trooper Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 bre felix ce inseamna germaister? Chiar asa... ce-nseamna? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Germaster inseamna inlocuirea pinioanelor din reductor cu altele care sunt hevy duty si care maresc raportul din acesta de la 2,4:1(standardul de la LJ 70) la 4,8:1. L-am cumparat din Danemarca si m-a costat cam fo` 1000 de euro. Mi l-a instalat Razvan din Busteni, posesor si el de LJ 70. Necesita ceva modificari in reductor si anume scimbarea unor rulmenti cu altii pe ace si strunjirea capacului ca sa incapa. Aveti grija cu schimbul de ulei in el, altfel e ... BETON. Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 mamaaaaaa, ce mishtoooo! VREAU SI EUUUUU Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 http://cgi.ebay.de/MOMO-Nabe-Lederlenkr ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: TOPIC PENTRU POSESORI DE LJ 70 Salutare, Vin si eu de la Pitesti,fost Samurai dar fericul posesor de LJ Masina standard absolut OK pentru care asteptam mosul sa vina cu ceva anvelope,troliu si alte acarete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: TOPIC PENTRU POSESORI DE LJ 70 Dezgrop un topic vechi ... cred ca este util si acum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: TOPIC PENTRU POSESORI DE LJ 70 Pentru mine pica numai bina daca posessorii de asemenea acareturi posteaza. Vineri trebuie sa soseasca a mea LJ70. Urmeaza verificarile de rigoare si inlocuirile necesare. Asa ca or sa apara intrebari fara doar si poate. Masina este nemodificata, va primi troliu (deja achizitionat) si gume simex (in cautare). Cred ca optez pentru 33` pe care le gasesc suficient de mari pentru "varianta" open. Masina va merge si in concursuri (sper), asa ca va suferi si ceva modificari la turbo si un intercooler. O sa postez cu siguranta pentru sfaturi si sugestii. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: TOPIC PENTRU POSESORI DE LJ 70 Dezgrop un topic vechi ... cred ca este util si acum! Si daca l-ai dezgropat , de ce nu ai respectat tema lui ?!? Acesta se inchide, poate il vom uni , la un moment dat cu cel de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60515-Masinile-noastre-J7&p=670781#post670781 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate