Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare ! M-am pricopsit cu Vitara !

amaru

Postări Recomandate

si uite cum mam pricopsit cu vitara

vreau sa intreb pe ceic are stiu si sa imi dati si un raspuns daca se poate

oare daca pun 30 sau 31 pe vitara o sa consume rau de tot am motor de 1,6 carburat

si oare mai face fata mai are putere sa traga ??

ar trebui sa schimb carburatoru sal las pe asta nu ma pricep deloc la vitara sunt praf sper sa ma invatati si pe mine cateva elemente de baza va rog frumos

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salutare

hmmm cred ca sigur ai sa gasesti un topic deschis despre problema asta,daca,cauti cu atentie vei gasii,dar uite pe scurt as putea sa iti spun ca sigur nu va rezista transmisia si se va rupe tot...plus de asta nu vei mai avea putere deloc...acum decizia iti apartine

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

Re: salutare

Ma bucur sa vad cum se trezesc unii vorbind. adipsc88 vorbesti cumva din proprie experienta? spune ne si noua te rog frumos de unde sti tu ca nu duce vitara '31? de unde sti tu "sigur" cao sa cedeze transmisia? nu de alta dar sunt f interesat:tk

Eu am 31' pe vitara si consuma mai putin decat cu reesapate 215/80.

Nu am rupt nimic, masina merge si asa 140, de tras trage frumos, eu am urcat cu 4 oameni + bagaje + accesorii de offroad exact unde urcam inainte cu 215/80.

Diferenta este infima.

In schimb treci peste obstacole pe care inainte le treceai muscandu ti limba, razand. Confortul este iar un punct forte, nu mai simti asa rau gropi, denivelari si alti paraziti de pe banda de rulare.

In concluzie: O vitara stock duce foarte bine 31'(mentinez ca ale mele nu sunt reesapate).

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Re: Salutare ! M-am pricopsit cu Vitara !

Salutare,

Eu de aproape 2 luni mi-am schimbat Simexurile de pe Vitara (195/80/15-reesapate) cu unele 31/10,5/15 tot profil Simex si tot reesapate.Ca diferente remarc mai putina viteza,stabilitate mai mica in curbe pe strada,a trebuit sa tai un pic din aripile fata si sa dau bara fata jos si atinge un pic in spate la flexari extreme..Insa in teren e ceva incredibil ce poate face aceasta masina cu cu anvelope 31.Trecerea prin noroaie e o joaca continua,nu mai simti pietre denivelari pe drum forestier,si senzatia per total e de o mare incredere in abordarea traseelor complicate.Legat de rupere planetare, grup ceva eu am deja 1500 km si iesiri serioase si nu s-a intamplat nimic.Si nici semn ca ar ceda ceva din cauza asta.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Pe Vitara stock nu intra 31. Nu intra nici 30. Nici 235/75/15. Sau mai bine zis, 235 intra, dar va freca la toate hopurile si virajele.

Inaltata cu 5 cm intra bine, fara sa frece, 235/75/15. Cu jante cu offset mic nu freaca in viraje nici 30.

Din experienta...

Vitara inaltata cu 5 cm din suspensie, 235/75/15, injectie, consuma in jur de 7%. La carburatie, un motor bine reglat nu ar trebui sa ia mai mult de 8.5-9%. Acu', depinde si cat mergi cu 5 la ora ...

Link spre comentariu

31' intra pe vitara cu suspension de 5, body de 5 si cu aripile fata taiate.

cel putin asa a fost la mine:grin:

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare