Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My Jimny !

cezar333

Postări Recomandate

Re: My Jimny !

Foarte frumos lucrata masinuta! Sa te bucuri de ea. Am si eu o intrebare legata de suportul de troliu. Cum s-a facut prinderea suportului de troliu pe sasiu, prin sudura sau cu suruburi?! Daca s-a facut cu suruburi, de cat (10-12) sau mai mari? Multumesc.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

edy_M : suruburi destul de groase... nu stiu dimensiunea ... groase cat degetul mic:)

Pt cei cu hardtopul :Omul e din bucuresti si atelietul pe langa Glina-telefonul lui:0722472094 ;sunati din partea lui Cezar cu jimny din Ploiesti. Hardtop pt vitare si jimny.400 euro

Link spre comentariu

sry, mai bine mai tarziu decat niciodata:)

Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat, doua?

1.Vreau sa mi pun Bfgoodrich ALL TERRAIN T/A KO RWL sau MUD TERRAIN T/A KM2 si nu sunt decis care dintre ele sa le iau. Fac offroad cam 15% din drumuri. Sunt deschis si la alte propuneri.

2.Nu stiu daca imi incap ok si sa nu atinga din din moment ce sunt 215/75/15 fata de 205/70/15 . Ma ajuta cu ceva distantierele ? Tin sa precizez ca am inaltatoare la arcuri de 4 cm.

3. Consumul?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

AT- vei regreta ( poate ) de citeva ori in noroi . Cu MT ai fi putut ramine impotmolit mai in mijloc ...

MT - vei regreta ( poate ) de citeva ori pe asfalt . Cu AT ai fi mers mai putin zgomotos , ceva mai ieftin , si nu-s prea multi care sa bage de seama maiestuoasele tale MT-uri ....

In rest ... care rest . Nu mai da nimeni rest ... restul il afli din practica . Pentru practica cel mai indicat e sa imprumuti gumele respective si sa faci un test daca ie bune , daca intra , daca atinge . E o sursa sigura de informatii la prima mina , si de asemenea o sursa sigura de ceva beri impartite cu prietenu'.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Fie ca sunt AT-uri sau MT-uri -215/75/15- la o inaltare de 5cm din suspensie, la mine atingeau. Am avut AT General Graber AT2, apoi am montat MT BfGoodrich KM2. La inaltarea de 5 cm am fost nevoit sa tai din aripile fata; vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72183-MT-215-75-15-BfGoodrich-KM2-pe-Jimny-meu

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare