abrudila Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 (editat) da, mai fratilor.... m-a apucat un fior cand am vazut ce trasee sunt la intalnirea prieteneasca din Maramures asa ca am cerut ajutor si am conceput un set de praguri pentru "micul negru" am inceput cu 2 bucati teava zincata de 2" si de aici ... eu am vrut teava patrata de 3 cm si am primit profil de 3 x 6 cm pentru supotul sectiune U am vrut platbanda de 3 mm si am primit de 8 mm mentionez ca nu este varianta finala, adica vor mai primi ceva suduri (se vor inhide toate gaurile), va fi sablat si/sau curatat intens si vopsit in camp electrostatic. era sa uit ... supoturile de prindere de sasiu sunt dublate de garnituri de cauciuc. acestea confera o oarecare flexibilitate (cam 2 cm ) dar si scutire de zgomot si eventuale frecari Editat August 3, 2010 de abrudila si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc aaaa.... totul s-a confectionat pana in acest stadiu in ...... 6 ore ajutorul in aceata aplicatie am fost eu , dar mesterul a facut o treaba super .... si tot nu a fost multumit de finisaje si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc Foarte misto! E bine sa ai meseriasul langa casa... :) Sa iti fie de folos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc Suportii in forma de ”U” se prind pe sasu cu suruburi? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc suportii sunt in felul urmator - in partea din spate sunt in frma de U cu prindere deasupra sasiului, - in fata sunt cu prindere si deasupra si sub sasiu nu s-a dat nici o gaura in sasiu , doar s-a desprins un suport de plastic care tine conductele de frana. prinderile sunt facute cu tije filetate de 12 si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc frumoasa lucrare incearca poate gasesti ceva plastic antiderapant sa pui peste teava unde se pune piciorul ,am vazut la unele suvuri dar nu stiu daca gasesti separat :grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc @dalmatianu-le plastic nu pun numai daca il transform in SUV :ha: eventual o sa pun niste fasii de tabla striata de aluminiu ..... auzi tu la el .... SUV ....:ha: acum ma duc in garaj si te parasc cu cine l-ai comparat.... acum serios .... si eu ma gandeam cam la aceeasi idee si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc frumoasa lucrare incearca poate gasesti ceva plastic antiderapant sa pui peste teava unde se pune piciorul ,am vazut la unele suvuri dar nu stiu daca gasesti separat :grin: Exista la Decathlon, un fel de folie cu adeziv pe o parte, iar pe partea cealalta este ca un smirghel. Din cate am inteles ar fi pt skateboard-uri, si era undeva pe la 20 ron :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: praguri jimny home made in stil rusesc pune te rog niste poze mai clare , sunt curios ce ai facut la capetele bari rotunde. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate