oryx Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Ce parere aveti despre aceasta masina?Eu as vreao pentru vanatoare, trasee nu prea dificile, in general la campie la Dunare.Daca are cineva, cum se comporta dpdv tehnic?Probleme cu tablaria?La ce ar trebui sa fiu mai atent cind o cumpar?Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Daihatsu Terrios Specifica pentru ce model te intereseaza. Daca e vb de modelul nou, foloseste search-ul cu incredere, vei gasi ceva feedback si chiar o comparatie cu jimny. Dc e vb de cel vechi, din nou cu search aici pe forum. Se aseamana la comportament cu Vitara. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Daihatsu Terrios Modelul vechi, fabricatie '98. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Daihatsu Terrios - intrebari P.S.:search-ul nu a fost eficient. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Daihatsu Terrios - intrebari Salutare exista deja o pagina dedicata masinilor Daihatsu http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=450 nu cred ca mai era nevoie de inca una.Bafta la cautare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Daihatsu Terrios - intrebari Salutare exista deja o pagina dedicata masinilor Daihatsu http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?f=450 nu cred ca mai era nevoie de inca una.Bafta la cautare. E vorba de un SUV pana la capat.....deci e ok topicul ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oryx Postat August 12, 2010 Autor Partajează Postat August 12, 2010 Re: Daihatsu Terrios - intrebari In pagina respectiva, pe care am citit-o demult, nu este nici un raspuns la intrebarile mele!Cu stima. Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate