Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover Sport 2010 vs. ML350

scorpions

Postări Recomandate

Re: Range Rover Sport 2010 vs. ML350

Bai fartilor....usor ca nu am vrut sa supur pe nimeni - s-a inteles prea exagerat ce am scris eu...NU sunt ironic...cand am spus ca nu e noua e din 04.2010 m-am referit la faptul ca e la mana a doua din Grmania si nu noua de la reprezentanta, deci pret mai mic.....pot sa-l dau in aceiasi bani cu care am achizitionat-o....La asta m-am referit , ca daca o luam de la repr. , nu mai luam pe ea cat am dat.......

....si nu vreau sa arat la nimeni ca am bani .......ca numai eu stiu cum i-am facut ...nu mai intru in detali.

Inca o data ....Scuze pentru ce v-a deranjat....Eram si eu curios daca merita schimbarea ML-ului cu RRS-ul........multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in toata afacerea asta e pur si simplu chestie de gusturi....cu ML-ul...stii cum este...cauta un pic pe unde ti-am spus eu...vezi ce zic si oamenii aia...mergi un pic pe la reprezentanta ia si de acolo informatii...si numai tu hotarasti daca merita schimbul sau nu :grin:

Link spre comentariu

Bai fartilor....usor ca nu am vrut sa supur pe nimeni - s-a inteles prea exagerat ce am scris eu...NU sunt ironic...cand am spus ca nu e noua e din 04.2010 m-am referit la faptul ca e la mana a doua din Grmania si nu noua de la reprezentanta, deci pret mai mic.....pot sa-l dau in aceiasi bani cu care am achizitionat-o....La asta m-am referit , ca daca o luam de la repr. , nu mai luam pe ea cat am dat.......

....si nu vreau sa arat la nimeni ca am bani .......ca numai eu stiu cum i-am facut ...nu mai intru in detali.

Inca o data ....Scuze pentru ce v-a deranjat....Eram si eu curios daca merita schimbarea ML-ului cu RRS-ul........multumesc.

Salut,

Poti sa ma intrebi orice de masinile astea, le conduc zilnic pe amandoua (si nu numai) la servici.Le-am testat in toate conditiile posibile, de aia se numesc masini de test.:grin:

Cu stima,

Daniel

Link spre comentariu

@scorpions ... citind inceputul topicului, inteleg ca cel mai tare te doare diferenta de garda la sol. Unde rulezi masina cel mai mult si ce fel de anvelope vrei sa folosesti ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Masina va folosita in cea mai mare parte prin oras....dar am foarte dese iesirile la munte (Rarau), din acea zona sunt de loc.....dar mai fac si iesiri in decor....nu off-road greu , - sa nu uitam ca vreau si o imagine in lume cu ea....avand in vedere ocupatia mea, nu intru in detalii .

Link spre comentariu

- sa nu uitam ca vreau si o imagine in lume cu ea....avand in vedere ocupatia mea, nu intru in detalii .

Dar de asa ceva? G-klasse, wrangler, rubicon, cva? Nu ti-i se par prezentabile? Is din 2010 ambele... cel putin eu ma uit dupa fiecare ce trece pe strada...

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Dar de asa ceva? G-klasse, wrangler, rubicon, cva? Nu ti-i se par prezentabile? Is din 2010 ambele... cel putin eu ma uit dupa fiecare ce trece pe strada...

Sunt ok si ele , dar este vorba de gust.....imi plac masinile cu aspect mai dinamic..., de asta am ales ML-ul.

Link spre comentariu

Ma bag si eu in discutie, cu toate k nu sunt un cunoscator in domeniul auto... Am citit de curand un test comparativ intre X5, Touareg, ML si RRS, toate echipate cu motoare de 3000cc. In clasamentul final aceasta a fost ierarhia.

RRS a fost penalizat de greutatea mare, consum mare, insa vine echipat standard cu suspensie pneumatica si Terrain Response. Optional se poate pune diferential diferential blocabil spate pt 850 E. ML-ul are suspensia Airmatic pt 2000E, si pachet off.road cu reductor pt 2100 E.

Dupa mine RRS si Range Rover sunt cele mai stilate suv-uri, ca de allfel, majoritatea marcilor britanice de prestigiu... Cand dai aproape 70000E pe un RRS, nu iei doar o masina, iei ceva elegant, cu mult stil....british...parerea mea..:grin:

Link spre comentariu

Stiti ceva de motoarele folosite de Land Rover...in special cel de 3.0 L - care ma interesaza in mod special ?

Am auzit ca sunt facute de cei care fac si pentru ford ..... si nu prea am auzit lucruri bune de motoarele de pe ford.......

Link spre comentariu

Stiti ceva de motoarele folosite de Land Rover...in special cel de 3.0 L - care ma interesaza in mod special ?

Am auzit ca sunt facute de cei care fac si pentru ford ..... si nu prea am auzit lucruri bune de motoarele de pe ford.......

Cred ca esti pe un drum gresit. Acest forum este dedicat masinilor de teren Greu Accesibil. Pe acest forum se discuta de modificarile aduse masinilor ptr. a putea parcurge astfel de teren. Mai mult ca sigur si Ford si Mercedes au forumuri despre motoarele si SUV-urile lor, care te vor informa mult mai la obiect si cu date exacte, nu cu presupuneri. Bafta !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare