uzi Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: La multi ani Yonutz LA MULTI ANI !!!!!:x Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: La multi ani Yonutz La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti !!!!!! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz Multumesc inca o data tuturor ... @semaca Ai dat acatiste si ai aprins lumanari sa nu mai fiu SM ... :ha: Ti s-a indeplinit visul! :ang2....Conform politicii coiului :top... am gasit scaunul de capcaun liber si m-am asezat! E vreo problema? :grin: sunt magulit de impresia buna pe care o ai despre relatia mea cu Doamne-Doamne dar ...nu n-am nicio problema cu categoria de SM. Cu categoria de capcaun sunt de acord...cata vreme nu te faci in curand supercapcaun!!!:ha::ha::ha: PS: afara-i vopsit capcaunu' si inauntru ....supermoderatoru'???:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz @semaca :h5Cum le stii tu pe toate ...ca un om mare! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz La multi ani si sa-ti merga bine ! ... astia cu Jeep-urile :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz La multi ani !! Sanatate si virtute ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz La multi ani Yobutz! Iti doresc sanatate maxima,fericire si implinirea tuturor dorintelor.:k:gr1:2dr ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: La multi ani Yonutz Multi ani Yonutz, multi si buni! Sa ai parte de tot ce_ti doresti ca anul asta desi ai sarbatorit prin munca ai facut un lucru mare ptr amaratii din Vrancea LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate