Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor! Galerie evacuare Mitsubishi

antudose

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

am un Pajero din 96 motor 3.000 benzina, modelul de 133 KW la care galeria de evacuare dreapta este fisurata. Am incercat sa o sudez (cu argon) insa a cedat la putina vreme.

Apoi am mers la dezmembrari si am luat de la un Pajero similar galeria ... insa nu se potriveste. Am aflat atunci ca desi era tot un motor de 3.000 benzina era altfel construit - era modelul de 110kw ...

De atunci tot caut insa marea majoritate a Pajero-urilor (benzina 3.000cc) aduse sunt de 110kw

Are cineva vre-o idee cum pot sa rezolv problema?

Merci anticipat :-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor! Galerie evacuare Mitsubishi

Mergi la un meserias care stie sa sudeze in fonta si nu va mai ceda ... se dau gauri la capetele fisurii ca aceasta sa nu mai inainteze ... se sanfreneaza marginile fisurii cu flexul sau freza (se face un sant pe fisura) si apoi se trag mai multe cordoane de sudura ... unul pe sant, cate unul alaturi stanga dreapta, apoi deasupra intre cele trei se mai dau doua si deasupra peste cele doua se da inca unul ... practic se dau 6 cordoane de sudura care nu se polizeaza ... si cel de deasupra mai lung la capete decat cel de dedesubt ... cel putin eu asa as face ... eu am dus la cineva in Constanta dar nu a vrut sa sudeze cu mine de fata, m-a chemat a doua zi sa iau galeria ... dar sudura e foarte teapana la prima vedere ... a zis ca el garanteaza pentru ea ... sa vedem cum tine ...

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Re: Ajutor! Galerie evacuare Mitsubishi

Gabi 0723657819 sau Florin 0724468121

Sudura ALUMINIU, INOX, FONTA

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare