Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hard top Vitara

symy139

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare:

Pe vitara mea am avut sotf top (prelata) si so cam distrus, si parca nu as vrea sa ii mai pun tot prelata, plus ca a ruginit mecanismul de prindere de deasupra pasagerilor din fata, si ma intereseaza daca un hard top se poate monta, avand in vedere ca e nevoie de 2 piese, si cam cat ar costa (sorry daca nu e in topicul corespunzator). Am auzit ca ar fi din fibra de sticla sau ceva de genu confectionat hard top-ul, so orice informatie suplimentara ar fi de ajutor.

Mersi mult,

Andrei

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: hard top Vitara

da poti monta hard top pe masina ta fara nici o problema,caci hardtopul are prinderile lui,de obicei sunt din doua bucati ,si sunt din fibra

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Inainte sa dai banii pe un hardtop(care oricum se vand la niste preturi nesimtit de mari), gandeste te daca ai nevoie.

Eu am avut si vorbesc din proprie experienta. Exista parti pro si contra.

Daca stai la bloc sau daca vrei un acces mai facil la portbagaj hardtopul este alegerea corecta. NU se taie in padure in crengi, nu intra asa mult praf. Ca si dezavantaje, scartaie(trebuie fixat extrem de bine si "ajutat" in unele locuri sa nu bata si sa nu joace) si cu toate astea tot o sa scartaie cate un pic.

Izolatia fonica nu este mai buna ca si la soft top, eu cel putin am ramas paf dupa ce am montat soft topul, exact aceeasi izolatie fonica/termica.

Alt aspect, daca vrei sa mergi descoperit trebuie sa lasi hardtopul acasa cel putin partea spate, iar cea fata o poti pune in spate, dar daca ai 2 pasageri pe locurile din spate?

Din punctul meu de vedere soft topul este cea mai buna alegere, iar rama care a ruginit se gaseste muuult mai ieftin decat orice hardtop

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Pe mine ma bate gandu` sa-mi fac partea din fata home made, iar partea din spate...ma mai gandesc...dar tot home made va fi....!

Oricum, nu-mi convine sa cumpar un hard top ....!

As vrea ca partea din spate sa fie pliabila, in asa fel incat daca decapotez masina sa pot pune hardtopul pliat in spate.

Locurile din spate le-am anulat, nu mai am scaune, greutatea lor fiind inlocuita de un port bagaj, inca in lucru.

Link spre comentariu

cei drept am gasit la cineva de prin medias, acu nush daca are cont pe forum sau nu, sa nu se supere daca zic, avea la vanzare hard top alb la 700 euroi, cei drept, mai pun 200 si ma duc in anglia si mai iao o vitara :ha:, poate chiar cu hard top daca ar fi

Cred ca pana la urma am sa revin tot la soft top, doar ca o sa trebuiasca sa reconditionez sistemul de prindere de deasupra, si eventual sa caut o prelata in stare mai buna daca nu merge spalata.

Oricum mersi de sfaturi!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

stiu pe cineva in vrancea care face soft top, din ce material vrea clientul. a mea e facuta din prelata de tir ( rezista f f f bine la inghet - iarna ac la noi au fost -25 grade si a stat cu zapada pe ea afara, si de asemenea e buna si in padure), dar omul a spus ca poate face din piele sintetica, ce se intinde si iese mult mai frumoasa, dar mai putin rezistenta. paleta de culori poate fi variata

:ypunu fac reclama nimanui, daca se considera reclama rog sa se stearga, dar ar fi o alternativa impotriva celor ce ne jefuiesc cu prelate aduse pe nimic din afara si vandute pe bani grei aici

Link spre comentariu

@grasuxxl

Daca poti sa imi dai un id sau telefon la persoana respectiva, as fi incantat. Si eu am un material de prelata de pe o dubita, facuta la o firma prin targoviste din cate imi aduc aminte, destul de rezistenta si de groasa, pacat ca e un maro inchis, si la verdele meu nu stiu daca se potriveste.

:grin:

Mersi anticipat.

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

:ypunu fac reclama nimanui, daca se considera reclama rog sa se stearga, dar ar fi o alternativa impotriva celor ce ne jefuiesc cu prelate aduse pe nimic din afara si vandute pe bani grei aici

Daca vrei, te pot ajuta sa aduci prelata de pe ebay. Pe prelata mea am dat 750 ron cu tot cu transport din state, iar aici mi s-a cerut 350eur.

4x4
Link spre comentariu

nu ma supar absolut deloc ca ti s-a parut scump un hardtop de la mine cu 700 euro.daca vrei sa faci si tu un ban cinstit,du-te si adu masini din anglia cu hardtop,cu 900 euro cum ziceai,imi vinzi mie hardtopul cu 600 euro,si iti ramane masina in 300 euro!!!!eu dau si 600 euro fara nici o discutie pe un hardtop in stare perfecta.deci,daca gasesti mai ieftine,ti le cumpar eu pe toate.pot sa cumpar si 20-30 fara probleme,cu banii jos!!!!azi,asa pentru informatia ta am vandut unul cu 800 de euro unei persoane foarte dragute din arad.sa il foloseasca sanatoasa!!!.daca vrei cumva absolut orice componente pentru accesorii prelate,inclusiv bara aia de prindere din fata(care zici ca ti s-a ruginit),te pot ajuta cu placere.iti sugerez sa iti iei o prelata originala decat una facuta,pentru ca aia facuta,daca nu e facuta calumea,o sa fluture dupa tine si o sa faca o galagie de te omoara.am facut si eu mai demult vreo 2-3 la unii care fac prelate,si pe samurai si pe vitara,dar mai bine una second rupta si peticita decat una facuta de meseriasi care efectiv fac prelate.cu asta se ocupa!!!!plus ca mi-au facut-o oribila si am mai dat si 200 euro!!.bafta la gasit hardtopuri cu 50 euro!no offence.

Link spre comentariu

@adamu

We meet here again :h5

Nu e nici o problema, nu stiam cam cu cat se vinde un hard-top, nu ma asteptam sa fie atat, dar daca asta e pretul pietei, n-am ce face. :grin:

Daca tot te-am gasit aici pe forum, vroiam sa te intreb daca e vreo posibilitate sa ne intalnim sapt viitoare, ca am drum prin Medias. M-ar interesa daca mai ai bara aia peste faruri verde metalizat (asta e si culoarea masinii), poate cadem la o invoiala.

Mersi anticipat, si sry inca odata.

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

Symy draga,nu se supara nimeni,ca nu m-ai injurat si nu ai zis nimic rau de mine.era doar parerea ta si o respect.cu chestia cu adus masini din anglia mai gandeste-te.poate facem o afacere!iti doresc si doresc tuturor sa-si cumpere hardtopuri cu 2 euro si piese si masini cu cele mai bune preturi.daca eu dau banu' jos pe un hardtop 600-650 euro,e clar ca tre sa castig 50-100 euro la unul.bullbarul ala vrede il mai am .intr-adevar culoarea cred ca e exact ca la masina ta.am si sisteme de prelate daca iti trebuie,orice.telefonul meu este 0744230460.poti sa ma suni sa vorbim sau da-mi un PM.papa:2dr

Editat de adamu
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

ti-ai luat pana la urma hard-top? daca da, cum ti se pare...e la fel de zgomotoasa masina?...la ce bani? merita?

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

salut

si eu am avut prelata si am trecut pe hard top.diferenta este majora depinde din ce punct de vedere privesti:

-acees facil la portbagaj ,

-apar zgomote gen scartaituri

-iarna parca ceva mai izolata dar zgomotosa de la frig

oricum eu as opta pt hard top pt ca o folosec si in oras si mai las cate ceva prin ea

numai bine

Link spre comentariu

Ei vezi? la mine a fost exact invers de la hardtop la prelata.

Dar intradevar chestia cu accesul la portbagaj este singurul lucru care imi lipseste, nu si scartaitul insa care ma scotea din minti:grin:

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Uite si idei impartite, eu am si hard-top si soft-top. In vara am circulat cu prelata, si m-a inebunit praful (circul zilnic pe strada neasfaltata) si inchiderea pe usa spate. In toamna am montat hardtopul si sunt mai multumit cu tot cu scartiitul lui.In aceasta vara ma gandesc bine daca mai montez prelata, avand in vedere ca operatiunea dureaza 3-4 ore (am hardtop din 6 piese)

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

ti-ai luat pana la urma hard-top? daca da, cum ti se pare...e la fel de zgomotoasa masina?...la ce bani? merita?

Momentan o stagnat investitia in off, in defavoarea unei noi achizitii in parcul auto personal:grin:. A mai venit in familie o Focoasa, cum ii mai zice lumea, din dorinta de a avea o masina incapatoare, cunsum mic, si ce iti mai trebuie pentru excursii de 1-2 sapt prin tara. Poate am sa o prezint in topicul dedicat masinilor on-road. Totusi o poza nu strica :y, sa nu se supere moderatorii pe mine.( sper sa se vada, am prb cu accesul pe anumite site-uri aici la munca)

On topic: Am ramas cu prelata pentru moment, si daca o sa fie vreo modificare facuta, gen hard-top, ma gandeam la ceva home made, sa acoper deasupra pasagerilor, cu posibilitatea de a fi dat jos, sa scot scaunele spate si sa separ cu o bucata de placaj tego pe mijloc, gen o remorcuta mica, si in spate in unghi de 45 de grade.

PfmUBruffI38kIn4uW5tNJxmPSsqwPnItBpVa9xDWHM?feat=directlink

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare