ursuletz_82 Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 (editat) Salutare tuturor! In sectiunea aceasta sunt mai nou,daca pot spune asa. Vreau sa achizitionez un G.C an fabr 2001 celebrul motor 3100 D. Acum,fiind in necunostinta de cauza va las pe voi colegii de forum si posesori ai acestor acareturi sa-mi spuneti pcte-le forte si mai putin forte.....am inteles ca ar fio destul de multe.. In speta l-am ochit pe acesta . E frumusel in poze,poate zilele urmatoare sa ajung la el.Ca si utilitate imi trebuie pt drumuri forestiere,macadam,coaste,excursii montane,deci nu ceva hard.Am mai avut contact cu GC dar ceva mai vechi si V8 5,2. :tk Editat August 10, 2010 de Astral In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Grand Cherokee 3,1 crd +/- Te rog, data viitoare scrie titlul INTREG......gandeste-te ca atunci cand cineva foloseste functia "Cautare", nu va gasi acest topic si poate chiar vor fi aici informatii utile....... Si inca un lucru.....nu mai pune link-uri de pe site-urile de vanzari auto......nu promovam aici vanzarile altor masini...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Grand Cherokee 3,1 crd +/- Buna seara ! Pentru amanunte, vezi aici: http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=54489 Mai sunt si altii cu aceleasi idei, te-ar fi ajutat putin daca sapai mai adanc pe-aici. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate