yo2bt Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Trebuie sa fim foarte atenti cum cheltuim banii... . Daca ii cheltuim prin hypermarketuri, vor ajunge in China; . Daca cumparam benzina si motorina, vor ajunge la Arabi; . Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in Hong Kong; . Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia; . Daca cumparam trolii Warn, vor ajunge la Americani; . Daca cumparam kituri de suspensie, vor ajunge in Australia. Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa, in Romania, este de a-i cheltui pe curve, pe vinul românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone. Eu asa incerc sa fac... dar e cam greu de convins nevasta ca fac aceste lucruri doar din patriotism. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Salvarea Romaniei Pai si curvele ii cheltuie in supermarket... deci tot in China ajung, deci unde e patriotismul???? in placerea ta????:uameni:top:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Salvarea Romaniei Tare bancul dar din pacate reflecta o realitate.Noi nu producem mai nimik si importam cam toate produsele si banii in loc sa ramana la noi iau drumul pribegiei. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Salvarea Romaniei Pai si curvele ii cheltuie in supermarket... deci tot in China ajung, deci unde e patriotismul???? in placerea ta????:uameni:top:ha::ha: Mare dreptate ai... 'zda mamii lor de curve... astea trimite banii mei in China. Nu le mai dau nimic... investesc doar in celelalte doua produse autohtone. :ha: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: Salvarea Romaniei Eu stiu o serie de produse "fabricate in Romania" se numesc TAXE si IMPOZITE! Sunt extrem de multe pe toate gusturile si nu se termina niciodata pentru ca "producatorii" lor au o imaginatie nesecata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate