Astept citeva pareri din partea celor care au avut,au sau stiu despre toyota land cruiser din 2002 modelul scurt,motor diesel,4D4,130000 km. In jurul carui pret se invirte si am uitat sa precizez ca masina nu are buton la bord pt blocarea diferentialului spate. Eu nu cumpar masina pt offroad si sa merg zi de zi cu ea :tk Este o masina fiabila,merita cumparata,etc,etc Editat Iulie 21, 2010 de nooop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 Depinde de pret.....km mi se par putini pt varsta ei.......dubios ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 Depinde de pret.....km mi se par putini pt varsta ei.......dubios Da sint km ei,pe la ce pret se invirte?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 Da sint km ei,pe la ce pret se invirte?? Baga un ochi pe mobile.ro sau .de si te lamuresti.....nu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 Baga un ochi pe mobile.ro sau .de si te lamuresti.....nu ? Ma interesa infara de pret daca este recomandata masina,daca este fiabila,daca are defecte de fabrica,daca merita achizitia,intelegi tu:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 eu am din 2001 si in afara de consumabile nu am schimbat nimic. consuma 12 in oras si 10 afara, fuge de rupe si nu te lasa la greu, noroaie, zapezi, masina nepregatita, merg zi de zi cu ea. nu o sa regreti achizitionarea ei mai ales daca are km care spui ca-i are. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 eu am din 2001 si in afara de consumabile nu am schimbat nimic. consuma 12 in oras si 10 afara, fuge de rupe si nu te lasa la greu, noroaie, zapezi, masina nepregatita, merg zi de zi cu ea. nu o sa regreti achizitionarea ei mai ales daca are km care spui ca-i are. Masina ta are cumva buton la bord pt blocarea diferentialului spate ca asta nu are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 are decat diferential central LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 are decat diferential central Si se blocheaza de undeva diferentialul central?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 din schimbatorul de reducor LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 grija mare au cateva bube...scumpe... joc la caseta directie ..la o bucsa ..din pacate bucsa nu vine decat cu corpul casetei .. probleme la turbina... la pivotii fata ..rulmenti prin cv .au crapat si cateva motoare ... verifica bine masina inainte de a da banii..poate fi o masina super de care vei fi extrem de multumit ..sau o groapa de bani dar asa sunt toate masinile second... ai sanse 50% sa fie ok 50% sa fie rau ...:grin: asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nooop Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: sfaturi pt achizitia unui land cruiser din 2002 grija mare au cateva bube...scumpe... joc la caseta directie ..la o bucsa ..din pacate bucsa nu vine decat cu corpul casetei .. probleme la turbina... la pivotii fata ..rulmenti prin cv .au crapat si cateva motoare ... verifica bine masina inainte de a da banii..poate fi o masina super de care vei fi extrem de multumit ..sau o groapa de bani dar asa sunt toate masinile second... ai sanse 50% sa fie ok 50% sa fie rau ...:grin: Merci,daca o cumpar o sa fiu atent la ce ai spus tu:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate