vstef_is Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Va propun sa jucam un joc simplu. Gasiti cele 5 diferente intre imaginile de mai jos. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max prima data era simpatizant PSD si a doua oara PDL alte diferente nu vad forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Jur ca nu vad niciuna...:ha::ha::ha: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max locatie,curatenie,imbracaminte.....:ha: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max diferentele evidente sunt ca toate acele diferente neevidentiate inca vor fi evidente din momentul aparitiei diferentelor evident diferentiate :ha: p.s. puteti sa-mi spuneti filozoful de la baia mare :ha: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Prima diferenta : In poza din stanga zambeste pe bune ( se vede clar ca se simte in elementul lui ) , iar in cea din dreapta .... cred ca e cravata cu un numar prea mica .... Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max oare cum ati reusit sa faceti rost de poza in care este imbracat in costum?????????? sau este cumva un foto shop ,cred ca si cand sa insurat a fost imbracat in trening:ha::banana tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Max in costum....asta-i photoshop toata ziua :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Hmmm, Max in costum, cravata si la birou???? Asta e trucaj cu siguranta sau ati gasit sosia lui perfecta....:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Cateva informatii suplimentare. Pozele sunt din aproximativ aceeasi perioada - respectiv toamna anului trecut. Daca la prima nu exista dubii, pe a doua am facut-o personal cu telefonu, deci nu e photoshop... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max mai Stefane, ala sigur nu era GPS-cu deghizat ? :ha: .... da stai ca si tu daca pui poze la fel nu sti care e aia buna :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Stefane, poza in costum a facut-o dupa impadurirea din aprilie, anul asta. :wink: Si, belive it or not, nu e photoshop :ha::ha::ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Cornelia....spune-ne drept....pe care Max il preferi ? :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max @vstef ... tu iti bati joc de mine si nu imi dau seama? :dr3 M-ai pus aici la insectar ca sa rada lumea de mine? Las' ca ti-o fac eu... Bai baieti...costumul e pe bune... dar IL URASC! Cu 30 de minute inainte de a face Stefan poza, eram in padure la plantat de copaci iar dupa 30 de minute eram la un bal plin de "fitze" si nu am avut incotro, trebuia sa imi pun costumul. Ma simt mai bine "imbracat" in noroi. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Depinde de moment. Pe amandoi. Nu e monoton.:ha: Diversitate, frate.....:ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Lasa maxule ca fiecare mai tre sa poarte un costum la viata lui, dar nu prea des ca se impute treaba.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Depinde de moment. Pe amandoi. Nu e monoton.:ha: Diversitate, frate.....:ha: Adevarul e ca ma iubeste femeile si e moarte dupe mine... :grin: Max...mereu surprinzator! Noul meu slogan. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Cu Dom' Primar ne adresam de acum inainte , sa traiti! Dar nu inteleg....de la PSD sau PD-L? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Adevarul e ca ma iubeste femeile si e moarte dupe mine... :grin: Max...mereu surprinzator! Noul meu slogan. :ha: Contrar aparentelor, modestia ne caracterizeaza.:ha: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max In prima nu are perdeluta :old Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 (editat) Re: Max versus Max in prima poza e Ma(x)user , cel care scrie posturile tehnice in cea de-a doua e Max(ad)min cel care scrie ban. "Mauser" e un simpatic, "Maxmin" e un pic nesuferit. Parerea mea .............. Editat August 4, 2010 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max in stanga se duce acasa. in dreapta se duce la amanta KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Max versus Max Nu stiu unde a gasit Stefan 5 diferente. Daca observati cu atentie, sunt 6 ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Max versus Max Eu am gasit 7 ... :h5:h5:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: Max versus Max stanga- max inainte de a intra off-road-ul in legalitate si dreapta- Max, dupa??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate