cocherul Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: va saluta pandalica Va multumesc pentru primire. E singura mea masina si o folosesc mult pe strada asa ca nu vreau sa o mai inalt foarte mult. Acum are inaltatoare de 1,5 facute din ceva teflon pe fata si arcuri suplimentare pe spate. Vreau sa comand arcuri +3 pe fata din Italia si sa fac inaltatoare +2-3 pe spate. Daca o inalt mai mult de 5 cm pe fata exista posibilitatea sa se rupa flansa, si trebuie sa caut flansa de fiat 127. Mai vreau sa caut niste scaune rabatebile sport, dar nu prea gasesc ceva second sa-mi placa. Caut un "apendice van" sa-mi incapa mai bine cainii in spate. Am in proiect si niste cauciucuri de teren, pe care sa le folosesc numai la iesiri. Pana acum am schimbat destule la ea: kit ambreiaj, 2 rulmenti la cutie, kit distributie, discuri, rulment etc. fata, garnitura chiuloasa, rectificat chiuloasa, pompa benzina, bobine , injector, senzor turatie, senzor presiune...asa ca se cam duc banii. Unele piese le am de pe o panda 2x4 din 92 pe care o dezmembrez. mai am dezmembrate una din 84 si una din 86. Ma bate gandul de multe ori (mai ales cand e stricata) sa o vand si sa-mi iau ceva combi pt caini, dar dupa ce o repar si fac o mica iesire cu ea imi trece repede. Inca ma ocup cu cresterea Ciobanescului German. Informatii despre cainii mei si poze cu cainii mei gasiti aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/in ... 151.0.html Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: va saluta pandalica frumosi caini felicitari zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: va saluta pandalica :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: va saluta pandalica :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: va saluta pandalica :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocherul Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: va saluta pandalica Multumesc Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: va saluta pandalica :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocherul Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: va saluta pandalica :) Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: va saluta pandalica Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocherul Postat Septembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: va saluta pandalica :hi Panda 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: va saluta pandalica :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: va saluta pandalica :W :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate