stefan79 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Ce parere aveti de "utilajul" acesta? Pare destul de interesant. Acum sincer...il astept acasa in august prin bunavointa unui prieten din Anglia. http://cgi.ebay.co.uk/RECOVERY-WINCH-12500-lb-12V-WINCHMAX-BRAND-UK-STOCK-/140430561134?cmd=ViewItem&pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Other_Vehicle_Parts_Accessories_ET&hash=item20b2504f6e www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vuvuzelu Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Ce parere aveti de "utilajul" acesta? Pare destul de interesant. Acum sincer...il astept acasa in august prin bunavointa unui prieten din Anglia. http://cgi.ebay.co.uk/RECOVERY-WINCH-12500-lb-12V-WINCHMAX-BRAND-UK-STOCK-/140430561134?cmd=ViewItem&pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Other_Vehicle_Parts_Accessories_ET&hash=item20b2504f6e puterea nu e totul. pe primul loc as pune fiabilitatea la folosiri intense. De winchmax pana acum n-am auzit. aici as putea sa fiu eu in offside. In al doilea rand, va fi destul de greu. pe fata am la o masina un 8274 , usurel in comparatie cu un warn de 12.000 racit cu aer care este montat pe cealalta masina. pentru asa greutate si ca masina sa nu se lase f tare am schimbat si suspensia. insa acum am un usor dezechilibru intre fata si spate, mai lucrez inca la repartitia corecta a maselor. vad in avatar ca ai un mitzu. incearca sa nu-i pui si bullbar - sau limiteaza-te la ceva f. simplu si usor pentru a nu ingreuna si mai mult fata. o sa vezi ca in teren se va simti nu in ultimul rand, piesele de schimb. ai de unde sa iai un releu daca se arde? sau niste carbuni? toata stima, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX @vuvuzelu - puterea nu este totul dar..conteaza :grin: nu este o marca cunoscuta in romania dar este in uk. incerc sa limitez la maxim greutatea ... oricum in plan este si modificarea de suspensie. pe spate tocmai se pun arcuri de patrol... dar sa nu devin off topic piese de schimb... am pe cineva in uk si care ma poate ajuta cu piese. nu va avea parte de folosiri intense (sau asa zic eu) acum... o sa vedem ce si cum www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX tocmai ce mi-am luat si eu unul, d-ala chinezesc de zic astia ca nu e bun.. vrajeala, facut in aceasi fabrica doar ca pe unul au mai dat la chinezi $0.5 sa lipeasca un sticker. a fost 210 lire cu tot cu transport, azi mi-a venit, arata bine, are si telecomanda wireless, saptamana viitoare o sa-l montez si pe masina cred. daca vrei sa-l vezi, ne vedem pe undeva. in rest, de fiabilitate, etc.. eu cel putin, la fel ca si tine nu cred ca-l voi folosi mai mult de cateva ori pe an probabil, iar daca-l intretii si folosesti in parameterii dati de producator ar trebui sa fie ok. piese daca e vorba de electrica sigur gasesti si pe aici iar ceva mecanic, eventual il poti face la strung, dar la cat costa eu cred ca merita. Editat Iulie 23, 2010 de sixone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX La 210 lire cu tot cu transport e super pret, mai ales ca pe linkul lui @stefan79 apare la pret de 240 lire (fara transport). Bafta don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX @cipri778 - este 240 lire si am norocul ca il va aduce un prieten :grin: Al meu este facut in Anglia. Nu cred ca fac reclama daca pun pagina web aici (daca da...rog sa fie sters link-ul) http://www.winchmax.co.uk www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX stefan, crezi ca e ceva facut in anglia? m-am uitat la specificatiile celui chinezesc (ma rog, ei nu zic ca e chinezesc, nu zic nimic, in manual, cutie, etc.. nu scrie niciunde ca ar fi chinezesc) si la asta al tau. sunt IDENTICE, cuvant cu (,) cuvant.. absolut totul e identic. fie chinezii au copiat totul, fie sunt aceleasi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Chinezesc...englezesc...sa isi faca treaba :wink: www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Stefane, Prea multi carcotasi :uameni...daca ziceai ca l-ai luat cu 500 euro era superdeal atunci! Ca sa intelegeti ce a vrut sa spuna Stefan ...domnilor, aceasta este o sursa/varianta/alternativa vs. ce exista pe piata la ora actuala de unde va puteti lua un troliu ieftin! Nu va obliga nimeni sa cumparati de acolo ... e doar o sursa si ATATA TOT! Ca e chinezesc, peloponez sau mongolez nu mai conteaza ... Si daca-i chinezesc care-i problema?? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Hmm.. nu sunt carcotas, daca la mine te refereai, al meu e chinezesc, imi plac chinezismele, imi place mancarea chinezeasca, bla bla.. Tot ce am spus a fost ca toate sunt facute in china, chiar daca scrie made in england pe ele, that's all.. In rest, sa-l stapanesti si sa-l folosesti sanatos mult timp de acum incoace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Salut.Despre asta ce imi puteti zice:http://www.winchmax.co.uk/winchmax-hydraulic-winch-20-000-lb/ ?Trebuie instalatie suplimentara hidraulica?sau ce iti dau ei acolo e tot ce iti trebuie?mersi Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX nu vad pompa hidraulica in poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX Daca nu,oare s-ar putea adapta una? Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX sigur ca se poate , trebuie doar sa vezi de ce debit are nevoie hidromotorul troliului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX sigur ca se poate , trebuie doar sa vezi de ce debit are nevoie hidromotorul troliului. Imi pot da seama de debit sau doar daca scrie in ''hartoage'' sau pot verifica? Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX trebuie sa scrie in specificatiile troliului cati cmc are hidromotorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sica_tk Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX deci ? cum e winchmax , face treaba ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: RECOVERY WINCH 12500 lb 12V WINCHMAX deci ? cum e winchmax , face treaba ? Am avut inainte winchmax dar nu hidraulic.Pentru light offroad a facut fata chiar foarte bine,e puternic(parerea mea...) Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate