fane-isuzu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Fane fost isuzu Mutat cu arme si bagaje in ograda lada niva Primele impresii,dupa japoneza 1 mai sprintena 2 mai agila 3 mult mai rustica,ceea ce imi place 4 zgomotoasa dar se lucreaza la antifonare 5 ma tine ocupat,ceea ce imi aduce aminte de prima mea dacie...si bun si rau Scopul masinii- de zi cu zi,ture,carat,mers dupa ciuperci si simtit iar tinar.Va avea modificari de cosmetica si pt off usor Si prima mea intrebare cum poate fi atenuata tendinta de topaiala a masinii pe sosea? bara stabilizatoare mai performanta,telescoape sau ce? Astept si o parere despre dispozitivul de decuplare a pontii din fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 (editat) Re: Proaspat mutat la voi Salutari si bine ai venit! Frumos acaretul,sa ai parte numai de bucurii:wink: Topaitul se poate atenua punand in portbagaj ceva mai greu,dar,tot o sa mai topaie daca intri mai tare in viraje si mai sunt si ceva denivelari,asta si din cauza lungimii reduse a masinii.Presiunea in roti atenueaza sau il intensifica,dc nu este folosita corect in functie de terenul pe care rulezi. In general cam topaie:h5 Sa auzim numai de bine! Editat August 3, 2010 de moshu68 bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Proaspat mutat la voi Sa o stapinesti sanatos!!!! Schimba-i amortizoarele cu unele mai ferme, eventual si o bara stabilizatoare de genul celei pe care o poti gasi pe www.pieselada.ro.(http://pieselada.ro/directie6) cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Proaspat mutat la voi salutare si welcome ! in legatura cu decuplarea puntii fata este un topic deschis ,vei gasi acolo pareri si concluzii http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47995&highlight=decuplare+punte+fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Proaspat mutat la voi Chestia cu puntea decuplabila, inecrc sa nu comentez. Nu stiu daca merita invetitia. Ca sa nu mai topaie pe sosea, faci ca la vapoare: pui balast. Doar ca la niva il bagi la portbagaj nu in cala. E unica varianta. Are spatele foarte usor. Si, una peste alta, sa o stapanesti sanatos si sa ai oroc de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Proaspat mutat la voi bine ai venit ! frumos utilajul , amortizoare ..bucsi ...si mai vezi si cat aer ai prin roti,cat despre decuplare ... decuplezi din reductor ..si? tot invarti o roaba de fiare numai ca o faci dinspre anvelope ,deci uzuri mai mari si invers hai numa de bine !!!:2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Proaspat mutat la voi Stiu. Nu sariti pe mine,ca am citit posturile voastre despre ceea ce vreau sa va intreb Jante si cauciucuri Am gasit oferta asta centrala eur cu TVA Dotz Gri 6x15 5 0 139.7 110 € 80.33 Suzuki- Jimny- Lada Modular Alb 6x15 5 -12 139.7 110 € 51.77 Suzuki-Lada la care as vrea sa adaptez niste AT uri de la BFG la 195/15,de care am avut pe isuzu si erau de vis Care dintre jante ar fi mai indicate,vad ca ET ul e 0 la unele si -12 la celelalte nu as vrea sa tai din aripi Va multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Proaspat mutat la voi Aca ai AT-uri de 195/80/15, iti recomand jenti de Samuraai pe 15. Eu zic, ca nu e necesar sa decupezi aripile. Eu am MT de 195/80/15 pe jenti de Samurai, dar o rebuit sa decupez pt ca imi agata in draci. Cel putin in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate