saw Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 am tot cautat-o...am gasit ceva pe cutie langa maneta de la 4x4 am verificat-o schimbat-o si merge....mi se aprinde la bord 4wd...dar tot nu stiu unde e sonda de marsarier....pana atunci am pus un intrerupator clasic pentru luminile de marsarier...dar tot nu ma las... stie cineva unde este sonda ? Multumesc anticipat ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Dacă nu afli până mâine seara, o să-ţi trimit mâine seară nişte poze, căci electricienii care mi-au făcut mie instalaţia, musai să ştie unde e! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Ai putea sa iei toate sondele de pe cutia de viteze si sa le faci cate un strap pana cand se aprind becurile de la marsarier.:wink: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Pana la acest moment am gasit doar una si e de 4wd....nu apelam la voi daca gaseam si altceva....sigur le testam ...pe toate ...Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Deschizi capota priveşti pe diagonala filtru aer-volan şi în jos spre cuplajul motor cutie de viteze,cam în direcţia soclului schimbătorului de viteză din interior. Sper să fi explicat pe înţeles. Ataşez şi nişte poze. Electricienii cred că sonda similară de la Dacia(dar ce model n-am reţinut) s-ar potrivi. Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Saw,pozele arată succesiune inversă,adică orientează-te incepând cu a treia poză.Iar poza cu sonda priveşte-o cu orientarea după data inscripţionată, pentru că aşa am avut unghi bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier sa inteleg ca accesul se face pe sus ? pe la motor ? luni seara ajung la masina si ma uit... Multumes mult....vad ca este sonda care o am deja ca piesa ...deci daca nu lucreaza o schimb cu placere.... Multumesc mult ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Eu pe la motor am fotografiat-o. Electricienii au lucrat şi pe dedesupt,au cositorit papucii cablului pe sondă şi au izolat,cred că unul a cositorit pe sus pe la motor şi celălalt a ţinut firele pe dedesupt.Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier am rezolvat ! multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doru_constantiniu Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Salut, Spune-mi te rog si mie cum ai rezolvat problema? Ai inlocuit sonda? Am si eu aceeasi problema, dar nu cred ca e stricata, deoarece cateodata merge, cateodata nu, deci s-ar putea sa fie niste contacte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier Cand aveti o problema pe care o rezolvati intr-un fel sau altul e important sa puneti aici si solutia chestie foarte utila ptr. restul utilizatorilor. Multumesc in avans. Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Nu gasesc sonda marsarier am inlocuit sonda ...se poate sa fie firele rupte de la ea...cand se infileteaza se pot rasuci firele plus ca motorul est in continua miscare si daca papucii nu sunt foarte bine cuplati....se pot produce intreruperi.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate