stanley Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Stie cineva unde se pot gasi acest tip de garnituri folosite la traversarea unei table de catre un cablu electric cu invelis circular, cablul electric fiind necesar sa intre fortat in gaura pentru etansare, iar in acel sant al cauciucului se poate injecta putin silicon. Deci este bine ca garnitura sa fie corelata cu diametrul cablului. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table poti sa o faci la strung dintr-un material putin mai dur(textolit,duramit,..momomit samd:grin:) - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table poti sa o faci la strung dintr-un material putin mai dur(textolit,duramit,..momomit samd:grin:) Bun, dar atunci nu se mai poate fixa in gaura din tabla asa cu face garnitura din cauciuc, care avand umeri in ambele parti, se baga fortat in gaura si ramane fixa. Din material dur se poate face la strung cu filet si strans cu o piulita din partea opusa Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table gasesti la piese auto de dacie suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Da , exista , dute la magazinele de piese auto pt dacia (nu mai tin bine minte dar) cred ca e garnitura de la cablul de soc. PPoosibil sa aiba si la accceleratie la fel dar nu mai tin bine minte. Bafta Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table gasesti la piese auto de dacie sau dezmembrari suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Poti folosi presetupele care se utilizeaza la tablourile electrice. Cumpara unele "de firma" ca sa fii super multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Astfel de garnituri se folosesc la fixarea filtrului de aer pe caroserie la Dacie. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Poti folosi presetupele care se utilizeaza la tablourile electrice. Cumpara unele "de firma" ca sa fii super multumit. Presetupele sunt o foarte buna solutie. Exista dimensiuni diferite in functie de cablurile care trec. Se strang foarte bine si se inchid etans. Gasesti la firmele care vand componente electrice. http://www.bizoo.ro/img/Presetupe-SPRINT-pentru-temperaturi-scazute/img180/sale/56911_1227603524.jpg http://www.alisan.ro/sp-pg.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Stie cineva unde se pot gasi acest tip de garnituri folosite la traversarea unei table de catre un cablu electric cu invelis circular, cablul electric fiind necesar sa intre fortat in gaura pentru etansare, iar in acel sant al cauciucului se poate injecta putin silicon. Deci este bine ca garnitura sa fie corelata cu diametrul cablului. Whurt. are mai multi marime diametre etc etc tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Whurt. are mai multi marime diametre etc etc Cine este Whurt? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Presetupele sunt o foarte buna solutie. Exista dimensiuni diferite in functie de cablurile care trec. Se strang foarte bine si se inchid etans. Gasesti la firmele care vand componente electrice. http://www.bizoo.ro/img/Presetupe-SPRINT-pentru-temperaturi-scazute/img180/sale/56911_1227603524.jpg http://www.alisan.ro/sp-pg.JPG Ai dreptate, este solutia cea mai buna, singura problema ar fi ca datorita dimensiunii partii care ramane la exterior a presetupei te indeparteaza cu indoitura cablului de suprafata de iesire a tablei de la caroserie, asta doar in situatia in care are importanta acest detaliu (adica daca vrei sa indoi cablul imediat ce traverseaza tabla, o solutie mai buna ar fi acel gen de garnitura din poza, cu conditia ca diametrul gaurii sa fie corelat ci diametrul cablului, pentru a intra fortat si a nu permite infiltratie) MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUGESTII ! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table "Cine este Whurt?" Hai ca aici esti comic! Cauta prin magazinele de specialitate si gasesti sigur. Daca vrei sa verifici calitatea strange bine piulitele presetupei, daca acestea se dau "peste cap" => calitate proasta. PS Daca vrei sa indoi cablu imediat la iesirea din presetupa, pui presetupa cu partea mai scurta astfel incat sa obtii ceea ce doresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Avolocaru , spune-mi te rog in ce magazin ai vazut tu produse Wurth?? aceste produse sunt distribuite doar agentiilor economici direct de la agenti ! Eu n-am vazut in viata mea produse wurth in vreun magazin in tara sau strainatate, sunt foarte foarte bune produsele lor dar isi merita fiecare banut. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Avolocaru , spune-mi te rog in ce magazin ai vazut tu produse Wurth?? aceste produse sunt distribuite doar agentiilor economici direct de la agenti ! Eu n-am vazut in viata mea produse wurth in vreun magazin in tara sau strainatate, sunt foarte foarte bune produsele lor dar isi merita fiecare banut. Aici imi cer scuze, textul trebuia sa sune asa: Cauta presetupe de firma in magazinele de specialitate... Nu am sugerat, ca cele vandute sub marca Wurth nu ar fi bune. Referitor la alte produse Wurth calitatea este discutabila in functie de produs, nu spun ca sunt proaste, ci doar ca sunt altele mai bune. Referitor la presetupa noastra, in principiu sunt firme consacrate care se ocupa numai de accesorii pt instalatii electrice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table "Cine este Whurt?" Hai ca aici esti comic! Cauta prin magazinele de specialitate si gasesti sigur. Daca vrei sa verifici calitatea strange bine piulitele presetupei, daca acestea se dau "peste cap" => calitate proasta. PS Daca vrei sa indoi cablu imediat la iesirea din presetupa, pui presetupa cu partea mai scurta astfel incat sa obtii ceea ce doresti. Hai ca nu ma asteptam sa ma faci comic pentru faptul ca nu am auzit de Whurt! Se pare ca am multe lipsuri, recunosc. Nu umblu eu foarte mult prin magazinele de accesorii electrice de si imi place sa-mi fac singur tot felul de chestii la masini. Aici in partea de vest a tarii suntem ceva mai ramasi in urma. Daca nu mi-ai fi spus, ma gandeam ca poate Whurt o fi numele unui fundas de culoare de la FC Vaslui. Lumina vine de la rasarit! Este posibil ca Stefan cel Mare sa-l fi infrant pe Soliman Pasa in lupta de la Vaslui in 1475 tocmai pentru ca a avut tunurile dotate cu presetupe marca Whurt . Dar apropo, sti ce a strigat Stefan cand s-a intors noaptea acasa infrant de armata sultanului in 1476?: Victorie! Pune masa! Sa lasam gluma! Iti multumesc pentru sfaturi, chiar daca m-ai facut comic, si promit ca dupa ce-mi voi amenaja masina, cu sau fara presetupe Whurt, voi pune niste poze cu detalii! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Nu e nici o rusine sa nu cunosti anumite marci de piese pentru asamblari profesionale , doar cei ccare lucreaza in doomeniul in care se folosescc astfel de sccule le cunosc , eu daca nu lucram la termopane nu stiam nici in ziiua de azi cce e Wurth. Ca idee , de la ei am cumparat un cap de infiletat care costa 50 de lei !!! Nu cred cca vei gasi in vreun magazin prodduse wurth , sunt in fiecare oras mare agenti de vanzari care umbla ei la firme si le fac oferte , sunt foarte sccumpi dar parerea mea cca isi merita fiecare banut sccula lor. Stanley , daca vrei sa ppovestesti cu un anngajat wurth , pe viiitor daca ai nevoie de ceva , nu acum , dute la oo firma care se oocupa cu producerea de geamuri termopan si intreba--i daca au numarul agentului , il suni , vine la tine cu catalogul si au o gramada de chestii mistoo pe acolo , sigur iti va placcea ceva si comanzi de la el sa ne auzim cu bine:h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 (editat) Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table "stanley" nu stie cine este Wurth, iata nota comica din intrebarea dumneavoastra, dar poate nu stiti nici cine este Stanley... Nu inteleg unde este jignirea. Aluziile dumneavoastra din: "Hai ca nu ma asteptam sa ma faci comic pentru faptul ca nu am auzit de Whurt! Se pare ca am multe lipsuri, recunosc. Nu umblu eu foarte mult prin magazinele de accesorii electrice de si imi place sa-mi fac singur tot felul de chestii la masini. Aici in partea de vest a tarii suntem ceva mai ramasi in urma. Daca nu mi-ai fi spus, ma gandeam ca poate Whurt o fi numele unui fundas de culoare de la FC Vaslui. Lumina vine de la rasarit! Este posibil ca Stefan cel Mare sa-l fi infrant pe Soliman Pasa in lupta de la Vaslui in 1475 tocmai pentru ca a avut tunurile dotate cu presetupe marca Whurt . Dar apropo, sti ce a strigat Stefan cand s-a intors noaptea acasa infrant de armata sultanului in 1476?: Victorie! Pune masa!" sunt, cel putin, rautacioase. Dar nu va faceti nici un fel de probleme nu ma supar eu din atat. Revenind la subiect, nu va mai bateti capul pt o amarata de presetupa, puteti sa o cumparati si de la Wurth sau de oriunde in alta parte atat timp cat este de calitate. Va asigur ca sunt firme specializate pt accesorii electrice si care au o gama extrem de mare de astfel de presetupe si nu se compara cu Wurth. PS Nu pot sa cred ca in Timisoara nu gasiti un magazi/firma cu accesorii electrice. Este mai usor sa alegeti ceea ce aveti nevoie daca produsul este disponibil pe stoc. Editat August 12, 2010 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Poate ca ce-ti trebuie gasesti la o doza de legatura cu grad mare de etanseitate. Aceasta doza se gaseste in magazinele de produse electrice pt. constructii. O doza contine 4 astfel de mansoane care se pot gauri la ce diametru vrei ca sa se poata asigura o stringere eficienta in jurul cablului. Mansoanele sunt din cauciuc f. flexibil si rezistent la apa, UV si praf. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Stanley, pt. ce vrei tu sa faci, iti dau alta solutie. Baga in gaura un diblu de plastic pt. suruburi de beton. Intr-o parte se opreste in buza, iar in cealalta parte il tai sa-ti ramina vreo 2 mm. Treci sirma si apoi silicon in ambele parti. Unde mai pui ca nici nu trebuie sa iesi din casa. Gasesti un amarit de diblu in fundul oricarui puiuc (sertar - pt. pretentiosi :grin: ). I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table Da , exista , dute la magazinele de piese auto pt dacia (nu mai tin bine minte dar) cred ca e garnitura de la cablul de soc. PPoosibil sa aiba si la accceleratie la fel dar nu mai tin bine minte. Bafta Am rezolvat, am gasit la piese Dacia, exact ce-mi trebuia! Adica una ca aceea din poza cu gaura de 8mm si una cu gaura de 12mm. NOROC CU DACIA ! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Garnitura de cauciuc la traversarea unei table "stanley" nu stie cine este Wurth, iata nota comica din intrebarea dumneavoastra, dar poate nu stiti nici cine este Stanley... Nu inteleg unde este jignirea. Aluziile dumneavoastra din: "Hai ca nu ma asteptam sa ma faci comic pentru faptul ca nu am auzit de Whurt! Se pare ca am multe lipsuri, recunosc. Nu umblu eu foarte mult prin magazinele de accesorii electrice de si imi place sa-mi fac singur tot felul de chestii la masini. Aici in partea de vest a tarii suntem ceva mai ramasi in urma. Daca nu mi-ai fi spus, ma gandeam ca poate Whurt o fi numele unui fundas de culoare de la FC Vaslui. Lumina vine de la rasarit! Este posibil ca Stefan cel Mare sa-l fi infrant pe Soliman Pasa in lupta de la Vaslui in 1475 tocmai pentru ca a avut tunurile dotate cu presetupe marca Whurt . Dar apropo, sti ce a strigat Stefan cand s-a intors noaptea acasa infrant de armata sultanului in 1476?: Victorie! Pune masa!" sunt, cel putin, rautacioase. Dar nu va faceti nici un fel de probleme nu ma supar eu din atat. Revenind la subiect, nu va mai bateti capul pt o amarata de presetupa, puteti sa o cumparati si de la Wurth sau de oriunde in alta parte atat timp cat este de calitate. Va asigur ca sunt firme specializate pt accesorii electrice si care au o gama extrem de mare de astfel de presetupe si nu se compara cu Wurth. PS Nu pot sa cred ca in Timisoara nu gasiti un magazi/firma cu accesorii electrice. Este mai usor sa alegeti ceea ce aveti nevoie daca produsul este disponibil pe stoc. Imi cer scuze daca mi-am permis sa glumesc pe seama lui Stefan, un subiect atat de delicat pentru moldoveni in general si pentru cei din Vaslui in special! Dar tocmai capacitatea de a glumi i-a facut pe romani sa treaca peste momentele mai grele, deci de cate ori putem, trebuie sa mai si zambim! Bancul ala cu "Victorie!...Pune masa!" dupa ce l-au batut turcii pe Stefan (asa-i in viata, mai si pierdem!) este vechi, cum de nu-l stiai. In Timisoara relatia cu moldovenii este foarte stransa, cam un sfert din populatia orasului sunt moldoveni, fie refugiati din razboi, fie cu seceta din 46, fie veniti cu ocazia industrializarii lui Ceausescu in anii 65-80. Iar eu am facut armata la Bacau la TR, unde daca nu aveai o relatie, o pila, in zona, aveai viata grea. Iar eu n-am avut... Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate