edy_M Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: My Jimny ! Foarte frumos lucrata masinuta! Sa te bucuri de ea. Am si eu o intrebare legata de suportul de troliu. Cum s-a facut prinderea suportului de troliu pe sasiu, prin sudura sau cu suruburi?! Daca s-a facut cu suruburi, de cat (10-12) sau mai mari? Multumesc. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: My Jimny ! edy_M : suruburi destul de groase... nu stiu dimensiunea ... groase cat degetul mic:) Pt cei cu hardtopul :Omul e din bucuresti si atelietul pe langa Glina-telefonul lui:0722472094 ;sunati din partea lui Cezar cu jimny din Ploiesti. Hardtop pt vitare si jimny.400 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: My Jimny ! :ha: multumesc ptr raspuns..., destul de intarziat! Troliul este montat de aproape un an :grin: . :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: My Jimny ! sry, mai bine mai tarziu decat niciodata:) Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat, doua? 1.Vreau sa mi pun Bfgoodrich ALL TERRAIN T/A KO RWL sau MUD TERRAIN T/A KM2 si nu sunt decis care dintre ele sa le iau. Fac offroad cam 15% din drumuri. Sunt deschis si la alte propuneri. 2.Nu stiu daca imi incap ok si sa nu atinga din din moment ce sunt 215/75/15 fata de 205/70/15 . Ma ajuta cu ceva distantierele ? Tin sa precizez ca am inaltatoare la arcuri de 4 cm. 3. Consumul? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: My Jimny ! AT- vei regreta ( poate ) de citeva ori in noroi . Cu MT ai fi putut ramine impotmolit mai in mijloc ... MT - vei regreta ( poate ) de citeva ori pe asfalt . Cu AT ai fi mers mai putin zgomotos , ceva mai ieftin , si nu-s prea multi care sa bage de seama maiestuoasele tale MT-uri .... In rest ... care rest . Nu mai da nimeni rest ... restul il afli din practica . Pentru practica cel mai indicat e sa imprumuti gumele respective si sa faci un test daca ie bune , daca intra , daca atinge . E o sursa sigura de informatii la prima mina , si de asemenea o sursa sigura de ceva beri impartite cu prietenu'. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: My Jimny ! Fie ca sunt AT-uri sau MT-uri -215/75/15- la o inaltare de 5cm din suspensie, la mine atingeau. Am avut AT General Graber AT2, apoi am montat MT BfGoodrich KM2. La inaltarea de 5 cm am fost nevoit sa tai din aripile fata; vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72183-MT-215-75-15-BfGoodrich-KM2-pe-Jimny-meu :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: My Jimny ! Va multumesc pentru raspunsuri! Totusi mai am o intrebare, credeti sa intra General 205/75R15 97T GRABBER AT2 la jimny meu? +4 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Re: My Jimny ! Va multumesc pentru raspunsuri! Totusi mai am o intrebare, credeti sa intra General 205/75R15 97T GRABBER AT2 la jimny meu? +4 cm Salut, Intra fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: My Jimny ! bye bye jimny... mi a placut masina, o masina de exceptie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: My Jimny ! SOLD.......... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74072-Vand-suzuki-jimny-an-2006-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate