MIHUT COSMIN Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 (editat) Salut ,am si eu o Feroza 1,6 din 1994,o am de aproape doi ani ,nu am avut nici o problema cu ea ,dar in urma cu ,cateva zile mi s-a spart luneta (spate),poate stie cineva unde as putea gasi asa ceva ? Multumesc... Salut.In urma spalarii motorului la Feroza ,a ramas in bord aprins bateria si frana ,poate stie cianeva ce trebuie facut ,eu m-am tot uitat pe la motor pe la sigurante dar nu am descoperit nimic neinregula .Multumesc... Editat Iulie 28, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Mici probleme Feroza salut!luneta o gasesti la ramnicu valcea! sunt niste baieti care dezmembreaza! daca nu e un tip la cj care are una de dezmembrat(am luat eu jante si soft top) cat despre becuri scoate borna la baterie si vezi dupa......... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Mici probleme Feroza Ai udat sondele. E varianta sa scoti borna de la baterie poate se reseteaza. Mai e o varianta sa pui aparatul de masura sa vezi daca iti merge incarcarea, daca incarca in baterie. Daca nu, atunci e mai groasa, e din alta parte. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Mici probleme Feroza Va multumesc ptr. ajutor ,o sa incerc cu borna de la baterie ,dar ce vreau sa te rog DAVEMA poate imi dai si un nr. de telefon sa iau legatura cu oamenii...Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Mici probleme Feroza salut! nr celor de la ramnicul valcea nu il am dar cu search pe google ii gasesti imediat! dezmembrari suzuki si daihatsu cat despre cel de la cj il cheama christophe e belgian si un tip de treaba si corect! 0746739756 nr lui poti sa folosesti numele meu Daniel Both din Ploiesti cu soft topul! negociaza cu el ca merge si obtii preturi ok! bafta! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Mici probleme Feroza Salut ,inca nu am gasit luneta dar astept de la Cluj un raspuns.Am scos si borna de la baterie dar tot nu s-au stins becurile din bord.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Cazac Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Mici probleme Feroza La Nasaud ai cautat ? Dar la Miercurea Ciuc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 (editat) Re: Mici probleme Feroza In legatura cu ledurile de la bord: incearca sa scoti borna + de la baterie 10 sec si vezi dc se mai aprind dupa. eu am bagat benzina de 99 si s-a aprins ledul de motor am scos borna si s-a stins dupa ce am pus-o la loc. P.S. Un parbriz m-ar interesa si pe mine, inca n-am cautat banuiesc ca s-ar gasi sau nu? Editat Decembrie 23, 2010 de pacepa Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Re: Mici probleme Feroza Va salut domnilor,am si eu o intrebare si totodata o rugaminte,in ianuarie am schimbat chiulasa ,din cauza unei supape sparte ,am gasit la cineva second la un pret convenabil,am dus chiulasa la verificat alezat ,etc.mecanicul a pus-o inapoi pe motor ,si cred ca nu a mai reglat bine avansul ,scoate un pic de fum alb ,sau aerul ,poate stie cineva daca de ex surubul de reglat relantiul este strans la maxim cate ture trebuie desfacut ca sa fie la stas .De exemplu merg cu ea in a treia pana pe la vreo 2500 ture totul este ok,apoi dintr-o data se pune in nas de parca cineva ii taie alimentarea .Daca cineva imi poate da vreun sfat ,va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Mici probleme Feroza Fum alb = apa in motor. Nu e de bine. Daca e chiar alb alb, nu albastru inseamna ca nu e bine planata chiulasa, sau e fisurata pe undeva, sau nu e bine stransa garnitura de chiulasa si iti baga apa in cilindri cand merge motorul. In general dupa fum alb nu mai dureaza mult si se opreste motorul. De tot. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Mici probleme Feroza Nu, apa nu se pierde din motor ,daca ar fii garnitura problema ar trebui sa pierd apa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Re: Mici probleme Feroza Dupa ce da in nas ce face? Ce legatura are reglajul relantiului cu turele inalte? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHUT COSMIN Postat Martie 5, 2012 Autor Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Mici probleme Feroza Pe moment nu mai trage,dar isi revine in citeva secunde,ramane asa cumva inecat ,dar dupa cum am zis isi revine rapid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 (editat) Re: Mici probleme Feroza Nu cumva e partea de aprindere. Bobina, fise, bujii sau chiar un vacuUm? Editat Martie 5, 2012 de Astral Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Mici probleme Feroza Ce vacum:) ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Mici probleme Feroza Ce vacum:) ? Vreunul din multele care le are. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate