Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri sau alternative - Suzuki Samurai

dandoru

Postări Recomandate

Ma bate gandul sa achizitionez un Samurai. Asta din poza este frumos. Stie cineva despre masina asta ceva sau alta alternativa fara sa sar de 4000 de euro. Am folosi google si nu am gasit nimic asemanator (numai hardtop).:tk Editat de dandoru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri sau alternative.

Este intr-adevar frumos, dar mai bine , zic eu , sa-ti iei unul nemodificat si sa-l faci pe gustul tau.

Oricum , unul original il poti gasi mai ieftin si poate chiar inmatriculat.

Pe asta nu prea vad cum poti sa-l inscrii cu bara aia , troliu si gumle alea ....

Asta iti ia ochii ca este inaltat si are gume mari ......

Dar la gumele alea trebuie sa aiba rapoartele schimbate neaparat (ceea ce nu se zice in anunt), un kit de inaltare nou e cam 1000 de euroi (are deja dar nu stii in ce stare sunt amortizoarele, sau daca arcurile au fost springuite , de cate ori ...), un bodylift e cam 200 de euroi (posibil sa aiba la gumele alea), troliu de 6 tone (nu stii ce firma sau cum a fost folosit si intretinut) .....

Mai bine iei unul de pe forum de aici unde baietii se cunosc intre ei si se stiu cei care au avut grija de masini (poti gasi si topicuri unde vezi ce lucrari s-au facut la ele) sau iei unul nemodificat si stii tu ce bagi in el ....

Editat de yety
  • Like 1
Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

Este intr-adevar frumos, dar mai bine , zic eu , sa-ti iei unul nemodificat si sa-l faci pe gustul tau.

Oricum , unul original il poti gasi mai ieftin si poate chiar inmatriculat.

Pe asta nu prea vad cum poti sa-l inscrii cu bara aia , troliu si gumle alea ....

Asta iti ia ochii ca este inaltat si are gume mari ......

Dar la gumele alea trebuie sa aiba rapoartele schimbate neaparat (ceea ce nu se zice in anunt), un kit de inaltare nou e cam 1000 de euroi (are deja dar nu stii in ce stare sunt amortizoarele, sau daca arcurile au fost springuite , de cate ori ...), un bodylift e cam 200 de euroi (posibil sa aiba la gumele alea), troliu de 6 tone (nu stii ce firma sau cum a fost folosit si intretinut) .....

Mai bine iei unul de pe forum de aici unde baietii se cunosc intre ei si se stiu cei care au avut grija de masini (poti gasi si topicuri unde vezi ce lucrari s-au facut la ele) sau iei unul nemodificat si stii tu ce bagi in el ....

Nu prea am gasit ceva sa imi placa nemodificat si inmatriculata. Ce am gasit sunt cam scumpe. Daca ai vreo propunere te rog sa ma ajuti.:hl

Link spre comentariu

Salut ! Cauta si pe mobile.ro . Uite de exemplu unul original si inmatriculat : aici

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Din pacate , nu stiu pe nimeni sa vanda un Samurai nemodificat.

Dar nu e neaparat sa-l iei inmatriculat . Eu spuneam ca o sa-ti fie greu sa-l inmatriculezi pe asta pe care-l vrei tu , deoarece are bara modificata , bullbar, troliu. Nu cred ca-ti accepta la RAR asa ceva .

Daca iei unul nemodificat, o sa-ti fie mai usor sa-i faci ITP-ul si sa-l inscrii pentru ca nu o sa te puna nimeni sa schimbi rotile, bara etc.

Link spre comentariu

In mare parte sunt de acord cu colegii de mai sus.

Nu neaparat ca nu ar merita masina. Dar trebuie studiata foarte bine inainte de a o lua. Daca modificarile sunt facute ca la carte, atunci merita.

Ceva este ciudat la el totusi. Motorul ori este schimbat ori nu este motorul de 80 cai.

Motorul de 80 cai, pe care il am si eu pe a mea, este motorul G13BB de 1,3 L, 16 valve. Din cate stiu eu asta este motorul de pe Suzuki Swift, iar pe Samurai a fost pus dupa 2000 sau chiar 2002.

Deci daca te hotarasti la masina asta, studiaza bine de tot actele.

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

In mare parte sunt de acord cu colegii de mai sus.

Nu neaparat ca nu ar merita masina. Dar trebuie studiata foarte bine inainte de a o lua. Daca modificarile sunt facute ca la carte, atunci merita.

Ceva este ciudat la el totusi. Motorul ori este schimbat ori nu este motorul de 80 cai.

Motorul de 80 cai, pe care il am si eu pe a mea, este motorul G13BB de 1,3 L, 16 valve. Din cate stiu eu asta este motorul de pe Suzuki Swift, iar pe Samurai a fost pus dupa 2000 sau chiar 2002.

Deci daca te hotarasti la masina asta, studiaza bine de tot actele.

Am vorbit cu omul la telefon, masina este adusa acum 3 luni, nu are rugina, motorul ete de 51 kw trecut EURO 2 in acte, este modificata priza de putere,arcurile intoarse, totul este nou si toate modificarile sunt facute in tara. La RAR zice ca nu o sa am probleme daca schimb anvelope. Nu stiu ce sa fac.:ih

Link spre comentariu

Hai s-o luam pe rand :

Hard top poti lua si dupa ce iei masina pentru ca se cam gasesc peste tot si la preturi rezonabile . Deci asta nu ar trebui sa fie un criteriu de alegere a masinii . Daca ai fi vrut tin top ... atunci e alta poveste (eu de exemplu am tinut neaparat sa fie tin top a mea) .

Daca gasesti acum un Samurai fara rugina ...... ce pot sa zic decat ca ti-a pus Dumnezeu mana in cap ! Si eu eram convins ca nu am rugina pe al meu pana am dat jos overfenderele .... si a trebuit sa refac pragurile si overfenderele de la 0 . Samuraiul sta la tabla destul de rau ....

Ca nu are rugina vizibila .... sau a fost vopsita ... e altceva .

Cu arcurile intoarse nu stiu cum e pentru ca nu am .

Priza de putere nu am auzit sa existe pe Samurai stok. Eventual la cele cu troliu mecanic , dar acesta nu are asa ceva.

Euro 2 in acte e valabil pentru tine doar daca i-a facut el RAR-ul inainte si are Carte de Identitate masina in care scrie ca e euro2.

Deci e valabil si ar trebui sa conteze pentru tine doar daca romanii au recunoscut ca e euro2.

Vezi ca sunt multe discutii despre ciudatii de la RAR si despre Euro la Samurai aici pe forum .

In rest ... multa bafta !!!

P.S.

Sper sa nu fiu inteles gresit .

Masina arata tare bine si tot ce e pe ea , daca e nou sau macar ok, merita banii .

In esenta , eu zic doar sa fii foarte atent la ce cumperi si sa analizezi in detaliu tot ce ti se pare tie in neregula.

P.P.S.

Acum am aruncat o privire pe autovit .

Cred ca e vorba de baietii din Bacau (fiii preotului) care se ocupa cu modificarea si apoi vanzarea de Samuraie.

Daca esti atent , o sa vezi ca mai au unul rosu la vanzare tot pe autovit la 5000 de euro.

Incearca sa citesti topicul de la Mica Publicitate> masini de vanzare pe net > Pentru cine vrea un Samurai frumos.

Din cate vad eu , e vorba de aceiasi baieti.

Am inteles acum ca tu nu vrei hard top , de fapt vrei tin top ;)

Editat de yety
Link spre comentariu

Poate ar fi mai bine sa mergi sa iei din germania un samuri,ca pana in 2000e iti iei samurai si gasesti la bani astia din 96 in sus,si pe urma il faci cum vrei tu.zic si eu o parere.

Link spre comentariu

Hai s-o luam pe rand :

Hard top poti lua si dupa ce iei masina pentru ca se cam gasesc peste tot si la preturi rezonabile . Deci asta nu ar trebui sa fie un criteriu de alegere a masinii . Daca ai fi vrut tin top ... atunci e alta poveste (eu de exemplu am tinut neaparat sa fie tin top a mea) .

Daca gasesti acum un Samurai fara rugina ...... ce pot sa zic decat ca ti-a pus Dumnezeu mana in cap ! Si eu eram convins ca nu am rugina pe al meu pana am dat jos overfenderele .... si a trebuit sa refac pragurile si overfenderele de la 0 . Samuraiul sta la tabla destul de rau ....

Ca nu are rugina vizibila .... sau a fost vopsita ... e altceva .

Cu arcurile intoarse nu stiu cum e pentru ca nu am .

Priza de putere nu am auzit sa existe pe Samurai stok. Eventual la cele cu troliu mecanic , dar acesta nu are asa ceva.

Euro 2 in acte e valabil pentru tine doar daca i-a facut el RAR-ul inainte si are Carte de Identitate masina in care scrie ca e euro2.

Deci e valabil si ar trebui sa conteze pentru tine doar daca romanii au recunoscut ca e euro2.

Vezi ca sunt multe discutii despre ciudatii de la RAR si despre Euro la Samurai aici pe forum .

In rest ... multa bafta !!!

P.S.

Sper sa nu fiu inteles gresit .

Masina arata tare bine si tot ce e pe ea , daca e nou sau macar ok, merita banii .

In esenta , eu zic doar sa fii foarte atent la ce cumperi si sa analizezi in detaliu tot ce ti se pare tie in neregula.

P.P.S.

Acum am aruncat o privire pe autovit .

Cred ca e vorba de baietii din Bacau (fiii preotului) care se ocupa cu modificarea si apoi vanzarea de Samuraie.

Daca esti atent , o sa vezi ca mai au unul rosu la vanzare tot pe autovit la 5000 de euro.

Incearca sa citesti topicul de la Mica Publicitate> masini de vanzare pe net > Pentru cine vrea un Samurai frumos.

Din cate vad eu , e vorba de aceiasi baieti.

Am inteles acum ca tu nu vrei hard top , de fapt vrei tin top ;)

Asa este vreu tin top, nu stiam ca asa ii spune. O sa ma mai gandesc cu Samu de la Bacau. Imi place cum arata dar nu ma pricep la detaliile tehnice si imi ete frica sa nu ma pacalesc.

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Re: Pareri sau alternative - Suzuki Samurai

Parerea mea e sa cauti unul inmatriculat, te v-a scutii de multe batai de cap si aproape sigur o sa iesi mai ieftin si la bani.Eu am cautat aproape 3 luni da l-am gasit si chiar am facut afacere buna. Rugina e marea lor problema, restul se rezolva. Bafta!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

salut,

ca un posesor de "cabrio" iti sugerez sa te mai gandesti, cum si cand vei folosi masina. Daca ai garaj, si nu vei iesi prea mult iarna, si nu vei vrea o masina cat de cat "curata", atunci mergi pe cabrio, daca nu iti recomand metal top, chiar daca "look-ul" e mai fain la cel cabrio.

daca vrei totusi cabrio, iti recomand hard top - ai posibilitatea sa cumperi unul facut la Bucuresti, putin mai stilizat, dar sta putin mai slab la capitolul "duritate", sau unul original. Sunt cam in aceeasi bani - 400-500 euro cu transport cu tot.

daca nu te grabesti, si ai cu cine sa faci modificarile, la fel ca si colegii de aici iti recomand sa iei unul nemodificat, si eventual dupa ce citesti si vorbesti cu mai multi, sa decizi ce modificari ii faci...pentru ca sunt destul de costisitoare, mai ales daca apelezi la nume cunoscute - de ex, ce am patit eu , am luat arcuri noi OME, cand puteam sa mai iau un rand seccond, si sa mai adaug o foaie (care apropo e mai ok calitativ decat cea OME - dar si aici sunt o gramada de discutii) - cele OME dupa 2 luni au trebuit springuite si adaugate cate o foaie pe spate, si acum spatele sta super ok....de asemeni amortiszoare care au picat dupa un an, si acum am de papauc care sunt super ok si mult mai ieftine....deci mult de discutat......

asa ca iti urez mult spor in cautari si acumulari de cunostinte!

P.S. baietii din Bacau cu asta se ocupa, aduc samuraie, le modifica si le vand - eu stiu de ei de vre-un an si mi s-au parut seriosi.SI la RaR intradevar doar cauciucurile m-au pus si pe mine sa le schimb!

Link spre comentariu

Parerea mea e sa cauti unul inmatriculat, te v-a scutii de multe batai de cap si aproape sigur o sa iesi mai ieftin si la bani.Eu am cautat aproape 3 luni da l-am gasit si chiar am facut afacere buna. Rugina e marea lor problema, restul se rezolva. Bafta!

O sa mai astept si cred ca o sa caut unul in tara. Cu rugina stiu.

Link spre comentariu

salut,

ca un posesor de "cabrio" iti sugerez sa te mai gandesti, cum si cand vei folosi masina. Daca ai garaj, si nu vei iesi prea mult iarna, si nu vei vrea o masina cat de cat "curata", atunci mergi pe cabrio, daca nu iti recomand metal top, chiar daca "look-ul" e mai fain la cel cabrio.

daca vrei totusi cabrio, iti recomand hard top - ai posibilitatea sa cumperi unul facut la Bucuresti, putin mai stilizat, dar sta putin mai slab la capitolul "duritate", sau unul original. Sunt cam in aceeasi bani - 400-500 euro cu transport cu tot.

daca nu te grabesti, si ai cu cine sa faci modificarile, la fel ca si colegii de aici iti recomand sa iei unul nemodificat, si eventual dupa ce citesti si vorbesti cu mai multi, sa decizi ce modificari ii faci...pentru ca sunt destul de costisitoare, mai ales daca apelezi la nume cunoscute - de ex, ce am patit eu , am luat arcuri noi OME, cand puteam sa mai iau un rand seccond, si sa mai adaug o foaie (care apropo e mai ok calitativ decat cea OME - dar si aici sunt o gramada de discutii) - cele OME dupa 2 luni au trebuit springuite si adaugate cate o foaie pe spate, si acum spatele sta super ok....de asemeni amortiszoare care au picat dupa un an, si acum am de papauc care sunt super ok si mult mai ieftine....deci mult de discutat......

asa ca iti urez mult spor in cautari si acumulari de cunostinte!

P.S. baietii din Bacau cu asta se ocupa, aduc samuraie, le modifica si le vand - eu stiu de ei de vre-un an si mi s-au parut seriosi.SI la RaR intradevar doar cauciucurile m-au pus si pe mine sa le schimb!

Nu pot sa imi permit un cabrio, ca nu am unde sa il parchez in garaj sau in curte, hard top am inteles ca scartie si intra praf. Pentru modificari nu imi fac probleme ca este Costin si Ionut:gr1 care sunt meseriasi si pot sa ma ajute. Cu Sami de la Bacau nu stiu ce sa fac, ma tot gandesc la el, :cn. Daca as fi convins ca rotul este in regula cu modificarile si ar mai lasa din pret acum ma duc sa il iau. Am vorbit cu vanzatorul la tel. si l-am rugat sa imi trimita niste poze cu interiorul si mai multe detalii dar nu am primit nici un mail.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare