Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Faza Lunga Discovery 2

deadnoise

Postări Recomandate

Salut, am o nelamurie. As dori sa stiu daca se poate face ceva ca atunci cand blochezi faza lunga sa nu se mai stinga cea scurta. Daca dau doar un flash se aprind ambele becuri (faza scurta+faza lunga). Asa este normal la Disco 2 sau am eu o problema?

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Faza Lunga Discovery 2

Salut,

Este normal sa se stinga cea scurta cand selectezi faza lunga, becul fiind H4.Daca ar ramane aprinse ambele, becul ar crapa destul de repede.Nu e facut sa functioneze cu ambele faze aprise permanent.:h5

Minunatul LR Discovery II Td5, 2001

White Wolves Offroad Club

Link spre comentariu

Salut, am o nelamurie. As dori sa stiu daca se poate face ceva ca atunci cand blochezi faza lunga sa nu se mai stinga cea scurta. Daca dau doar un flash se aprind ambele becuri (faza scurta+faza lunga). Asa este normal la Disco 2 sau am eu o problema?

Asta asa e conceput....alimentarea lor e directa din contactele butonului......nu stiu ce'i cu VW Bora(pare bizar) dar din punctul meu de vedere asa e normal ca la noi.......in momentul cand esti pe faza lunga oricum cea scurta e insesizabila si ar duce la arderea lampii mai des (cum s-a mai zis)....chestia cu flashul e asa ca e un singur contact pt amandoua si e clar ca nu e o chestie de durata........improvizatie dpdv electric ca sa-ti mearga amadoua se poate face usor si daca tu insisti eu iti explic si cum pe schema.........eu nu te-as sfatui dar sunt dispus sa te ajut daca asta-i dorinta ta.......inainte de toate fa tu o comparatie noaptea....tine flashul apasat mai mult timp(nu foarte mult) apoi pune doar faza lunga si fa comparatie....parerea mea e ca nu vei vedea o diferenta asa mare ca sa merite niste modificari sau schimbatul becurilor mai des. Hai noroc

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

La VW Bora merg ambele pe faza lunga,tot H4

Nu cumva ai confundat tu faza scurta cu cele de pozitie?:grin:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

inainte de toate fa tu o comparatie noaptea....tine flashul apasat mai mult timp(nu foarte mult) apoi pune doar faza lunga si fa comparatie

Tocmai din aceasta cauza am si postat. Diferenta este mare. Faza lunga bate prea lung si prea sus si nu prea vad mai nimic in fata masinii la 20-30 de metri, farurile sunt reglate, becurile sunt bune. Dar pana la urma cred ca o sa-mi iau un set de proiectoare pt ca nu prea am chef sa schimb des becurile. Ms de raspunsuri.

Link spre comentariu

Tocmai din aceasta cauza am si postat. Diferenta este mare. Faza lunga bate prea lung si prea sus si nu prea vad mai nimic in fata masinii la 20-30 de metri, farurile sunt reglate, becurile sunt bune. Dar pana la urma cred ca o sa-mi iau un set de proiectoare pt ca nu prea am chef sa schimb des becurile. Ms de raspunsuri.

Reglate cum?......esti sigur ca iti merge mecanismul de reglaj din interior ...daca muti de la 0 la 3 si invers nu e nici o diferenta?

Link spre comentariu

mecanismul din interior merge..farurile au fost reglate la un service pt ca initial si faza lunga si cea scurta bateau foarte foarte jos, ceva de genu 10 metri in fata, am fost cu masina la service, le-am reglat si acum faza scurta bate bine, dar cea lunga prea sus.

Link spre comentariu

Nu cumva ai confundat tu faza scurta cu cele de pozitie?:grin:

Nu,am aprofundat chestia asta,nemaiIntalnind-o pana acum.

Deadnoise

Ce inseamna ca bate bine? Cea scurta. De obicei,cand se regleaza,se pune o linie imaginara a "liniei de orizont" si se ia aproape sau sub ea. Daca ai reglat-o peste,e normal sa bata cea lunga in nori.

Link spre comentariu

mecanismul din interior merge..farurile au fost reglate la un service pt ca initial si faza lunga si cea scurta bateau foarte foarte jos, ceva de genu 10 metri in fata, am fost cu masina la service, le-am reglat si acum faza scurta bate bine, dar cea lunga prea sus.

Cele doua faze nu pot sa fie separate una de alta......sunt in acelas bec si reglajul la service il fac doar pentru pozitia farului in soclu din suruburile de reglaj......ambele faze sunt focalizate de aceasi "oglinda" ....eu zic ca nu ti le-au reglat bine.

Link spre comentariu

Cele doua faze nu pot sa fie separate una de alta......sunt in acelas bec si reglajul la service il fac doar pentru pozitia farului in soclu din suruburile de reglaj......ambele faze sunt focalizate de aceasi "oglinda" ....eu zic ca nu ti le-au reglat bine.

S-au sunt , desfacute, desprinse, rupte, sparte clemele de prindere/reglare.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

S-au sunt , desfacute, desprinse, rupte, sparte clemele de prindere/reglare.

CORECT........oricum trebuie gasita explicatia ca asta cu o faza merge bine alta nu e total ilogic si tre sa se poata rezolva.

Link spre comentariu

3 martori aprinsi la bord

Salut,

la Disc 2, dupa ce am fortat iesirea dintr-o groapa plina de noroi(fara sa reusesc)au ramas aprinsi 3 martori:ABS+TC+unul care reprezinta masina aplecata in fata cu semnul de exclamare in spate.Am scos bornele bateriei pe rand si ambele, le-am lasta de la 5-120 min, degeaba.Este o problema doar de calculator sau ceva nu mai functioneaza cum trebuie si este necesar sa merg imediat la service?

Sa fim toleranti si ingaduitori cu cei ce gresesc, doar asa putem ajunge la o viata mai buna!

DISCOVERY II-TD5-1999

Link spre comentariu

Re: 3 martori aprinsi la bord

Salut,

la Disc 2, dupa ce am fortat iesirea dintr-o groapa plina de noroi(fara sa reusesc)au ramas aprinsi 3 martori:ABS+TC+unul care reprezinta masina aplecata in fata cu semnul de exclamare in spate.Am scos bornele bateriei pe rand si ambele, le-am lasta de la 5-120 min, degeaba.Este o problema doar de calculator sau ceva nu mai functioneaza cum trebuie si este necesar sa merg imediat la service?

Sapa si tu pe forumul asta sau pe cele englezesti dupa "3 amigos" (ala al trilea e HDC)....pot fi nenumarate motive......daca nu te pricepi atunci nu te du la vre-un service oarecare sau la reprezentanta...eu daca as fi din Ploiesti sigur m-as duce la Land Atelier..........dar asta sunt eu

PS. 1. Nu te grabi prea tare ca nu e ceva foarte grav care sa afecteze mersul masinii.........studiaza fenomenul prima data pe forumuri(asta in cazul in care vrei sa mergi la la alt service,

unde, din cauza ca nu prea multi o au cu Discovery 2 ai putea sa iei teapa)

2. Vezi ca esti off-topic rau de tot...poti incepe de aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39291

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare