Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

va saluta pandalica

cocherul

Postări Recomandate

Re: va saluta pandalica

Va multumesc pentru primire.

E singura mea masina si o folosesc mult pe strada asa ca nu vreau sa o mai inalt foarte mult. Acum are inaltatoare de 1,5 facute din ceva teflon pe fata si arcuri suplimentare pe spate. Vreau sa comand arcuri +3 pe fata din Italia si sa fac inaltatoare +2-3 pe spate.

Daca o inalt mai mult de 5 cm pe fata exista posibilitatea sa se rupa flansa, si trebuie sa caut flansa de fiat 127.

Mai vreau sa caut niste scaune rabatebile sport, dar nu prea gasesc ceva second sa-mi placa.

Caut un "apendice van" sa-mi incapa mai bine cainii in spate.

Am in proiect si niste cauciucuri de teren, pe care sa le folosesc numai la iesiri.

Pana acum am schimbat destule la ea: kit ambreiaj, 2 rulmenti la cutie, kit distributie, discuri, rulment etc. fata, garnitura chiuloasa, rectificat chiuloasa, pompa benzina, bobine , injector, senzor turatie, senzor presiune...asa ca se cam duc banii.

Unele piese le am de pe o panda 2x4 din 92 pe care o dezmembrez. mai am dezmembrate una din 84 si una din 86.

Ma bate gandul de multe ori (mai ales cand e stricata) sa o vand si sa-mi iau ceva combi pt caini, dar dupa ce o repar si fac o mica iesire cu ea imi trece repede.

Inca ma ocup cu cresterea Ciobanescului German. Informatii despre cainii mei si poze cu cainii mei gasiti aici:

http://www.ciobanescgerman.net/forum/in ... 151.0.html

Panda 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare