TOYO L Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 de ceva timp am avut neplacuta surpriza sa aud la plecarea dupa loc cu rotile virate indiferent [stanga-dreapta] ca-mi bate o planetara stanga fata. eu cred ca e capul de planetara. stie cineva ceva preturi la un cap de planetara ? LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 Re: cap planetara kj 90 La toyota romania mi s-a cerut 2600 ron pe un cap planetara pentru land cruiser hj60:ang2.Binenteles ca nu l-am luat de la ei,mi l-am adus din SUA.Iti urez succes...:cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 Salut, Capul de planetara dinspre roata se livreaza impreuna cu axul planetar la piesa de origine Toyota, care costa - nu stiu pe de rost - destul de mult. Daca imi dai seria de sasiu o sa pun baietii de la piese sa studieze si o varianta de producator care sa fie mai ieftina. Sfatul meu este ca la Prado sa ai tot timpul la tine burdufuri de planetara ( spre roata si spre diferential) si de caseta de directie si sa verifici intotdeauna la iesirea din teren daca s-a rupt / taiat vreun burduf. Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 RzvanGTC ai pm merci LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 la a mea, lc 90 din 99 s-a potrivit planetara de la 4 runner generatia 96-2002 si anume exact asta: http://www.autopartswarehouse.com/sku/Toyota/4Runner/EMPI/Axle_Assembly/1999/SR5/6_Cyl_3-dot-4L/W0133-1609922.html?loc=Front&tlc=Brakes%2C+Suspension+%26+Steering umblu cu ea de un an de zile si vad ca rezista chiar daca e ieftina :grin: din america cea mai mare problema e cu transportul si posibil cu vama si din cauza asta se ajunge la un pret mult mai mare. spor la cumparaturi !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 pe forum @gaganul dezmembreaza...daca nu are el vezi ca si pe 4tuning mai este un kj90 la dezmembrat:h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 8, 2010 Autor Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 multumesc alpina dar vreau sa o cumpar noua. o sa verific si varianta ta, suparici.merci LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: cap planetara kj 90 de ceva timp am avut neplacuta surpriza sa aud la plecarea dupa loc cu rotile virate indiferent [stanga-dreapta] ca-mi bate o planetara stanga fata. eu cred ca e capul de planetara. stie cineva ceva preturi la un cap de planetara ? Vezi la Milner -70 lire acolo- cu adus cu tot in jur de 110-120 lire http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=9099 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: cap planetara kj 90 la a mea, lc 90 din 99 s-a potrivit planetara de la 4 runner generatia 96-2002 si anume exact asta: http://www.autopartswarehouse.com/sku/Toyota/4Runner/EMPI/Axle_Assembly/1999/SR5/6_Cyl_3-dot-4L/W0133-1609922.html?loc=Front&tlc=Brakes%2C+Suspension+%26+Steering umblu cu ea de un an de zile si vad ca rezista chiar daca e ieftina :grin: din america cea mai mare problema e cu transportul si posibil cu vama si din cauza asta se ajunge la un pret mult mai mare. spor la cumparaturi !!! Cu transportul si cu vama sau orice o mai fi va pot ajuta eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: cap planetara kj 90 am gasit la gepetto pana in 100 de lire cu trasport cu tot. multumesc tuturor ptr ajutor:cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate