Niva Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Dacia Duster si a inceput cariera sportiva in data de 15.07.2010 , cu ocazia etape de rallyraid PROHUN 500 , orgaizat la Gyula in Ungaria . Printre cei 36 de concurenti auto , a luat startul si o Dacia Duster semiechipat la clasa T1.1 Daca tot e nominalizat pentru masina anului 2011 , oare fabrica de la Colibasi nu investeste si in motorsport ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Duster in Rally Raid Din pacate nu prea.....din surse sigure stiu ca nu sunt interesati si daca se va forma o echipa se va forma numai prin aportul eventual al unor sponsori.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Duster in Rally Raid cum sa fie interesati in publicitatea prin motorsport cand masina se vinde ca painea calda, cu banii inainte si lista de asteptare care in unele tari este de 6-8 luni? sa fim seriosi... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Duster in Rally Raid Dacia Duster si a inceput cariera sportiva in data de 15.07.2010 , cu ocazia etape de rallyraid PROHUN 500 ... Si-a inceput-o in 10.07.2010 la TAT, unde au luat startul 2 masini. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Duster in Rally Raid Da ! Totu e sa ai informatia ! :sr Rectific : in rally raid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Duster in Rally Raid Din pacate totul in ziua de azi inseamna industrie de consum, monopolizare, Nu mai exista masini tari.....totul se reduce la cat cumpara boul de pamantean. As fi curios cum si-ar fi promovat Ceausescu Dusterul!!!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Duster in Rally Raid Duster pregatit in Spania Dacia a dezvoltat împreună cu Oreca un Duster care să concureze în secţiunea T1 a campionatului spaniol de rally raid. Dacia Duster Raid este echipată cu un propulsor V6 de 3.000 cmc, preparat de Oreca, care dezvoltă 330 CP cuplat la o transmisie secvenţială cu 6 trepte dezvoltată de Sadev. Echipajul va fi format din Enrique Bonafonte - pilot şi Manuel Navarro - navigator. Dacia Duster Racing Team doreşte să participe la 6 etape din campionatul spaniol de profil, dar au în plan şi înscrierea la startul unor etape internaţionale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Duster in Rally Raid ii asteptam pe podium:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Duster in Rally Raid asa, si ce mai este din duster? tabla si sigla? KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Duster in Rally Raid Exact cat este din Touaregul de serie in masinile de la Dakar. Sau umblam cu dublu standard? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Duster in Rally Raid Tuareg e modificat de VW. VW este implicat direct, activ, etc. in acest rally, ca si in alte actiuni. De ex. http://www.volkswagen-motorsport.com/web/start/index.php?flash=5 Cam asa se intampla in marea majoritate a cazurilor. INSA, Dacia nu a avut niciodata (si nu cred sa aiba in curand) un V6 prinre motoarele pe care le are in curte. Plus transmisie mai acatarii, etc. Dacia NU S-A IMPLICAT nici macar 1 secunda in promovarea participarii la rally si nici nu isi doreste. Participarea la TAT a fost pusa pe un blog pe care l-au citit cei ce au scris (participantii la TAT) si poate cativa din Renault. Tu stii de acest blog? L-ai vazut? Iata ce spuneam, implicarea dacia este egal cu zero. Si de ce? Pentru ca este coada la produsele ei, pentru ca se sta luni de zile sa iti vina masina. Asa ca ce ne mai trebuie promovare... Insa lumea sta la coada pentru ca e ieftina, nu pentru ca a participat la TAT si a mers alaturi de noi (in fine, uneori mai pe langa :ha:, ca noi ii depaseam si ii lasam in traseu in spate dar la finish ajungeau imediat dupa noi). Asa ca asta am eu cu ei, inceput bun, finalizare de rahat, ca orice lucru romanesc. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Duster in Rally Raid Tuareg e modificat de VW.(...)Dacia nu a avut niciodata (si nu cred sa aiba in curand) un V6 prinre motoarele pe care le are in curte Iar Dacia e o marca a firmei Renault, firma care a preparat Dusterul. Sunt convins ca motorul V6 vine din ograda Renault, ca toate motoarele de pe Dacii de la Supernova incoace. Pana la urma nici masina, nici implicarea in competitii nu vin de la Colibasi ci din Franta. Nu e nici succes romanesc, nici insucces romanesc, e Renault cu toate bunele si relele la care mai adaugam si un pic de iz balcanic, asta pentru ca masinile in cauza sunt produse (si) in Romania. Nici macar exclusivitate nu exista. Eu am incercat sa spun doar ca e normal ca nici Dusterul de competitie sa nu aiba nimic in comun cu modelul de serie asa cum nici o masina de competitie de nivel mondial pe care o stiu nu are nimic in afara de o eventuala asemanare de forma cu suratele pe care le reprezinta. in alta ordine de idei pentru cine sa faca Dacia tam-tam? In Romania singurul sport mediatizat e fotbalul, restul exista doar ocazional si periferic. Avem noi traditie in "microbul" sporturilor offroad? Cati membrii club4x4 cunosc mai mult de 2-3 nume de participanti in campionatele nationale de specialitate? Cati cumparatori isi iau Duster pentru ca ar putea fi bun in offroad? Sa cheltuiesti bani pentru mediatizarea chestiei astea in Romania e inutil. Poate ca o fac pentru un alt target. Poate in vest o exista un public tinta mai avizat sau mai usor de convins cu rezultate in curse. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Re: Duster in Rally Raid Chiar daca englezii de la BBC- Top Gear fac baza de masinile produse la Colibasi eu unul ma bucur ca acestea sunt productie autohtona. Orice ar fi, sa nu uitam ca Renault este un nume, nu putem nega faptul ca inginerii lor au stat la baza multor inovatii in domeniul auto. Au o intreaga istorie in motorsport, tocmai de aceea ma asteptam la mai mult de la Duster atunci cand i-am vazut in concursul offroad la organizat de noi la Campulung - gandind ca au un buget colosal la dispozitie - acum am indoieli ca au investit foarte mult in masinile respective. Am fost la un targ de job-uri, acum doua luni, am participat la un seminar organizat de Renault, la inceput organizatoarea lauda comportamentul off-roaderului Duster dar nu asta era ideea, un lucru este cert in afara de productia de masini la noi in tara, sunt implicati in mai multe proiecte http://www.renault-technologie-roumanie.com @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Duster in Rally Raid Sunt bucuros ca Duster-ul este fabricat in Romania dar evenimente de gen TAT, sau implicarea in Rally Raid nu prea au treaba cu realitatea. Respect posesorii, dar nu stiu daca ati fost la TAT sa vedeti cum se ocoleau obstacolele cu aceasta masina. Referitor la Rally Raid, in afara de sigla din fata, nu mai exista nimic. Este frumos sa visam cu ochii deschisi. :grin: Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiD Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Duster in Rally Raid Duster in Raliul Dakar 2014 (masina este produsa in Argentina sub sigla Renault). http://www.republica-soferilor.ro/wp-content/uploads/2014/01/1_poster.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: Duster in Rally Raid Acum mi-a aparut mie aceasta informatie. http://www.topgear.com/uk/car-news/dakar-dacia-renault-duster-2014-12-22 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: Duster in Rally Raid Masina aia este Duster doar cu numele :D in rest totul schimbat modificat etc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate