bogdanstanescu Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 stie cineva un tapiter auto in Bucuresti? Am un scaun - cel de la sofer binenteles - de peticit vreau sa imbrac in piele volanul si cotiera dintre scaunele fata Domn Moderator Luigi - nu am stiut unde sa postez - sper ca este sectiunea corecta Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: tapiter auto Pentru volan si cotiera raspunsul cred ca-l gaseti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53800 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: tapiter auto Si eu trebuia sa merg si pt. scaun tot acolo dar intre timp sunt pieton gratie justitiei strimbe din Romania. Cind am fost eu acolo erau si ceva scaune la reparat. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvAgusta Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: tapiter auto Daca mai ai nevoie pot sa recomand pe cineva in Ploiesti, pt tapiterie(din cate stiu la volan nu se baga) Mai ieftin decat in bucuresti(iti scoti drumu si ramane si de o bere) Alex Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500, Looking forward to: Bimota Tesi 3D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tradatorul Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Re: tapiter auto in incinta automecanica de pe cutitul de argint este un tapiter foarte bun, marian. lucreaza ieftin, insa nu se baga la volane, de frica airbagurilor. pentru materiale de orice fel, in otopeni, pe DN, pana in diamant, pe partea dreapta cum te duci. au aia acolo TOATE tipurile de materiale, de TOATE texturile. iti iei marfa de acolo. pentru piele buna recomand pielaria de la jilava, unde costa m2 piele cal I vreo 80 ron, tabacita impecabil, orice culoare vrei. informativ doar, mie tapiterul asta mi-a luat 10 mil manopera pentru o tapiterie completa bmw seria 5 e39, si a iesit fabrica. succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: tapiter auto AJutor ma intereseaza si pe mine tapiter auto. Nu lux cu piele dar sa fie calitate si repede .max in 2 saptamani toata masina. Cu repsect Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: tapiter auto Din cate am inteles/vazut SUPERDRAGOS de pe forum face treaba buna :h5...Vezi ratzusca lui Astral ...Si cred ca o sa trec si eu pe la el ...daca nu imi gasesc un scaun pe sh care e jupuit ...la culoare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat August 14, 2012 Autor Partajează Postat August 14, 2012 (editat) Re: tapiter auto poti sa vorbesti cu tipul de la *** Sorry, link-uri pe pm......by Astral nu face doar piele si este super ok, si ca munca si ca preturi eu am imbracat volanul in piele la el si a iesit asa cum il aratau si baietii in poze si am refacut si tapiteria pe unde trebuia - panza Editat August 23, 2012 de Astral Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: tapiter auto AJutor ma intereseaza si pe mine tapiter auto. Nu lux cu piele dar sa fie calitate si repede .max in 2 saptamani toata masina. Cu repsect Din cate am inteles/vazut SUPERDRAGOS de pe forum face treaba buna :h5...Vezi ratzusca lui Astral ...Si cred ca o sa trec si eu pe la el ...daca nu imi gasesc un scaun pe sh care e jupuit ...la culoare ... Vezi pe primele doua link-uri de mai jos cum mi-a lucrat mie Superdragos scaunele si bancheta si apoi te decizi daca il cauti sau nu la telefonul de pe ultimul link : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=710710&viewfull=1#post710710 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747904&viewfull=1#post747904 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=732104&viewfull=1#post732104 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: tapiter auto Ca tot este vorba de tapiterii , as avea si eu nevoie de idei in legatura cu prelata de ,deasupra locurilor din fata la un samurai. Este ok tehnic, insa estetic este foarte urata, cojita... Ar fi ok sa o imbrac cu ceva gen piele... Sau altceva? Multumesc anticipat pentru idei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: tapiter auto Ca tot este vorba de tapiterii , as avea si eu nevoie de idei in legatura cu prelata de ,deasupra locurilor din fata la un samurai. Este ok tehnic, insa estetic este foarte urata, cojita... Ar fi ok sa o imbrac cu ceva gen piele... Sau altceva? Multumesc anticipat pentru idei! Tapiteria este totusi altceva decat o prelata sau un soft-top de masina, ceea ce inseamna ca discutia ar fi off-topic..... Cu toate astea, recomandarea mea ar fi sa iei unul original din mai multe motive : - estetic - niciodata unul confectionat pe comanda nu va iesi ca ala original... - prinderile/fixarea va fi exacta fara micile inexactitati ale unuia confectionat si care te vor scoate din minti de cate ori il vei monta/demonta si care inexactitati vor fi sursa de defectare/uzura prematura - pretul va fi sensibil egal cu al unuia original pentru ca implica destula manopera si banuiesc ca "ieftin si prost", nu-ti dorest.... Uite aici cateva la vanzare : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72451-Vand-prelata-Suzuki-Samurai-stare-foarte-buna&highlight=prelata http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70476-Vand-prelata-Suzuki-Samurai-stare-perfecta-!&highlight=prelata http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69726-Prelata-pentru-Suzuki-Samurai&highlight=prelata REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: tapiter auto Multumesc mult, Astral! Desi am cautat destul pe forum, anunturile astea nu le vazusem. Sper sa se potriveasca la mine prelata standard, pentru ca eu nu am capse ci niste chingi mici la peelata care intra in niste orificii patrate. Scuze de off-topic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: tapiter auto In Brasov am vazut un atelier de tapiterie auto pe Alexandru cel Bun 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: tapiter auto In Bucuresti aveti doua ateliere de tapiterie unul langa altul la intersectia strazii Odoarei cu Calea Rahovei spre LUK-oil-ul de pe Odoarei, langa statia ITP. In permanenta vad lucrari interesante cand trec pe acolo. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arri Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) Re: tapiter auto Eu am carpit scaunele in Bucurest Intersectia Str.Agriculoti cu Str.Matei Voievod. Sect.2 Am scos tapiteria de pe scaune si am mers cu ea in brate. (eu am dus materialul. 50 ron la Obor. imitatie de piele BEJ). Am platit... (nu va spun pretul ca, vad ca, unii sunt sensibili si percep sfaturile ca pe o Reclama.) Dar, a fost mic spun eu. Pe sezut am cusut cate 2 laterale pe fiecare scaun. (se vad in foto.) Usile sunt facute de mine cu aceleasi materiale. Iar, dupa cateva luni m'ia facut un prieten niste SUPER hune ptr. scaune si bancheta. Dar, pe astea o sa le vedeti cand fac foto. Aaaaa cel din Agricultori, de langa Magazinul PROMOTOR, imbraca si volane in PIELE. Editat Ianuarie 13, 2013 de arri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicristea Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) Re: tapiter auto Este mult mai scump sa tapitezi scaunele sau volanul cu piele, dar cred ca merita din plin! Tapiteria auto din piele este mai usor de intretinut decat celelalte materiale! Am avut tapiterie din material textil...se murdarea extraordinar de repede si ramanea, de cele mai multe ori, patata! Editat Ianuarie 14, 2015 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: tapiter auto Este mult mai scump sa tapitezi scaunele sau volanul cu piele, dar cred ca merita din plin! Tapiteria auto din piele este mai usor de intretinut decat celelalte materiale! Am avut tapiterie din material textil...se murdarea extraordinar de repede si ramanea, de cele mai multe ori, patata! Tapiseria din piele are si puncte slabe , 2 din ele si destul de importante sunt ca : -daca te urci vara intr-o masina care a stat la soare scaunele te ard ,la propriu -iarna , fara incalzire in scaune , este un act de curaj sa te ajezi in scaun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: tapiter auto Urasc tapiteria din piele. Am avut la o singura masina si am vandut-o in 2 luni, era vara. Pentru mine este un inconvenient major. Prefer sa ma duc cu scaunele textile la curatat la niste baieti profi si sa platesc pt detailing dacat sa transpir pe scaunele de piele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate