Vizitator liviana Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Am o intrebare adresata posesorilor de Discovery. De curand am achizitionat un Discovery 3 HSE din 2005 si avea hartile din 2007. Am facut un update cu cele din 2009 dar se pare ca tot ce inseamna strazi din alta localitate decat cele din Bucuresti nu se regaseste. Aveti idee daca pot lua hartile aferente altui sistem (ex. garmin samd)? ... sau cunoasteti ceva modalitate prin care sa se poata folosi sistemul gps din dotarea masinii? -- catre adm: in cazul in care am postat mesajul gresit (nu la sectiunea GPS) am rugamintea sa nu tipati la mine..mai bine ma impuscati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Harti pentru Land Rover Discovery 3 Daca vrei sa folosesti bine navigatia din dotare trebuie sa te muti mai spre vest. Cam din Ungaria incolo. Pentru Romania foloseste o scula dedicata. Vei fi mult mai in avantaj (bani, nervi, etc). Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Harti pentru Land Rover Discovery 3 Daca vrei sa folosesti bine navigatia din dotare trebuie sa te muti mai spre vest. Cam din Ungaria incolo. Pentru Romania foloseste o scula dedicata. Vei fi mult mai in avantaj (bani, nervi, etc). Multumesc frumos pentru raspuns. Cei care aveau hartile de vanzare au omis acest ''mic detaliu"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iandrei Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Harti pentru Land Rover Discovery 3 Eu am un Discovery 3 din 2008 care avea hartile 2007-2008. Saptamna trecuta am cumparat de la Navteq hartile 2009-2010 pentru frumoasa suma de 265 de Euro. Dupa ce le-am instalat, surpriza, pentru Romania nimic schimbat, pe mine ma interesau drumurile judetene si comunale sa apara pe harta. Pe harta de pe site-ul Navteq apar si drumurile astea secundare, asa ca le-am scris un email cu nemultumirile mele, raspunsul lor a fost ca la harta pentru Romania se lucreaza si ca poate dura pana la un an compilarea datelor din teren. Concluzia = o mare TEAPA! In final am cumparat cu 50 de LEI de pe okazii.ro harta ROAD 2010 (harta facuta de romani) pentru Garmin (am un Garmin nuvi760 care nu-l foloseam) si acum am toate drumurile secundare si foarte multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviana Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Harti pentru Land Rover Discovery 3 Eu am un Discovery 3 din 2008 care avea hartile 2007-2008. Saptamna trecuta am cumparat de la Navteq hartile 2009-2010 pentru frumoasa suma de 265 de Euro. Dupa ce le-am instalat, surpriza, pentru Romania nimic schimbat, pe mine ma interesau drumurile judetene si comunale sa apara pe harta. Pe harta de pe site-ul Navteq apar si drumurile astea secundare, asa ca le-am scris un email cu nemultumirile mele, raspunsul lor a fost ca la harta pentru Romania se lucreaza si ca poate dura pana la un an compilarea datelor din teren. Concluzia = o mare TEAPA! In final am cumparat cu 50 de LEI de pe okazii.ro harta ROAD 2010 (harta facuta de romani) pentru Garmin (am un Garmin nuvi760 care nu-l foloseam) si acum am toate drumurile secundare si foarte multe detalii. Concluzia ramane deci aceeasi: putem uita de sistemul gps al masinii... bine ca este legat cu sistemul audio si nu mai stiu cu ce..si daca unul dintre ele se duce trebuie refacut ......:ypu. Multumesc frumos pentru raspunsuri... cred ca am lamurit aceasta problemuta la Discovery 3. o zi excelenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate