maurizio Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 (editat) Salutare tutulor, nE am bagat si la vitara! uite ce a esit...... Editat August 11, 2010 de maurizio ortografia tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Suzuki vitara Body lift + 5 mm inclus prelungitore la manete de reductor si cutie de viteze, furtun reservor, caseta de directie suspensiun lift +5 cm troliu T MAX (Calinvas) 6500 scut aproape integrale ( motor, cutie viteze, reductor) tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Suzuki vitara suspensiun lift O.M.E. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Suzuki vitara Cu ce cauciucuri o incalti? distantiere sau ET- mare? Daca e posibil, poti posta un rezumat financiar al modificarilor ? Am vazut kit de suspensie OME. Exista Coilover pentru vitara? Daca da (eu n-am gasit pe net) care e de preferat? Arata bine si curata lucrarea!!!! BRAVOS! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 (editat) Re: Suzuki vitara Cu ce cauciucuri o incalti? distantiere sau ET- mare? Daca e posibil, poti posta un rezumat financiar al modificarilor ? Am vazut kit de suspensie OME. Exista Coilover pentru vitara? Daca da (eu n-am gasit pe net) care e de preferat? Arata bine si curata lucrarea!!!! BRAVOS! o incaltam < probabil> cu 215/75 x 15 nu este nici un secret: bara fata 400 euro bara spate 350 euro troliu 400 euro placa troliu 50 euro suspensiun lift H.D. Old Man Emu 1000 euro body lift + 5 cm 400 euro ( complet de toate modificarile ) scut 250 euro ( integrale ) manopera si tva inclus exista si amortizoarele coilover , avem disponibile 2 variante , de la 1200 pana la 1600 euro set ( fara sau cu reservor separat) Editat August 11, 2010 de maurizio coilover tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Suzuki vitara Fumos, bine lucrat! Taie-i evacuarea, altfel o agati in teren... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Suzuki vitara Arata bine!! Sa o poarte stapanul sanatos!! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Suzuki vitara Puteti sa-mi explicati si mie ce inseamna : "suspensiun lift H.D. Old Man Emu 1000 euro" Am o suzuki vitara 2.0 diesel cu 4 usi din 97 Ma intereseaza sa-mi schimb arcurile si telescaopele cu unele care sa imi ridice masina cu pana la maxim 5 cm si sa fie de calitate. Va rog sa-mi dati niste sfatuiri in aceasta directie. Vreau ca pe viitor sa-mi pun pe fata bara metalica si troliu si trebuie sa am in vedere asta cand schimb arcurile si telescoapele. Nu fac offroad extrem, doar umblu in drumuri rele si desfundate si iarna in zapada! merci anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Suzuki vitara Puteti sa-mi explicati si mie ce inseamna : "suspensiun lift H.D. Old Man Emu 1000 euro" Am o suzuki vitara 2.0 diesel cu 4 usi din 97 Ma intereseaza sa-mi schimb arcurile si telescaopele cu unele care sa imi ridice masina cu pana la maxim 5 cm si sa fie de calitate. Exact ce zici ca-ti trebuie , asta inseamna ! Nu stiu daca in pret ala intra si manopera.....iar HD, inseamna Heavy Duty...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Suzuki vitara Buna, pret este inclus manopera. tot este originale O.M.E. si cu garantie. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Suzuki vitara Super :br,am si eu o intrebare cu ce ai vopsit bara fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Suzuki vitara Super :br,am si eu o intrebare cu ce ai vopsit bara fata? grund, spitzchit brobonat si vopsea mat tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Suzuki vitara cate kg in plus ? salut, kg pt bara fata 30 pt bara spate 25 pt scut 25 sarbatori fericite maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Proiect DreamCar - Suzuki vitara Sa revenim.... Ai poze noi cu masinutza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 (editat) Re: Proiect DreamCar - Suzuki vitara La proiectul asta nu vrea proprietarul si niste scaune tip scoica, cu prinderile gata facute pentru vitara? am 2 bucati daca e interesat. Stima. In rest super proiectul. Editat Februarie 28, 2011 de f_zoltan Oferte pe privat, va rog! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate