Moss_ene Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 (editat) Editat Iulie 22, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Dacia Duster la TAT pana la urma dusteru se dovedeste a fi un suv ok Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Topicul ar trebui mutat la SUV-uri. S-au descurcat mai mult decat onorabil, dat fiind faptul ca participantii erau angajati ai birourilor din Bucuresti metamorfozati in piloti si copiloti pentru cateva zile. Au avut un suport tehnic impresionant (cum e si normal pentru o echipa de uzina). Din cate am inteles, unul din scopurile lor era sa detecteze eventualele defecte ascunse sau "bug"-uri de soft la in conditii de exploatare extrema. Traseul de la open a avut si action dar intre action-uri a avut drumuri destul de lungi de legatura, fapt care i-a avantajat, intrucat Dusterul, avand suspensie independenta pe toate rotile, putea sa mearga cu viteza mai mare. Nu stiu exact cum s-au descurcat prin noroaiele alea mari, intrucat noi eram mai in fata, dar din povestite am inteles ca masina fiind usurica si avand scuturi pe o mare parte din podeaua masinii se comporta ca o sanie si se puteau trolia destul de usor. Bravo :h5 alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Bravo pentru piloti si copiloti ca au avut curajul sa se avante cu o masina asa de tehnologizata in jungla fiarellor vechi si deasemenea s-au descurcat si onorabil .Cred ca ar trebui sa se fabrice o varianta de echipare numita" Dacia Duster Tat " care sa includa o mare parte din echiparea acestor doua masini. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Deci in final concluzia e simpla: Duster0ul e un SUV foarte bun si de TAt avand in vedere costul lui ca si masina nou nouta ! Macar e "Made in Romania" ... Bravo lor. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
passa Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Chiar s-a descurcat super ok masineta!!! nu ma asteptam!!! pacat de anumite finisaje, ca altfel ar fi ok!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT bravo lor. macar au facut si romanii o masina cat de cat buna, dar daca au vrut de teren trebuiau sa continue cu aro sal mai doteze cu ceva si era mult mai ok. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Sa inteleg ca daca iau un Trabant, ii pun scuturi, un troliu si o pun pe nevasta-mea la volan si eu la troliu si RB veti avea dubii ca termin TAT-ul?:grin: Ptii...adevarurile astea! A, inca ceva: Dusterul nu este masina romanesca! Sau este?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Da, e masina romaneasca :grin: Au proiectat-o romanii de la Renault cu componente concepute de romanii de la Nissan. O mare parte a fabricatiei e facut de robotii facuti de romanii de naiba stie unde. In rest se asambleaza de romanii de la Mioveni. Consider ca e absolut tendentios sa nu se recunoasca acest succes al romanilor de pretutindeni. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT au fost masini (chiar japoneze) pregatite (foarte pregatite) care nu numai ca au abandonat, dar nici macar nu s-au batut pana la ultima picatura de sange. Pe de alta parte, romanii de la dacia n-au baut ca irlandezii si englezii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Sa inteleg ca daca iau un Trabant, ii pun scuturi, un troliu si o pun pe nevasta-mea la volan si eu la troliu si RB veti avea dubii ca termin TAT-ul?:grin: Ptii...adevarurile astea! A, inca ceva: Dusterul nu este masina romanesca! Sau este?:ha: URAAAA! Oameni Buni, S-a Intors Petre! Sa intelegem ca te-ai insurat, si ai fost in luna de miere? Ai zis ceva de nevasta....:ha::ha::ha: sincer, fara tine locul asta este mai gol:h5:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Dacia Duster la TAT Pai de nevasta-mea sa zic in sectiunea asta? La Dacia? :ha: Bai nene, cand o sa inventati voi setiunea Porshe aici, atunci va zic si eu ceva offtopic de nevasta-mea! Pana atunci...:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
montañes Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Dacia Duster la TAT When begin the TAT 2011? Când începe TAT 2011? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Dacia Duster la TAT When begin the TAT 2011? Când începe TAT 2011? TAT 2011 -The Final Edition - The anniversary 10th edition of the Transilvania Adventure Trophy will take place between 9 and 15 July, as always around Deva, Romania. The registrations will start in the second week of January. http://www.transilvania-trophy.com/info_schedule.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_cojocar Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Se pare ca si in 2011 Dusterul a aratat ce poate la TAT Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Daaa... pacat de masina ... dar reclama tre'sa fie agresiva .... 'till the bitter end , no matter what ... ( ... pe cind vedem si ceva chiusapte ?...offroader ...) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Da'.... acum am si eu o intrebare - vazand sigla aia mare de pe botul masinii gri - ce e cu promovarea la Warn? Sper ca nu este off-topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Da'.... acum am si eu o intrebare - vazand sigla aia mare de pe botul masinii gri - ce e cu promovarea la Warn? Sper ca nu este off-topic troliile de pe masini sunt warn:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Asta am banuit si eu ca troliile de pe masini sunt Warn, dar... fiind o echipa (mai mult sau mai putin) de uzina, de unde unde relatia cu Warn sau cu un importator sau cu un distribuitor Warn? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Asta am banuit si eu ca troliile de pe masini sunt Warn, dar... fiind o echipa (mai mult sau mai putin) de uzina, de unde unde relatia cu Warn sau cu un importator sau cu un distribuitor Warn? pai iti raspund eu foarte simplu si concis :) tinand cont ca nu sau apuncat inca cei de la Dacia sa fabrice trolii mi se pare normal ca reclama partenerului sa fie prezenta pe masina,sau vrei sa spui ca masinile alea de pe vremuri pe care scriau marlboro erau facute de fabrica de tigarete?:) Warn sunt parteneri cu Dacia pentru echipa de Offroad deci reclama lor marimea pozitia si tot ce tine de ea este negociata si filtrata de departamentul de Marketing ;) lucru perfect normal pretutindeni si la orice companie. si apropo de TAT anul asta parca nu se mai tine dar mi-ar fi placut tare ca tare imi e ca anul asta rezerva ceva surprize placute :) Bravo Daniel pentru filmulete intradevar merita sa fie prezente aici si vazute de cat mai multa lume :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 (editat) Re: Dacia Duster la TAT Deoarece a disparut subiectul off-topicului am sters ceea ce scrisesem. Referitor la Dustere (cele de concurs, ca nu o sa puteti cumpara asa ceva de la dealer): sunt usoare, au scut pe dedesubt asa ca chiar daca nu au o garda la sol foarte mare reusesc sa se mentina la suprafata noroiului si sa se duca. Troliile Warn si blocantele facute special pentru ei le ajuta mult. Probleme (din ocaziile in care le-am vazut): 1. incrucisarile. mari probleme la incrucisari, daca ii da un pic de viteza sa aiba moment sa treaca bine, daca nu ... 2. nu stiu cum au gandit troliul in masina dar nu e bine... cam aiurea sa tot stai sa troliezi cate putin si cel din masina sa aiba grija sa ghideze plasma cu mana astfel incat sa se aseze cum trebuie pe tambur. In mod normal ar fi trebuit sa puna teava prin care sa treaca plasma pana spre troliu... ei au lasat plasma libera prin dreptul copilotului. Poate pentru ca este o masina joasa si o teava prin locasul copilotului i-ar fi trecut drept prin brate si nu pe la picioare ca la cazanele noastre? Oricum ar trebui sa aiba mai mult curaj si sa participe la un OPEN de etapa de campionat. Daca au facut-o deja, scuze, nu stiu. Editat August 16, 2012 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Troliile Warn si blocantele facute special pentru ei le ajuta mult. Probleme (din ocaziile in care le-am vazut): 1. incrucisarile. mari probleme la incrucisari, daca ii da un pic de viteza sa aiba moment sa treaca bine, daca nu ... Inseamna ca alea nu sunt blocante daca ramai fara tractiune la incrucisari. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Dacia Duster la TAT Inseamna ca alea nu sunt blocante daca ramai fara tractiune la incrucisari. pai nu ramai fara tractiune iar blocantele sunt blocante ca pentru un LSD nu sunt ca la un patrol cand blocarea o face mecanic cu o tija,la Duster totul e facut electric electronic...etc iar inca ceva se stie ca masinile alearga in campionat si in curse cu piese de serie, iar aceste pentru o protectie a subansamblului dispun de o limitare electronica iar cand valoarea reala depaseste valoarea standard atunci se intampla fenomenul de care si la care se referea probabil Schultz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate