yety Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Salut ! Stiu ca s-a mai discutat , dar as vrea sa fiu sigur ca nu fac o investitie proasta . Am mari probleme la urcatul pe iarba uda .... Imi trebuie un troliu care sa il pot monta fara sa afectez prea tare bara fata a masinii ( trebuie sa-i fac ITP-ul ) , deci unul mic in ceea ce priveste volumul , la care sa am ceva garantie , si care sa ma traga pe iarba uda cam 5 - 10 metri maxim. Pun o poza cu panta care trebuie sa ma ajute s-o urc atunci cand e ud si pana unde pot urca fara troliu. Daca trec hopul ala sunt "home free". Acuma, avand in vedere ca eu nu prea ma balacesc in noroi de placere , (deci forta de suctiune nu o iau in calcul) , panta care nu este asa de abrupta , faptul ca sunt foarte aproape de sat ( deci nu este o situatie extrema daca nu urc) , timpul alocat trolierii este destul de mare ( adica nu ma grabeste nimeni , deci pot folosi linistit scripeti ...) si cel mai important necesitatea mentinerii barii din fata catmai aproape de original, intrebarea mea este : ar merge un troliu Horn de 2041 kg pe al meu Samurache ? Credeti ca o sa-si faca treaba ? Daca nu , ce imi recomandati ? Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache in loc de troliu, recomand 4 gume chiar si reesapate (gen pneus mud) si te duci pe cee iarba uda sau zapada vrei tu (in linmite decente) .....aaa ... era sa uit si iesi si mai ieftin si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache ala e bun pt ATV-uri si la limita.... pt Samuraie iti recomand un troliu de minim 4000 LBS/ iar optim ar fi unul de 6000 LBS/ . Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache @ abrudila In poza era incaltata cu TZ Gomme Ranger , ( acelasi profil cu Insa Turbo Sahara ) . Ma gandeam intai sa-i iau troliu mic sa ma mai ajut cu el pana strang bani si de gume ... ceva Insa Turbo profil Simex. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache Salut. Un troliu "mic" il vei folosi foarte putin timp ( sau se strica sau nu te ajuta ). Banii pe un troliu "mic" si relativ bun sunt aproape cat un set de anvelope bune ( poate iesi chiar mai ieftin cu anvelopele) Un set de anvelope costa in jur de 1000-1400 pentru Samurai , adica +/- 300 euro, iar pe un troliu "mic" dai aproape aceeasi suma. Oricum happy shopping. :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache Daca iti iei un troliu mic si ai de tras pe distante relativ scurte, poti pune cablul in 2 cu ajutorul unui scripete si teoretic iti creste forta, deci si solicitarea asupra troliului. Mecanicul unde am avut masina in service are un troliu de 250Kg (ridica motoare, etc), pus in 2, cu un scripete a tras Pajero greu de vreo 2T lejer si in panta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache Daca iti iei un troliu mic si ai de tras pe distante relativ scurte, poti pune cablul in 2 cu ajutorul unui scripete si teoretic iti creste forta, deci si solicitarea asupra troliului. Cu scripete intradevar maresti forta de tractare , dar injumatatesti solicitarea troliului si viteza i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Troliu mic-mic pentru Samurache Omu' a zis ca nu se grabeste :wink: Am vrut sa zic ca scade solicitarea intr-adevar, dar n-a iesit...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate