mircea marginean Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Problema la Carpatina: Aseara , din greseala, am blocat diferentialul. Cand am vrut sa deblochez am constatat faptul ca maneta a ramas blocata pe pozitia blocat. Am incercat in repetate randuri, mai usor, mai cu forta, insa nimic. Maneta este blocata. Ce poate fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! pentru a decupla mai usor blocantul central, baga in marsarier si da in spate putin http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! In legatura cu mecanicul: Am discutat cu el insa nu doreste sa ia alte masini. Pentru el e mai mult un hobby si lucreaza numai pentru amici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! In legatura cu mecanicul: Am discutat cu el insa nu doreste sa ia alte masini. Pentru el e mai mult un hobby si lucreaza numai pentru amici. Multumesc oricum. Caut un mecanic bun si serios ... La masina mea sunt multe de facut si de-asta intreb in stanga si in dreapta. :tk "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Salutare am citit toate cele 8 pagini.Concluzie piese ieftine 700 ron reparatie capitala motor mi se pare mai mult decat ok.Dar se gasesc usor piesele sunt magazine?In conditii de exploatare normala/offrrod mediu cam cati km te tine motorul/ambreiajul?Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Sursa cea mai buna ptr. peise este Dl. Fiodor (cunoscut posesorilor de Lada), serios si punctual cu orice piesa. Masina este, pana la acest moment, o investitie foarte buna. Motorul functioneaza ireprosabil. Pentru un buget mediu, fara prea multe pretentii, Lada Niva este un 4x4 satisfacator. Mentionez faptul ca eu nu o folosesc la offroad (concursuri sau experiente personale) ci doar la deplasarile pentru pescuit si vanatoare. In iarna aceasta, in perioada sezonului de vanatoare, am tras puternic pe ea: sleauri, namoale, gropi. Nu m-a lasat niciodata. La pescuit, am mers pe munte, la pastrav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Salutare am citit toate cele 8 pagini.Concluzie piese ieftine 700 ron reparatie capitala motor mi se pare mai mult decat ok.Dar se gasesc usor piesele sunt magazine?In conditii de exploatare normala/offrrod mediu cam cati km te tine motorul/ambreiajul?Bafta. Cu motorul, cel putin ce de 1,7 nu am avut nici o problema in 2 ani de folosire numai in offroad, fara menajari. Chituri de ambreaj am schimbat doua pana acum ambele din cauza rulmentului, acum am trecut la sachs de vreo doua saptamani astept sa-i vad comportamentul. Problema nu este pretul pieselor sau disponibilatea acestora, sunt f ieftine si le gasesti mai peste tot, in schimb calitatea acestora lasa de dorit. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Multumesc pentru raspuns pentru raspuns.Motorul de 1.7 din cate stiu are injectie Bosch.Sta bine la partea electronica (banuiesc ca are un calculator, o bobina ca orice benzinar pe injectie)? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Carpatina mea este cheala in cel mai pur sens al cuvantului: nu are servo, nu are aer, nu are injectie insa are caracter. :grin: Merge ceas, mai ales pe drumurile de pescuiala si vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitilic Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Salutare Un loc de unde iti iei piese ok ca pret si calitate ptr Niva..imi poti da ceva detalii Merci LADA NIVA 2008 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Salutare Un loc de unde iti iei piese ok ca pret si calitate ptr Niva..imi poti da ceva detalii Merci Vad ca esti din ploiesti, eu iti recomand la Bucur Obor in Bucuresti sa iei legatura cu dl Fiodor . Eu am cumparat piese de la el si am fost f multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! dar ai grija ce i ceri !!.... vrei cel mai ieftin .... tine putin! pe praful asta orice moldovean sau ukrainean ce l cunosti sau intalnesti aduce ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitilic Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Vad ca esti din ploiesti, eu iti recomand la Bucur Obor in Bucuresti sa iei legatura cu dl Fiodor . Eu am cumparat piese de la el si am fost f multumit. O sa incerc sa ajung acolo sa intreb ce si cum .. LADA NIVA 2008 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea marginean Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Posesor nou de niva. Sfaturi! Fiodor este o persoana foarte serioasa. Merita sa stabilesti un contact cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate