yknot Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Cu vre-o 3 saptamani in urma, in urma unei incursiuni destul de "zdruncinatoare" peste pietrele din albia unui rau, am inceput sa aud niste zgomote suspecte(hodorogeli) cind am cuplat 4x4 fara sa cuplez si mrl-urile. Astazi m-am uitat pe sub ea si am sesizat un joc de aprox 1mm in axul fata din reductor si cand am cuplat reductorul pe liber si am pus treapta 4-a la relanti, un zgomot de mai toata frumusetea a iesit la iveala. Stiu ca trebuie sa fac bucati reductorul si sa vad ce e in el in neregula, insa poate s-a mai lovit careva de treaba asta si voi sti la ce sa ma astept. Atasez inregistrarea sunetului facut de reductor, ignorati esapamentul. Stergeti extensia zip a fisierului, altfel nu l-am putut atasa. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Zgomot reductor Eu aud niste pocnete, insa ti-as sugera sa refaci inregistrarea: prima data lasa doar pe tractiune spate si apoi cupleaza reductorul, ca sa se auda diferenta. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 9, 2010 Autor Partajează Postat August 9, 2010 Re: Zgomot reductor Ok, o sa refac inregistrarea, pe tractiune spate nu se aud zgomote asa stridente cum sunt "pocnetele" alea. Ca sa fac numai cu tractiune spate trebuie sa o suspend. Incerc sa elimin si din zgomotele de esapament. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Zgomot reductor Pun o noua inregistrare, nu am avut cum sa suspend spatele. Tot cu reductorul pe liber si cutia intr-a 4-a la relanti. Ce am mai observat, este un fel de zornait la iesirea din cutia de viteze care se aude mai fin. Stergeti extensia pdf a fisierului. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Zgomot reductor Se pare ca am rezolvat zgomotele reductorului schimband rulmentii, insa zgomotul pe care l-am auzit cu 1 luna in urma dupa iesirea la munte este inca acolo. Atentia mi se indreapta acum spre diferentialul fata. Asta e inregistrarea, zgomotul il face in 4x4 cu sau fara mrl-uri cuplate, auzindu-se mai clar in deplasare cu ambreiajul calcat si motorul la relanti(ultima parte din inregistrare). Stergeti extensia zip. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate