Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aro armata

cucuci

Postări Recomandate

Va salut. Imi cer scuze ca nu prea sunt familiariat intr-ale AROurilor dar tocmai ce mi-a zis un amic ca acu 2 saptamani au fost duse la casat aproximativ 9 ARO de la armata. Din ce mi-a explicat erau cu motoare de campina, motoare peugeot si motoare facute undeva la bucuresti? Din ce mi-a explicat erau unele cu foarte putini km si in stare foarte buna inclusiv uleiul din ele era ca uleiul de gatit (adica curat).

Am deschis topicul acesta in caz ca, daca mai apare vre-un asemenea ARO ar fi careva interesat de vreo piesa anume sa stiu sa va anunt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aro armata

salutare!

Persoane interesate se vor gasi cu siguranta insa probabil ca va trebui sa obti niste informatii un pic mai concrete-niste poze ar fi nemaipomenite!iar in cazul in care nu vei putea realiza pozele din diverse motive si o descriere mai amanuntita va fi super.Succese!

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

vezi intereseazate ce si cum cu ele.le dus la remat sau numa lea casat si urmeaza duse?

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

Va salut. Imi cer scuze ca nu prea sunt familiariat intr-ale AROurilor dar tocmai ce mi-a zis un amic ca acu 2 saptamani au fost duse la casat aproximativ 9 ARO de la armata. Din ce mi-a explicat erau cu motoare de campina, motoare peugeot si motoare facute undeva la bucuresti? Din ce mi-a explicat erau unele cu foarte putini km si in stare foarte buna inclusiv uleiul din ele era ca uleiul de gatit (adica curat).

Am deschis topicul acesta in caz ca, daca mai apare vre-un asemenea ARO ar fi careva interesat de vreo piesa anume sa stiu sa va anunt.

Nu numai de piese se gasesc colegi interesati ci si de masinile intregi !

baciudibaciu
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

am un prieten care vinde un aro 243 de armata. masina are sub 5000 km. a fost de transmisiuni. statie. daca te intereseaza vorbesc cu el.

stiu ca vroia vreo 2500 eur. de cand la luat i-a scimbat uleiuri, rezervornou si l a vopsit verde mat.

DXX
Link spre comentariu

la 700 euro iti poti lua cv chiar ''nou'' acum depinde cat de grabit esti,dak ai rabdare si studiezi site-ul mereu si suni la unitatea unde se afla masina respectiva poti avea norocul sa fie chiar noua si la bani putini! multa bafta

Link spre comentariu

am un prieten care vinde un aro 243 de armata. masina are sub 5000 km. a fost de transmisiuni. statie. daca te intereseaza vorbesc cu el.

stiu ca vroia vreo 2500 eur. de cand la luat i-a scimbat uleiuri, rezervornou si l a vopsit verde mat.

sal aro i inmatriculat? cica se plateste taxa de prima inmatriculare si la acareturile de la armata!!!

Link spre comentariu

la 700 euro iti poti lua cv chiar ''nou'' acum depinde cat de grabit esti,dak ai rabdare si studiezi site-ul mereu si suni la unitatea unde se afla masina respectiva poti avea norocul sa fie chiar noua si la bani putini! multa bafta

Salut,

M-am uitat pe site-ul Romtehnica si am vazut ca sunt ceva Aro 243 ba chiar si un 244 din 94 la licitatia din 12.06, din pacate am o alta prioritate la acea data(examen la facultate). Dar poate mai ramane ceva la selectia de oferte.

Spune-mi te rog, tu ai achizitionat de la ei ? Orice informatie despre subiect este binevenita.

Am tot auzit si am si vazut de vanzare pe site-uri de anunturi masini aproape noi de la armata. Mai exista asa ceva ? Liciteaza multi, adica mai ramane ceva dupa licitatii in cazul in care nu pot merge la o licitatie(situatia de fata)?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Ai mai aflat ceva de Aro-urile de armata pe unde au mai ajuns?

Salut,

Astazi m-am interesat de Aro-urile care sunt momentan la vanzare pe Romtehnica, adica licitatia din 12.06.2012 cu selectie de oferte in 10.07 si selectia de oferte din 07.06.

Respectiv:

Autoturism de teren ARO 244 D "A-1456, S.S.1217423, S.M.131056,an fabr 1994"

UM 02638 Bucureşti

Despre acesta n-am reusit sa aflu mare lucru decat ca nu e unul din acela "nou" si ca sta de vreo 3-4 ani, si nu arata foarte bine. Cel cu care am vorbit nu mi-a spus nimic foarte concret. Ar fi grozav daca cineva care e mai aproape ar fi dispus sa mearga sa vada despre ce e vorba.

Autoturism de teren ARO 243 D A-1962, S.S.166817, S.M.87841, an fabr 1989 UM01662 Craiova

Autoturism ARO 243 D A-74186, S.S.85897, S.M.32706, an fabr 1983 UM01662 Craiova

Autoturism ARO 243 D A-74185, S.S.85903, S.M.32892, an fabr 1983 UM01662 Craiova

Despre acestea am reusit sa aflu cel mai mult, ofiterul a fost sincer si mi-a spus ca sunt intr-o stare cam proasta si ca stau de cel putin 10 ani in ploaie, soare, etc.

Autoturism ARO 243 D A-74866, SŞ 92598, SM 39839, nr.inv. 400105, UM01616 Bucureşti

Aici nu reusesc sa contactez pe nimeni, nr de tel dat nu pare a fi functional si nici un altul pe care l-am gasit cautand pe google, de asemenea ar fi bine daca este cineva dispus sa treaca pe acolo.

Se pare ca momentan nu exista nimic interesant, in schimb am vazut o multime de camioane la licitatie daca intereseaza pe cineva.

Link spre comentariu

Salut,

M-am uitat pe site-ul Romtehnica si am vazut ca sunt ceva Aro 243 ba chiar si un 244 din 94 la licitatia din 12.06, din pacate am o alta prioritate la acea data(examen la facultate). Dar poate mai ramane ceva la selectia de oferte.

Spune-mi te rog, tu ai achizitionat de la ei ? Orice informatie despre subiect este binevenita.

Am tot auzit si am si vazut de vanzare pe site-uri de anunturi masini aproape noi de la armata. Mai exista asa ceva ? Liciteaza multi, adica mai ramane ceva dupa licitatii in cazul in care nu pot merge la o licitatie(situatia de fata)?

Multumesc anticipat!

sal eu am cumparat de la ei inca trebuie sa ma duc sa ridic agregatul. aro sint o gramada in tara doar ca nu se vind pentru ca din cite am vazut eu (cel putin di feb 2012 ) is tot alea. la brasov rar am primit raspuns clar in aprilie 2012 CA SE PLATESTE TAXA la un 3200 bvdin 1991 - 24300euro. daca s-o schimbat intre timp nu stiu

Link spre comentariu

Nu vreau sa va dezamagesc dar Aro de la armata nu este o varianta de luat in calcul. Mententanta masinilor pe timpul exploatarii a fost sub orice critica, combustibil de doi bani, despre lubrefianti nu mai spun nimic, e jale, n-ati vrea sa stiti ce mizerii de uleiuri ajung prin motor si transmisie. Chiar in varianta in care masina a fost la stoc, din momentul in care se aproba valorificarea prin Romtehnica si pina la vinzare multe piese bune, fara uzura sunt inlocuite cu altele "cazute", inclusiv cutii de viteza, reductoare, cardane, grupuri fata, pompe de injectie, alternatoare, radiatoare etc. Masinile bune s-au cam dat, putin probabil sa mai gasiti masini acceptabile la ora actuala. Daca aveti pe cineva in "sistem" si cunoasteti masina, da, in cazul asta merita.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

exac .dreptate ai. la sibiu sint motoare de ims 209 noi cu cutie ( si multe) erau la 2500ron +taxe

oricum un aro de armata i mai bun ca unul exploatat pe drumurile din ro.si oricum gasesti la 2-3000ron cu km putini. uleiurile mai bune or ajuns in ro destul de tirziu si.....citi di proprietari de aro or bagat uleiuri scumpe??? bataia o fost pe ims -uri pe aro nu se prea baga lumea avind in vedere impozitul rap la salarii!!!!

Link spre comentariu

Am uitat sa mentionez ca mai erau 2 Aro-uri la Focsani, aceiasi problema, au stat afara cativa ani buni. Se pare ca asta e principala problema a lor, mai grava decat exploatarea. Ma intreb daca mai exista sanse sa rasara unul de la stoc. :sc

Link spre comentariu

Am uitat sa mentionez ca mai erau 2 Aro-uri la Focsani, aceiasi problema, au stat afara cativa ani buni. Se pare ca asta e principala problema a lor, mai grava decat exploatarea. Ma intreb daca mai exista sanse sa rasara unul de la stoc. :sc

sal la inceputul lui martie avea un bucurestean un aro de la armata trasnet cu 5000km si arata bine. s-o vindut instant la 1600euro. cu rabdare gasesti. am vazut ceva acareturi in stare acceptabila pe la unitati. rabdare si bani ca trebuie sa te duci sa vezi ca dupa ce zice unul si altul si unitatea respectiva nu te poti lua......( daca ai norocul sa vb cu persoana care se ocupa de parc i altceva)

mai vazusem iar pe net un aro din 97 cred ca la craiova nu-mi mai aduc aminte ,era benzinar luat tot asa de la armata da arata bine bine pe mine m-ar fi interesat dar nu mai nou de 1992. bafta

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Revin, in legatura cu Aro-urile de la Romtehnica.

La licitatia din 26.06 sunt urmatoarele aro:

Autoşasiu ARO 243 A-72693, SŞ 67864, SM 124263, nr.inv. 20001133, an fabr. 1981 buc 1 1.400,00 140,00 01343 Beiuş 0259-321852

Autoşasiu ARO 243D A-40021, SŞ 24646, SM 89541, nr.inv. 20000967, an fabr. 1982 buc 1 1.800,00 180,00 01343 Beiuş 0259-321852

Autoturism de teren ARO 243 D A-10504, SŞ 206398, SM 163982397, an fabr. 1993 buc 1 1.710,00 171,00 01254 Medgidia 0241-820490, 0241-822000

Autoturism de teren ARO 243 D A-73808, SŞ 217511, SM 131128, an fabr. 1994 buc 1 1.710,00 171,00 01254 Medgidia 0241-820490, 0241-822000

De la nici una din unitati nu am reusit sa aflu informatii convingatoare prin telefon. Cei de la Beius au cam evitat sa-mi spuna mare lucru, decat la modul general ca "toata tehnica militara ce se scoate la licitatie a stat in ploaie, soare,etc ani buni" iar cei de la Medgidia mi-au spus ca au primit ordin de la comandant sa nu dea informatii. Toti mi-au spus ca nu ma primesc sa vad masinile decat cu taxa platita si anuntati dinainte.

Acum la Beius as putea sa merg, momentan sunt in Cluj si nu e foarte departe dar ar fi mai bine daca as stii ca are rost sa platesc taxa si sa fac drumul iar la Medgidia ar fi minunat daca are cineva informatii sau poate sa mearga sa vada.

Editat de shoby
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare