petricaiancu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 se poate monta un troliu pe masina si sa pastrez bara fata originala eventual modificata? va rog niste sfaturi,opinii. va multumesc! :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 Da, se poate monta un troliu short drum in spatele barei originale, prins pe/intre capetele de sasiu. Trebuie doar decupat putin, mai mult pentru role/fanta. Lungimea totala (din capac in capac) a unui short drum este de 460 mm, inaltimea de la suruburi la maneta de "liber" 177 mm ... asa ca poti verifica singur daca intra sau nu! Spor la treaba! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 da se poate monta in bara originala montat troliu T max 4.5 T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 (editat) Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 da se poate monta in bara originala montat troliu T max 4.5 T ca sa nu mai deschid inca un topic, am si eu cateva intrebari referitoare la troliu: -ce modele s-ar potrivi pentru o vitara? -forta de tractiune de 2 tone ar fi suficienta? -am gasit pe un site 2 modele, Warn si Horn, care ar fi mai ok ca durata de viata etc.? Au si specificatiile complete, nu i-am contactat inca, dar daca ar fi sa cumpar unu, as vrea sa fie nou, deci is deschis la sugestii si pareri... Sper sa nu fie vreun deranj ca am postat tot aici! Editat Februarie 12, 2011 de Max Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 (editat) Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 ca sa nu mai deschid inca un topic, am si eu cateva intrebari referitoare la troliu: -ce modele s-ar potrivi pentru o vitara? -forta de tractiune de 2 tone ar fi suficienta? -am gasit pe un site 2 modele, Warn si Horn, care ar fi mai ok ca durata de viata etc.? Au si specificatiile complete, nu i-am contactat inca, dar daca ar fi sa cumpar unu, as vrea sa fie nou, deci is deschis la sugestii si pareri... Sper sa nu fie vreun deranj ca am postat tot aici! Informatii foarte utile despre toliu/trolii: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49340 Bafta! Editat Februarie 12, 2011 de Max Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 va multumesc ! cu stima petrica. :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 montaj troliu suzuki vitara 2.0 Salutare!Vreau sa-mi montez un troliu pe un suzuki vitara 2.0 v6 ,dotat cu clima.Am mai cerut niste sfaturi pe acest forum in sensul de a pastra bara originala si sa montez troliu cumva in spatele barei,dar din cauza ventilatorului,radiatorului de clima nu am spatiu suficient.Sub bara daca incerc sa-l montez este prea jos existand riscul sa-l lovesc.M-am gandit sa incerc sa-l montez deasupra barei. Va rog niste sfaturi sau idei,poze de la cei care au montat troliu pe modelul acesta,sau de la oricine care doreste sa-mi dea niste sfaturi utile.Va multumesc! :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2.0 prinzi o placa de troliu pe capetele de sasiu, iesita in afara atata ca sa nu iti atinga radiatorul.... si bafta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2.0 Petrica, te rog mult inainte de a mai deschide un topic , cauta-l pe cel deschis tot de tine anterior !!! Topicurile si postarile tale le poti gasi imediat cu click pe ID-ul tau sau accesand profilul tau la "Statistics". Topicul tau deschis pe aceasta tema este aici, unde de altfel am mai lipit o data inca un topic deschis la fel pe tema asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54866 La fel, ai doua topicuri deschise pentru defectiunea de la ambreiaj : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52603 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52602 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: montaj troliu suzuki vitara 2.0 Scuze!!! N-am stiut cum sa procedez. :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduval2002 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 pana la urma cum ai rezolvat problema cu troliul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 imi permit sa atasez aici cateva poze cu troliul montat in bara de mine.:h5 trolii de 13000lb:grin: http://img638.imageshack.us/img638/6372/p1130640.jpg http://img263.imageshack.us/img263/1999/img2931g.jpghttp://img845.imageshack.us/img845/9777/img3063.jpg http://img140.imageshack.us/img140/1084/imgp4966800x600.jpg Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 da se poate monta in bara originala montat troliu T max 4.5 T Salutare, ma intereseaza si pe mine o placa sa pot monta un rotfucs in bara originala a masinii....din lipsa de timp caut o placa gata facuta...stiu ca pare moft....dar...eu ajung odata la 2 saptamani la masina cand nustiu ce sa fac mai intai...iar in vrancea daca vrei sa gasesti un meserias sambata sa-ti faca ceva.....apai nu se poate ca e sambata si lenesii trebuie sa se odihneasca, si se mai plang ca nu le ajung banii..... Astept ajutorul si propunerile voastre ! Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 http://img845.imageshack.us/img845/9777/img3063.jpg[/url] Vitara alba este a lui Nessum, cred. Parca recunosc bull-bar-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 Asa este @pavel_vn, e masina mea :banana iar bull bar-ul este cel de la tine:tk Arata frumos!:x Mai am sa-i montez snorkel-ul...cand revine @marse de la 2 Mai!:tk1 Montarea troliului pe masina si croirea placii a fost facuta de colegii de la Cobrra&Marse Garaj!:tk Recomand!:h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 Asa este @pavel_vn, e masina mea :banana iar bull bar-ul este cel de la tine:tk Arata frumos!:x Mai am sa-i montez snorkel-ul...cand revine @marse de la 2 Mai!:tk1 Montarea troliului pe masina si croirea placii a fost facuta de colegii de la Cobrra&Marse Garaj!:tk Recomand!:h5 Arata tare bine! Stiu ca ai achizitionat si snorkel. Sunt informat la timp. Si sincer astept sa facem o iesire impreuna. Dupa una ratata. La sfarsitul lunii merg in Apuseni. Poate ne vedem pe acolo. Si eu imi doresc troliu, dar momentan nu sunt bani. PS. Daca sunt off topic, rog a se sterge ce am scris. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 (editat) Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 salut, felicitari pentru lucrarile realizate...din pacate pozele sunt modeste in explicatii, pentru ca : - as vrea sa aflu grosimea placii recomandata de cineva cu experienta - cate suruburi sunt necesare, si de ce grosime , pentru prinderea placii de sasiu In poza pusa de Cobra se vad 3 suruburi frontale pe fiecare parte a sasiului...din cate stiu acolo nu sunt gauri [in capetele de sasiu] si nici nu se poate ajunge prin spate , cum s-a procedat defapt ? Iar sub placa , la mijloc pare ca mai este un punct de prindere cu un surub probabil agatat de bara transversala dintre cele doua traverse ala sasiului...s-a sudat ceva acolo sau s-a facut colier in jurul barii transversale ? In spatele placii se mai ascund surprize ce nu se pot distinge in poza ? Urechile placii , inclusiv partea din fata in care se prind rolele este necesar sa fie din material de aceesi grosime ca si placa ? Eu ma gandeam sa folosesc o placa de 5-6 mm max grosime , sa fac niste urechi mai mari care sa se prinda si pe lateralele traverselor sasiului acolounde se prind de fapt suportii barii originale.... Ma poate ajuta cineva cu detalii asupra lucrarii, va rog ? Multumesc si sa-mi spuneti cand si unde pot da berea! Editat Iulie 24, 2011 de saw :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 salutare! pana la urma l-am montat in felul urmator: -am dat bara jos si am sudat intre lonjeroane un cornier de 50,usor curbat sa urmeze linia barei -am intarit cu sudura suportii barii si am prins-o cu doua suruburi M12 (de calitate) de cornierul sudat intre capetele de lonjeroane si astfel am rigidizat bara. -din profil patrat de 40 am facut un suport care l-am prins pe traversa dintre lonjeroane,care urmeaza linia barii pana deasupra ei si pe acel suport am pus o placa de troliu de 6mm sudata pe capetele suportului -placa de troliu am mai prins-o cu doua suruburi de bara de fata(am sudat in bara doua piulite inainte de a o monta) -sub placa de troliu am sudat 2 bucsi prin care trec cele 2 suruburi de M12 care se infileteaza in bara -intreg suportul este prins de traversa cu 4 suruburi M12 -mentionez ca pe traversa am sudat 2 placi 80x40 mm ,grosime 15mm in care au fost practicate cele 4 gauri filetate -daca intereseaza pe cineva pot pune si poze sau vorbim la tel :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 pun si cateva poze :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 Salut! O iesit bine din pct de vedere estetic, dar functional? Nu iti cam obtureaza troliu priza de aer spre radiator din masca? Adica acu pe timp de iarna o sa fie boierie cu ea, se incalzeste repede, o sa functioneze troliu ca un carton pus in fata radiatorului. Dar vara ce o sa se intample atunci? Nu o sa aiba tendinta de a fierbe apa? Nu stiu cum e motoru de 2.0 de pe vitara, fiind mai puternic decat cel de 1.6, nu o sa fie solicitat foarte tare si o sa isi pastreze o temperatura constanta, dar na...intreb si eu... Succes! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 m-am gandit la racire dar stiu ca datorita turbinei de racire care merge tot timpul nu vad probleme . am urcat la sfarsitul lui iulie 2008 la amiaza cu masina ful bagaj si persoane un traseu da circa 15 km in muntii lotrului numai pe treapta 1,2 putere cam in 4ore si atunci ma uitam tot timpul la temperatura apei si aproape nu s-a miscat din locul in care sta mai tot timpul si am ramas oaerecum surprins pt ca atunci am pus-o prima data la incercare si nu stiam cum sta cu racirea . voi vedea la vara. :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 Ideea mi se pare in primul rand originala....felicitari, sper sa si tina la trolieri...nustiu cat de rigid a iesit cadrul tau....4 suruburi....la mine sunt 7 si am avut emotii :) .CUm am mai spus eu nu am incredere in sudura de sasiu...per total ai facut o treaba buna pentru ca este amplasat foarte sus si nu va fi expus, poti umbla foarte usor la el daca ai probleme in exploatare. Spor la treaba in teren ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 alta varianta decat a suda pe sasiul nu este? a ma pus cineva troliu pe vitara long? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 alta varianta decat a suda pe sasiul nu este? a ma pus cineva troliu pe vitara long? Da, se poate prinde in suruburi, numai ca aceste suruburi trebuie sa fie de o anuminta duritate (10.9) si cine face prinderea pe sasiu trebuie sa stie cate ceva despre rezistenta materialelor... adica gaurile trebuie "bucsate" spre exemplu... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Decembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: montaj troliu suzuki vitara 2000cmc v6 va pot spune ca n-am avut probleme cu racirea astavara. iar despre troliere am avut vreo cateva experiente printre care una cand an intrat intr-o mlastina si din care am iesit mai greu pt .ca nu am avut de ce ma lega. m-au ajutat 5 pescari cu o dacie mcv de care m-am legat cu troliu prelugit cu o sparga de 20m si doar cu mcv in incercarea de a ma trage si sprijinit de cei 5 am reusit sa ma troliez destul de greu dar a tinut ansamblul. bafta tuturor! :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate