mihaituk Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? aici: http://lh3.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TFfyE8lc12I/AAAAAAAACBk/0jeQPyz99pE/s1280/IMAG0012.jpg http://lh6.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TFfyFGU2IXI/AAAAAAAACBo/Pq6MgMXNcZE/s1280/IMAG0013.jpg T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? desfaci suruburile din spatele talerului ce sustine sabotii de frana, extragi apoi planetara cu tot cu rulmentul de roata............Nu are clip interior i diff ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Daca are capac in spate inseamna ca are planetare cu siguranta in grup. Este in manualul de service procedura de scoatere la diferentialul normal insa nu stiu cum este la ARB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? are sigurantele in grup, voi incerca sa sa scot axul care ascunde sigurantele. talerul cu sabotii este independent de planetare, se prinde pe punte si nu are legatura cu acestea, iar la miscarea in laterala a planetarei se aude clar in grup zgomot de blocare. sper sa o rezolv repede. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Trebuie sa scoti axul dintre pinioane si apoi impingi spre grup planetarele si trebuie sa iti apara sigurantele sa le poti scoate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Avantajele total Flotant Dezavantaje total Flotant: - nu cred ca exista punte stok total flotant cu altceva decat frana pe tambur. Daca ati vazut careva asa ceva, va rog replay - costuri de productie mari, solutie tehnica accesibila numai masinilor scumpe puntea dana 60 sau 70 are total flotant si tambur (daca nu gresesc si aro) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Trebuie sa scoti axul dintre pinioane si apoi impingi spre grup planetarele si trebuie sa iti apara sigurantele sa le poti scoate. Rezolvat cu succes, era un surub secret care tinea axul satelitilor. Intr-acevar, cand vezi ce siguranta mica tine planetara in puntea semi floater, te intrebi daca nu va iesi la un moment dat. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Rezolvat cu succes, era un surub secret care tinea axul satelitilor. Intr-acevar, cand vezi ce siguranta mica tine planetara in puntea semi floater, te intrebi daca nu va iesi la un moment dat. Fa niste poze ca sa vedem si noi surubul respectiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Fa niste poze ca sa vedem si noi surubul respectiv. in imaginea de mai jos se poate observa locul unde era acel surub care fixa axul satelitilor. demontatul a fost usor, nu a pus probleme nici montajul pinionului si a coroanei, insa la final, cand am vrut sa introduc axul satelitilor si distantierele (dupa ce am repus sigurantele C-clip), am avut neplacuta surpriza sa constat ca nu mai incap. Cauza: noua coroana e mai groasa cu cca 4-5mm! ca sa nu mai poluez topicul acesta am am deschis unul nou, dedicat problemei mele, la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=605739#post605739 cred ca mai bine e sa aveti full-floating... http://lh3.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TF3JgQOkpFI/AAAAAAAACCE/ewcpByKEd1w/s720/DSC03285.1.JPG T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Este exact acelasi sistem ca si la diferentialul obisnuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Exista modele intre 1990 si 1993 care au punte semi-floating si frana cu tamburi. Dupa 1993 HDJ80 are punte full-floating. Toate puntile full-floating au discuri pe spate. Nu este o regula. 80-ul meu este din 1998 si are punte semi-floating si frana pe tambur :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? 80-ul tau este cu siguranta HZJ80 motor aspirat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Punti spate Toyota full-floater sau semi-floater? Defender 300 tdi din 94 are full floater si disc.Deasemenea la toyota mea fj70 din 88 este full floater cu tambur.Accesul la planetara se face din exterior desfacand ciuperca planetarei din cele 6 suruburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate