Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nu gasesc sonda marsarier

saw

Postări Recomandate

am tot cautat-o...am gasit ceva pe cutie langa maneta de la 4x4 am verificat-o schimbat-o si merge....mi se aprinde la bord 4wd...dar tot nu stiu unde e sonda de marsarier....pana atunci am pus un intrerupator clasic pentru luminile de marsarier...dar tot nu ma las... stie cineva unde este sonda ? Multumesc anticipat !
:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nu gasesc sonda marsarier

Pana la acest moment am gasit doar una si e de 4wd....nu apelam la voi daca gaseam si altceva....sigur le testam ...pe toate ...Multumesc !

Link spre comentariu

Deschizi capota priveşti pe diagonala filtru aer-volan şi în jos spre cuplajul motor cutie de viteze,cam în direcţia soclului schimbătorului de viteză din interior. Sper să fi explicat pe înţeles. Ataşez şi nişte poze. Electricienii cred că sonda similară de la Dacia(dar ce model n-am reţinut) s-ar potrivi. Cu stimă!

Link spre comentariu

sa inteleg ca accesul se face pe sus ? pe la motor ?

luni seara ajung la masina si ma uit...

Multumes mult....vad ca este sonda care o am deja ca piesa ...deci daca nu lucreaza o schimb cu placere....

Multumesc mult !

Link spre comentariu

Eu pe la motor am fotografiat-o. Electricienii au lucrat şi pe dedesupt,au cositorit papucii cablului pe sondă şi au izolat,cred că unul a cositorit pe sus pe la motor şi celălalt a ţinut firele pe dedesupt.Cu stimă!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cand aveti o problema pe care o rezolvati intr-un fel sau altul e important sa puneti aici si solutia chestie foarte utila ptr. restul utilizatorilor.

Multumesc in avans.

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

am inlocuit sonda ...se poate sa fie firele rupte de la ea...cand se infileteaza se pot rasuci firele plus ca motorul est in continua miscare si daca papucii nu sunt foarte bine cuplati....se pot produce intreruperi....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare