Raz Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Buna ziua!:grin: Posed un Suzuki Samurai si vreau sa ii scot rotiile in afara caroseriei:old. Am inteles ca exista niste flanse sau ceva de acest gen. M-ar interesa si un pret !:tk Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Samurai! Mai ieftin e sa intorci jentile . Poate ai posibilitatea asta si atunci nu mai ai nevoie de flanse . Eu unul am preferat sa dau un ban si sa pun flanse . Daca mai citesti pe aici , ai sa te lamuresti cum sta treaba pentru ca sunt multe topicuri pe acest subiect . 1 Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Samurai! Vezi la Gepetto ca el avea flanse de samurai din aluminiu mult mai ieftine. Eu de la el mi-am procurat Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Samurai! cat ai dat pe flanse si ce grosime? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: Samurai! cat ai dat pe flanse si ce grosime? Bertone, linisteste-te cu intrebari comerciale in topicuri tehnice! Vrei sa afli ceva de genul asta, da PM! Vrei sa afli preturile lui Gepetto, cauta-i datele de contact si intreaba-l direct pe el! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate