zolameister Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 vreau sa schimb boxele din usile patrolului.:hl.....cele din fata au o adancime de montaj 25mm...:grin:nu gasesc nimic pe net....poate cineva sa ma ajute? Mersi prealabil:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... daca nu intrebi prin vecini......:wink: nu de alta...dar a mele stau degeaba.....si o bere rece gasesti tu la choscul din statia de autobuz :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... vreau sa schimb boxele din usile patrolului.:hl.....cele din fata au o adancime de montaj 25mm...:grin:nu gasesc nimic pe net....poate cineva sa ma ajute? Mersi prealabil:wink: Poti sa-ti iei difuzoare "o marime" mai mari si le poti monta pe un suport pe care ti-l faci tu din 2 inele de MDF sau asemanator si le prinzi pe vechea armatura din usa cu suruburi. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... Doar 25 mm adancime de instalare??:ooo...mai masoara o data... difuzoarele slims, cu adancime de instalare mica au cate 35 mm eventual iti iei ceva cu adancime de instalare de vreo 50 mm(suna si mai fain)... si ii faci o rama de lemn, "distantiere"... daca faci asa cu lemn iti va suna si mai frumos, decat daca pui direct pe tabla. Bagi niste vata minerala in usa si o sa-ti sune brici:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... koais...mi-ai luat cuvintele din tastatura...:ang3...:)) Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... Marius....berea o bem oricum....ideea e ca Dan m-a procopsit cu un Sony Explode si ca montam fetele usilor inapoi vreau sa bag ceva mai profi decat cele originale.... greby93,koais.....exact asta o sa fac iau una cu adancimea de 44 si pun distantiere..... Acu ramane intrebarea .....ce marca si ce model?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... Da mai conteaza ? Oricum 90% din ele sunt facute in china. Ia ceva nameless, si pune o eticheta de Pioneer, Alpine, Sony si sa vezi ce bine o sa cante :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_165_A1/ Eu am ascultat Focal si chiar merita sa schimbi cele originale cu un set dinasta... Ce diametru ai in usi? 10,13,16?ovale? Incearca sa alegi dintre marcile astea: Focal, Alpine, Ground Zero, Hifonics, Mb quart. Puneti sistem medii-bas si tweetere cu crossovere pentru inalte, fara prea multi "W", ca nu are rost, ca playere-le nu "duc" foarte mult. Asa...acuma medii si inalte ai brici:grin:... iti mai iei un wooferel un amplificatorel si altfel asculti ce-ti place.:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... Da mai conteaza ? Oricum 90% din ele sunt facute in china. Ia ceva nameless, si pune o eticheta de Pioneer, Alpine, Sony si sa vezi ce bine o sa cante :grin: Pentru marcile cu imagine, da, ai dreptate, dar sunt o groaza de marci pentru pasionati, care nu au brand-ul pe toate gardurile care sunt exxtra calitative. Si produse facute in China sunt hi-end, depinde pe ce banda de asamblare ies :wink:. Te invit sa vezi la mine cum lucreaza difuzoare produse in Germania cu tweetere produse in China si amplificator facut in China. Dar, au iesit pe banda care trebuia :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: muzikea in patrol.... Atentie la puterea difuzoarelor indicat e sa fie dublu fata de player sau amplificator (w reali) Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Atentie la puterea difuzoarelor indicat e sa fie dublu fata de player sau amplificator (w reali) Un player are amplificare cam de 20 W reali in total. Deci un set de difuzoare de 50-70 W isi fac treaba ca niste difuzoare de 100 W. Daca vrei sa le legi la player, poti sa te orientezi linistit dupa niste difuzoare fara prea multi W(dar de calitate), in jur de 60-70 RMS, cati mai multi dB. :h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Zoli, mai masurati odata ... astea, le-am avut montate pe al 2-lea patrol in usile din fata. Aveau un strat gros de cauciuc pe ele sa reziste la lovituri si apa. Deaia le-am si luat ca in usi intra apa la greu daca nu sunt ok chederele de la geam. Vezi si tu ce adincime de montaj au. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46129&highlight=difuzoare I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Boxele Sony?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Cel mai water-proof difuzor e cel montat in bord sau pe plafon :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Boxele Sony?:grin: Acuma depinde cat de audiofil esti... Nu suna rau nici Sony, mai ales la banii la care gasesti... Cu Sony iesi ieftin dar mai sunt variante si mai bune... I-am facut la un prieten un sistem pe o dacie... i-am luat de la dezmembrari 2 difuzoare si 2 tweetere de pe un Golf 5 lovit... Le-am montat in usi dif-urile si in bord tweeterele... antifonat usile cu antifon romanesc si cu vata minerala:wink:...Toata schema l-a costat 200 RON(la dezmembrari) + vreo 2 beri:grin:. Parca se auzea mai fain decat in Golf 5:ypu... Dupa parerea mea cea mai buna varianta in caz ca nu doresti sa investesti prea mult, o gasesti la dezmembrari... Bafta:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Daca se foloseste vata minerala e recomandat se fie imbracata intr-o tesatura deoarece exixta pericolul de a distruge membrana difuzoarelor eu recomand un burete e la fel de bun Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Da....multe idei bune.....am intrebat de Sony ptr ca vreau sa pun in balanta nu numai pret-calitate ,dar si durata de viata.Daca intru cu patrolul in vreun vad cu apa sa nu distrug niste boxe scumpe nejustificat.... Ideea cu dezmembrarile e buna o sa si fug la unii de langa mine sa verific.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Recomand Helix, cauta pe net, au pret f bun. Calitate excelenta. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: muzikea in patrol.... Daaa... Ideea cu vata minerala sau buretele in portiere e buna la o masina "civila" de strada. Daca pui asta pe una "de tavaleala", nu prea iti vad bine portierele dupa 1, maxim 2 ani. Cam cat dureaza sa se usuce apa din vata minerala sau burete ? :grin: Eu am asa pe al meu: Mp3 Player Alpine CDE - 9845RB de 4x45 W + iesire RCA pt subW, montat sub plafon. Amplificator Magnat Ultra 2000, cu iesire pe 2 canale de 500 W, montat pe stalpul din stanga, sus, in spatele meu In bord am 2 tweetere nameless made in PRC (pentru inalte) orientate inspre genunchi (sa nu-mi tiuie in urechi). Apoi la mijlocul masinii (in locul fostelor scrumiere pt pasageri) am 2 difuri (medii + inalte) MB Quart QM 210 KX de 80 W fiecare. Astea de pana acuma, sunt alimentate de cd player. Iar in portbagaj am alimentate de Amplif, montate sus, peste aripi, un woofer Alpine D10 cu incinta inchisa (compresie) si un Eurotec (Zgomotec), nusht de care, cu incinta deschisa (cu bass reflex). Pai la configuratia pe care o am, pot spune sincer ca vibreaza si pietrele la rinichi, se aude si clar, si raspicat si nici nu-mi fac griji ca daca trec apa, ud difurile. Plus ca mai am si loc de marfa in spate. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: muzikea in patrol.... no offence! dar ce varza e la tine in masina :2dr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: muzikea in patrol.... Interesanta configuratie... dar nu-mi pot inchipui cum arata Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate