Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru cei din Timisoara. Confectionari prelate

stanley

Postări Recomandate

In Timisoara, stie cineva, in afara de SATIMPEX spre Arad si firma de la Remetea, mai confectioneaza cineva in Timisoara prelate auto, copertine. (vreau sa-mi pregatesc o copertina pentru montat langa masina in actiunile de la munte)
Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pentru cei din Timisoara. Confectionari prelate

Am trecut si eu pe la Satimpex pentru o copertina peste bena. Mi-au cerut 10 mil, mi sa parut cam mult asa ca l-am confectionat singur.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Exact la varianta asta m-am gandit si eu, sa o confectionez singur. Dar sti ceva, de unde se poate cumpara materialul de prelata? Iar de lipit cred ca se poate cu fierul de calcat, ce zici? Ca pentru pus capse nu este problema.

Link spre comentariu

Are Delfino pe Toyota aia pregatita pentru Africa ceva de genul asta, si pare facuta, sau nu am vazut eu bine. Hai sa vorbim cu el, in 5 august ma gasesti acolo ca merg de dimineata sa rezolv problema mea cu clima, si ma ajuta sa demontez prin fata ca sa am acces la conducte.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

In Timisoara, stie cineva, in afara de SATIMPEX spre Arad si firma de la Remetea, mai confectioneaza cineva in Timisoara prelate auto, copertine. (vreau sa-mi pregatesc o copertina pentru montat langa masina in actiunile de la munte)

Incearca la orice firma care iti este la indemana ce produc Banere pentru publicitate,materialul respectiv este o prelata de buna calitate si in plus dispun baietii la confectionat si de tot felul de capse si prinderi in prelata pentru fixarea ulterioara. P.S treci si pe drumul spre Giarmata Mare dupa sediul Izometal tot pe stanga e o firma de carosari ,sigur te pot ajuta dar sunt ceva mai scumpi.

Editat de gimax
Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa
Link spre comentariu

Incearca la orice firma care iti este la indemana ce produc Banere pentru publicitate,materialul respectiv este o prelata de buna calitate si in plus dispun baietii la confectionat si de tot felul de capse si prinderi in prelata pentru fixarea ulterioara. P.S treci si pe drumul spre Giarmata Mare dupa sediul Izometal tot pe stanga e o firma de carosari ,sigur te pot ajuta dar sunt ceva mai scumpi.

Am gasit pe net firme care confectioneaza banere in Timisoara, am luat legatura cu una din ele si dupa ce mi-a spus ca mi-o face cu 30 euro/mp, m-am dus in Remetea la Bumerang si mi-am facut-o cu 8,5 euro/mp, a iesit excelent!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Poti atasa te rog o poza?

M-ar interesa si pe mine.

Mersi.

Scuza-ma, am fost plecat.

Inca nu am folosit prelata la o actiune in natura, voi face o poza mai tarziua cu ea montata pe masina (am pregatite si betele din teava din otel) si voi pune pe forum. Oricum este bine facuta.

Link spre comentariu

Poti atasa te rog o poza?

M-ar interesa si pe mine.

Mersi.

idem, asteptam pozele, precum si cateva detalii, dimensiuni si cost total

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Am pus o poza cu fostul meu Defender, prelata confectionata acuma este la fel, in forma de L cu dimensiunile de cca 3,00 x 3,00mp, ancorata partial de acoperis (la Pajero am un portbagaj care se va monta pe 2 bare transversale) si rezemata pe 3 stalpi din otel ancorati. Pe contur are o intaritura in care sunt montate capsele. Unul din stalpi este mai lung pentru a se asigura pantele de scurgere a apei de ploaie.

Datorita dimensiunilor prelatei, intrarea in spate in masina prin haion este protejata de ploaie iar pe lateral ramane loc pentru o masuta cu 2 scaune. Chestie verificata !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Tot la Remetea mi-am facut si eu o prelata, au cele mai bune preturi din TM, poti negocia si alege mai multe feluri de prindere.

Patrol 3.3

:cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare