teo pes Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Salut, e musai sa folosesti antigel pe toata perioada anului, iti recomand unul pe baza de Ethylen Glycol. Vei gasi doua variante: unul cu inhibitori de coroziune minerali ( se tine 2 ani in motor) si altul cu inhibitori organici ( 250.000 km sau 5 ani in motor). Ideea e sa nu contina amine, nitriti, fosfati. Totusi, trebuie sa stii ca trecerea pe antigel organic, desi este net superior (ungere, protectie metale si garnituri, coeficient schimb caldura, FARA DEPUNERI) celui mineral, implica un risc: in functie de starea sistemului de racire, e posibil sa curete depunerile si sa descopere porii existenti, urmand ca pe viitor sa picure prin diverse puncte din radiator (dar el va fi "luciu" prin interior :ha:) Daca il cumperi concentrat, dilutia ideala este 50% antigel+50% apa distilata, pana la -37C in general. Succes, Iulian da si tu un pm u cu numele antigelului organic ca am facut 4 ani de la fabricatie si l as cam schimba :tk VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Mi s-a aprins la bord un martor: este un semnul exclamarii incadrat de paranteze rotunde. Ce poate fii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! ti s-au cam dus placutele de frana le poti schimba singur fara probleme daca nu o faci momentan complecteaza cu lichid ca sa nu te mai streseze indicatorul de pe bord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! ti s-au cam dus placutele de frana le poti schimba singur fara probleme daca nu o faci momentan complecteaza cu lichid ca sa nu te mai streseze indicatorul de pe bord Ma stresase rau. Am zis ca e ceva grav. Maine trebuie sa fac un drum de 300 km. Bine ca forumul asta si oameni care se pricep. Mersi tare mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! ai grija cu franele pe autostrada la viteze mari (mari pentru Niva :grin: ) atunci se duc mai repede Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! ai grija cu franele pe autostrada la viteze mari (mari pentru niva :grin: ) atunci se duc mai repede 80-90/h super viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Mi s-a aprins la bord un martor: este un semnul exclamarii incadrat de paranteze rotunde. Ce poate fii? sunt palmele lui D-zeu....si semnul exclamarii suntem noi:banana :oldplacutele frate....se apropie de metal.....dar cateva sute de km poti sa faci fara nici un risc. drum bun! Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! am un bazait in habitaclu dreapta !!!!!!!!!!!!! ultimul trancanit la motor de se auzea in habitaclu era de la un ciocanel ce l uitasem la motor:ha:,o fi de la vre o electrovalva de GPL u , parerea mea parca bazaie o musca , am deschis geamul dreapta nu se aude de afara deci nu i rulment dreapta :al VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dex20 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Ma stresase rau. Am zis ca e ceva grav. Maine trebuie sa fac un drum de 300 km. Bine ca forumul asta si oameni care se pricep. Mersi tare mult! Pai grav este daca s-a aprins martorul acela! Nu-i o placere sa ramai fara frane! "Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! eee nu i grav se opreste si fier pe fier dar sa schimbi fuzeteeee si discuri de franareeee!!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Complecteaza lichid de frina la paharul mare si se stinge becul respectiv. Oamenii acestia te terorizeaza cu sfaturile astea super costisitoare :ha: schimba placute ,tamburi etc.:uameni:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! lasa omu sa stie de ce a luat acaretu asta :ypu daca i dam mura n gura se culca pe o ureche si pune cine stie ce ,,mecanicos " si ia bani de stinge ,asa ridica singur capota si si stoarce okii atentie la lichid ca nu sunt toate compatibile intre ele VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian f Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! lasa omu sa stie de ce a luat acaretu asta :ypu daca i dam mura n gura se culca pe o ureche si pune cine stie ce ,,mecanicos " si ia bani de stinge ,asa ridica singur capota si si stoarce okii atentie la lichid ca nu sunt toate compatibile intre ele :ha: Saracu'! Si pe mine asa o sa ma tratati daca vreau sa aflu ceva sfaturi tehnice?...:ooo...mai ales ca-s semianalfabet in domaneiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Am impresia ca Niva mea este zeita. Am mers la pescuit prin niste locuri incredibile. Greu de ajuns si pe jos. Niva merge impecabil. Mai mult, se repara singura. Sau mai bine zis, nu se strica in partile esentiale. O IUBESC!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! E un secret pe care numai noi (nivarii) o stim ! Niva treuie" iubita "!:wink: - ca altfel te lasa !:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! :top PAI DACA E RUSOAICA :ha:, daca o iubesti sta sub tine daca nu se vinde! Ati ar trebuii sa asezam bine ideia asta a ta ca la urmatoarea intalnire sa le inchdem gura carcotasilor!:ypu VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Am impresia ca Niva mea este zeita. Am mers la pescuit prin niste locuri incredibile. Greu de ajuns si pe jos. Niva merge impecabil. Mai mult, se repara singura. Sau mai bine zis, nu se strica in partile esentiale. O IUBESC!:ypu Cind ti-e lumea mai draga sau ai intiliniri cu nivarii s-ar putea sa te lase cu ochi in soare. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! trebuie sa ii vorbesti. II povestesti, o mangai si te duce. Cand vorbesc cu ea, nu are treaba. Cand nu o bag in seama, ma lasa cand mi lumea mai draga, sau unde ii noroiu mai frumos. Asta e Niva. Dar, mere. Si mere BINE. Doar ca nu trebuie sa ii ceri imposibilul ca nu poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! trebuie sa ii vorbesti. II povestesti, o mangai si te duce. Cand vorbesc cu ea, nu are treaba. Cand nu o bag in seama, ma lasa cand mi lumea mai draga, sau unde ii noroiu mai frumos. Asta e Niva. Dar, mere. Si mere BINE. Doar ca nu trebuie sa ii ceri imposibilul ca nu poate. Stie romaneste sau ai invatat tu rusa?:ha1:ha1 Hai divulga-ne si noua! :h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Pai, cand si-o dat seama ca eu sunt incapabil sa vorbesc in rusa, o ivatat ea ramaneste. Mai are momente in care nu intelege:eu ii spun sa mearga in stanga, dar ea tot in dreapta se baga. Asta este. Dar, per'total, reusim sa ne intelegem:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Am schimbat placutele de frana. Datorita blocajului unui pistonas din etrierul dreapta fata, una din placute a fost uzata excesiv. Cu proxima ocazie voi schimba etrierul complet. Din cate am inteles, pretul unui etrier complet e undeva la 120 lei. Merita sa-l schimb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! La pretul asta merita sa le schimbi pe amindoua si nu mai ai batai de cap. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Am facut de sarbatori drumul Bucuresti - Blaj si retur plus iesiri zilnice timp de una saptamana pe campurile din zona. In total am rulat 1200 km fara nici o problema. In legatura cu consumul: De la Bucuresti la Sibiu mi-a consumat gaz in valoare de 80 de lei. SUPER! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Dupa o saptamana de stat in garajul unui mecanic foarte priceput Carpatina mea este, din punct de vedere mecanic, impecabila. Am facut o iesire la o pescuiala de iarna pe Sabar (de fapt o gratareala serioasa cu prietenii). Pe autostrada am prins 100 km/h cu lejeritate. Nu mai bate nimic, nu mai trancane nimic. Franele sunt ok, directia ca noua. Mai trebuie sa rezolv un scartait enervant la haion si gata: sunt pregatit pentru noul sezon de pescuit. NNiva rules!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Dupa o saptamana de stat in garajul unui mecanic foarte priceput Carpatina mea este, din punct de vedere mecanic, impecabila. Am facut o iesire la o pescuiala de iarna pe Sabar (de fapt o gratareala serioasa cu prietenii). Pe autostrada am prins 100 km/h cu lejeritate. Nu mai bate nimic, nu mai trancane nimic. Franele sunt ok, directia ca noua. Mai trebuie sa rezolv un scartait enervant la haion si gata: sunt pregatit pentru noul sezon de pescuit. NNiva rules!:grin: Buna. Daca mecanicul respectiv are preturi de bun simt as vrea sa merg si eu cu Niva mea la el. Poti sa-mi dai un pm cu nr de telefon al lui ? :tk "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate