stane Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 (editat) Trebuie sa rezolv urgent problema radiatorului la un Galloper 2,5 Tdi din 2000. Singura sursa a fost Unix care mi-a adus unu dar pentru cutie manuala. Am gasit un radiatorist care promite ca-mi face un capac superior din Al dar n-am incredere in reusita unei astfel de operatiuni. Ar mai fi posibilitatea sa gasesc un radiator spart dar cu capacul de plastic intact si sa-l inlocuesc. Ori aveti asa ceva ori spuneti alte surse de piesa noua. Multumesc Editat August 1, 2010 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Ce probleme are radiatorul actual? E spart rau? Da-ne mai multe detalii. Ultima solutie ramane radiatorul de pe MK I lung din 1990. Depinde si ce cutie are donatorul. + ca la MK I e din cupru tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator E fisurat capacul superior(plastic).Dar l-am primit pe cel original de la Unix=1230lei. Problema e acum chiuloasa care e fisurata intre scaune. Imi trebuie o chiuloasa. Am inteles ca motorul e de Mitsubishi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Motorul 4D56T cu intercooler,probabil 73kw,identic cu al tau. Fabricat intre 90 - 91. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Daca ai fi rascolit forumul ai fi gasit un nene care sudeaza radiatoarele din plastic,acum daca l-ai cumparat este tardiv...Mie mi-a sudat unul acum 3 ani si merge si in ziua de azi fara nici o problema.Si chiuloasa se poate suda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Corect,chiulasa se poate repara. Capacul ala de plastic mai degraba lipit decat sudat. 13milioane e cam mult pentru un radiator simplu. E original? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Ceea ce noi numim lipitura meseriasul numeste sudura in plastic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Caut radiator Am inteles ca ar fi de mk1... iata noua http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=9801&p=3 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 Re: Caut radiator Mesterul de radiatoare mi-ar fi facut alt capac din aluminiu si ar fi durat 4-5 zile, cost 500lei. Eu comandasem nou cu 860lei, mi-au adus un echivalent dar mai scump cu 160lei care era pentru cutie manuala si in sfarsit mi-a venit modelul corect marca Nissen la pretul care vi l-am spus. Voiam sa rezolv repede sa plec intr-o delegatie cu masina. Cand sa schimb garnitura de chiuloasa gasesc fisurile intre toate supapele.Chiuloasa e in asa hal ca nu cred ca se mai poate repara.Motorul mergea bine,numai ca am venit cu el fierband vreo 500 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Caut radiator De reparat probabil ca se poate repara dar o sa coste reparatia mai mult decat ai cumpara alta chiuloasa.Daca vrei sa afli un pret de reparatie da-mi un PM si iti dau datele de contact ale unei firme din Suceava la care am reparat eu o chiuloasa de mercedes vito.Eu am trimis-o prin curier si mi-a venit innapoi tot prin curier cu platra ramburs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Caut radiator cu 900 de lei fac astia la noi din cupru....si cu un rand in plus de celule :grin: la viitoarea mea caruta deja am discutat cu ei fabricarea unor radiatoare ptr uleiul din motor...din cutia de viteze....si de la servodrectie....ca la Granduri am auzit ca se incalzeste cam tare zeama de la servo:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Caut radiator @stane eu mi-am facut bazinul superior din aluminiu (in Buc., pe Cal. Grivitei) si pare a fi OK (cost 350 lei - facut intr-o zi). @marius pe post de radiator pentru servo, poti folosi cu succes un radiator de ulei de CV automata (cred ca poti gasi ieftine la dezmembrari): http://www.stu-offroad.com/steering/pscooler/pscooler-1.htm “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Caut radiator din cate am vazut astazi.....pe langa motorul de 5.2 nu prea mai este mult loc disponibil....dar bineinteles.....se va gasi o solutie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Caut radiator Hai, bre, nea' Marius, matale esti inventiv, gasesti o solutie. Radiatorul ala e mic rau si incape el, undeva. La Grand, nu are loc in fata radiatorului mare? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 Re: Caut radiator @ampopa-si la tine in nord si la mine in sud pe Giurgiului 256 un capac superior din Al. costa cam tot atat. Chestia e ca a probat cineva o astfel de lucrare? Oricum, eu am radiatorul nou, dar chiuloasa "muci" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: Caut radiator Eu am radiatorul cu bazinul refacut (din Al) de cca o luna si, pana acum, este OK. Singura problema pe care am avut-o, dar s-a remediat in garantie foarte prompt, a fost ca lacrima usor pe langa "gatul" busonului (acesta, fiind de cupru/alama, se fixeaza de bazinul din aluminiu cu o flansa speciala si cu o garnitura, dupa care se etanseaza cu o rasina - la mine curgea pe la etansarea cu rasina, lucru care s-a refacut, cu scuzele de rigoare, etc). Garantia este de 18 luni, ceea ce inseamna, cred eu, ca omul s-a straduit sa faca o treaba buna si ca, in principiu, stie ce face. Nu il laud si nici nu incerc sa-i fac publicitate, insa intre a da 1600 lei pe un radiator original, 900-1000 lei un radiator nou, facut pe comanda (trebuia sa duc/trimit radiatorul meu la BV, sa astept cateva zile, cheltuieli de curier inca vreo 100 de lei, etc), 800 de lei un radiator cu bazinul superior refacut din aluminiu (de la cineva de pe aici) sau 350 lei pentru reparatia radiatorului, eu am ales ultima varianta. Sa vedem cat ma tine.... “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: Caut radiator Ca sa te tina cat mai mult, pante domoale si reprize de folosire cat mai scurte:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate