Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lada Niva - modificari

GLV

Postări Recomandate

Dupa ce un an de zile m-a purtat peste tot , dupa ce am rasturnat-o , dupa ce i-am tot spart diferentialele m-am hotarat ca ar fi timpul sa-i fac cateva modificari si reparatii .Ce a iesit vedeti in pozele de mai jos:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lada niva poze.

Inca un rand de poze:

Sa nu spui ca iesi cu ea pe strada asa modificata !?!

Vad ca ai mai pastrat din masina originala numerele de inmatriculare.

... si inca ceva ...

Link spre comentariu

Salutare.Ce sa spun, motorul este al ei original, 1.7 injectie , am schimbat grupurile cu unele de pe Lazile vechi (nu stiu ce rapoarte are,dar se comporta mai bine cand trage din greu , insa a pierdut din viteza, abia mai ating suta).La suspensia de pe fata am furat de la Niva blonda basculele , arcurile si telescoapele (doua pe roata,), la fel si bulbarul cu troliu si radiatorul din spate tot de pe Niva blonda sunt(Niva blonda este o Niva cumparata de la Brasov insa saraca se dezintegra toata din cauza ruginii, asa ca am transformat-o pe Natasha dupa proiectul Blondei).De iesit pe strada sigur ca ies cu ea asa .Sa-l vad eu pe ala care imi spune ca nu e masina din talon atata vreme cat am seria de la motor , de la sasiu si absolut toate specificatiile tehnice din talon originale(mai putin trei locuri lipsa).Pot sa fac rost si de locuri daca pun doua bancute in bena din spate.:grin:

Link spre comentariu

Ce s-a intamplat cu ramasitele pamantene ale nivei blonde?

Era pe carburatie sau tot inj?

Daca mai ai ceva etaleaza:tk

Niva blonda s-a evaporat.Motorul era tot pe injectie dar l-am oprit rezerva .In rest Blonda a devenit donator de organe.Cand Natasha sufera de ceva, scoatem de la inghet organul respectiv si-l transplantam Natashei.

Link spre comentariu

Cam la ce scor crezi ca te-ai incadrat cu modificarile astea? Daca o tin, ma bate gandu sa o injumatatesc si eu.

Daca se comporta asa cum spui tu( ca nu mai poti sa sari peste o anumita viteza, inseamna ca i-ai pus grupuri de 4.3 . Ea standard, are grupurile cu raport de 3.9. Arata tare bine. Iti urez sa o folosesti sanatos. Stiu ce poate face o Niva standard, incat, te invidiez pt acaretu asta:2dr

Link spre comentariu

Cam la ce scor crezi ca te-ai incadrat cu modificarile astea? Daca o tin, ma bate gandu sa o injumatatesc si eu.

Daca se comporta asa cum spui tu( ca nu mai poti sa sari peste o anumita viteza, inseamna ca i-ai pus grupuri de 4.3 . Ea standard, are grupurile cu raport de 3.9. Arata tare bine. Iti urez sa o folosesti sanatos. Stiu ce poate face o Niva standard, incat, te invidiez pt acaretu asta:2dr

Transformarea s-a efectuat la mine in garaj cu un nene care a lucrat la ea doua luni cu 15 bulioane pe luna .Am fost nevoit sa-i cumpar ceva scule care ne lipseau (ex sudura in CO2).Traoliu , bulbarul , rollcage-ul si radiatorul spate le aveam de pe cealalta masina deci nu pot sa estimez aceste costuri,Timpul de executie se putea injumatati dar acel nene a tras de timp si eu cred ca lucra serios doar cand ajungeam eu in weekend acolo.Prin urmare v-am spus tot dar la intrebare tot n-am raspuns .:grin:

Link spre comentariu

Transformarea s-a efectuat la mine in garaj cu un nene care a lucrat la ea doua luni cu 15 bulioane pe luna .Am fost nevoit sa-i cumpar ceva scule care ne lipseau (ex sudura in CO2).Traoliu , bulbarul , rollcage-ul si radiatorul spate le aveam de pe cealalta masina deci nu pot sa estimez aceste costuri,Timpul de executie se putea injumatati dar acel nene a tras de timp si eu cred ca lucra serios doar cand ajungeam eu in weekend acolo.Prin urmare v-am spus tot dar la intrebare tot n-am raspuns .:grin:

Ai angajat pe cineva cu norma-ntreaga !?!

Editat de ubu
Link spre comentariu

asa sunt toti mecanicii.....dar nu mai conteaza"scopul scuza mijloacele"

a iesit super...sa te poarte sanatos pe unde nici gandul nu te duce...si

sa te bucuri de ea ca e super masinuta..

cum spunea mai sus colegul nostru @cretu ....ai sigur grupuri de 4,3,asta explica tractiunea mare si viteza mica.Tot 4,3 am si eu...pe rusoaica..:tk

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Daca mai ai c.v. in 5 tr.este de vanzare?

Sau ramele triunghiulare chiar cu plexic.:tk

Din pacate stiu sigur ca undeva , candva voi avea nevoie de c.v. asa ca sta bine pe banca de rezerve , iar plexicul era pe tot geamul dupa cum se vede in imagine:

Link spre comentariu

Re: Lada Niva - modificari

Felicitari pentru modificari, arata bine masina, iar miscarea cu schimbarea rapoartelor in grupuri, chiar este o treaba buna, oricum viteza trece pe planul doi presupun, te intereseaza mai mult forta !!!!

Blonda a fost cumva a lui Zoli de la Brasov adica Niva dupa forum???

Link spre comentariu

Blonda a fost cumva a lui Zoli de la Brasov adica Niva dupa forum???

Exact.Din pacate rugina era intrata prea mult in biata caroserie si dupa o iesire fortata imi cazuse scutul cu tot cu pedalier , si la o incercare de peticire , dezmembrarea a fost inevitabila.Concluzia la care am ajuns a fost s-o transform pe Natasha care este din 2006 (deci caroseria nu cunoaste inca rugina) dupa modelul Blondei si care daca ma tine inca 2 sezoane cat are ITP valabil este ok.In cazul in care voi reusi sa-i prelungesc ITP-ul in forma actuala cu atat mai bine.

Link spre comentariu

Arata bine si cred ca si merge pe masura, :br:br:br!

Cam ce greutate crezi ca are acum?

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Ce ziceti de asta in 4 usi? Care poate sa-mi spuna ce este acolo langa overfender-ul fata?Arata ca 2 tuburi...

http://img808.imageshack.us/img808/9262/e1df3e5d7a253e236501a17.jpg

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Cum merge masina?

Ceva activitati recente cu ea?

Link spre comentariu

Ce ziceti de asta in 4 usi? Care poate sa-mi spuna ce este acolo langa overfender-ul fata?Arata ca 2 tuburi...

http://img808.imageshack.us/img808/9262/e1df3e5d7a253e236501a17.jpg

arata bine rusoaica...ce e nou e nou,e cam de "catifea" dupa parerea mea...cele 2 tuburi cred ca sunt niste artificii de infrumusetare...:tk

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Detalii despre Niva in patru usi gasiti pe www.f-design.ru

"Rasfoiti" acest site, sunt solutii tehnice interesante.

Intradevar ca sunt lucruri interesante, din pacate nu avem acces la foarte multe piese si accesorii pt niva, ateliere care se ocupa de preparea rusoaicelor.

Sunt atatea site-uri rusesti cu piese si accesorii pt niva dar de importat nu importa nimeni.

Am incercat inclusiv in ukraina la un dealer lada sa intreb de una alta, dar nu a reusit sa gaseasca.

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Cum merge masina?

Ceva activitati recente cu ea?

Salut.N-am mai intrat demult pe aici si in consecinta raspunsul vine atat de tarziu.Eu am tradat cauza(Natasha) , dupa ce am trecut pe la Pajero m-am oprit deocamdata la Patrol.Niva o am, dar deocamdata face baiatul meu practica pe ea.Simexurile i le-am scos dupa ce am rupt nenumarate grupuri(fata , spate ,central) si am revenit la sosonii ei Voltayre(parca).Un link cu actualul ei sofer:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare