Vizitator bebe2_8 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Salutare la toata lumea!Doresc sa achizitionez un Nissan Patrol y61,motor 3.0 Td,si as dori niste sfaturi si pareri despre acest model.Am gasit 2 masini din 2001 si 2002,ambele cu cutie automata,piele,climatronic .....ambele au in jur de 200 000Km.La ce trebuie sa ma uit atent,consumul,ce probleme au modelele acestea?,sunt fiabile?,costurile de intretinere sunt mari?..ETC Este vorba de varianta lunga si vreau sa o folosesc ca masina de familie pentru ca imi inspira siguranta,dar nu stiu daca nu zdruncina prea tare la drum,sau daca se poate schimba ceva la suspensie ca sa amortizeze mai bine. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Foloseste functia de cautare si vei gasi suficienta informatie, zic eu, (s-au mai deschis topicuri pe aceasta tema). Incearca sa citesti regulamentul forumului si sa-ti faci o prezentare. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ne. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Salut intai treci si fa ti o prezentare ca asa se face cand intri intr o casa noua iar referitor la alegerea ta este o treaba foarte buna este tot ce trebuie :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bebe2_8 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Foloseste functia de cautare si vei gasi suficienta informatie, zic eu, (s-au mai deschis topicuri pe aceasta tema). Incearca sa citesti regulamentul forumului si sa-ti faci o prezentare. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ne. Imi cer scuze! m-am grabit putin deoarece peste 2 zile trebuie sa ma intalnesc cu vanzatoru si vreeam sa stiu dinainte la ce sa fiu atent. Am postat acuma si la prezentare,dar la cautare nu am gasit pareri despre folosirea acestui utilaj ca masina de familie, ci mai mult pt off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Mie mi se pare o masina la care nu ai de ce sa iti faci griji in privinta comfortului ( pe asfalt o penalizeaza putin puntea rigida pe fata, dar asta compenseaza cu niste performante bune in teren si cu costurile mai mici de intretinere neavand atatea articulatii ). Consumul la cutia automata cu cauciucuri normale cred ca ar trebui sa fie in jur de 13% mixt. Ar fi bine sa vezi masinile si apoi sa ne spui ce nu merge si sa-ti spunem cum se poate repara si cat costa. Motoarele fabricate intre 2000 si 2002 au avut unele probleme cu ungerea. Eu am cumparat y61 cu probleme de ungere, l-am reparat eu, si am mers de atunci 70.000 de km fara nici un fel de problema, inca:grin:. Nu cred ca te va dezamagi acest model de masina daca il vei lua. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bebe2_8 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Dupa parerea mea daca au ajuns la 200 000 km nu ar mai trebui sa aiba probleme nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bebe2_8 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 daca o inalt cativa cm si i pun niste anvelope cu garda mai mare devine mai confortabila sau nu? Nu as vrea sa o cumpar si sa nu pot umbla cu sotia insarcinata din cauza ca scutura prea tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Cine bre sa scuture?!?! Hai ca esti caraghios.... Pai nu rogi un coleg forumist sa te ia la o tura pe unde-o avea drum?!?! Ia si sotia....na! Vrei masina sau ...maternitate?!?! :hw Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Stii reclama: i-ati un patrol, doua sau trei! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Daca nu intentionezi s-o pregatesti pentru ture offroad si cauti o masina comoda, nu este cea mai fericita alegere. In privinta sotiei, cu siguranta nu va fi prea incantata in perioada sarcinei. Totodata, la o masina de 8-9 ani, cu 200.000km, te poti astepta la orice ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: sfaturi cumparare Patrol y61 daca e lung, probabil ca nu e asa de zduncinator :grin: incearca varinata de 160 CP... bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 (editat) Re: sfaturi cumparare Patrol y61 Cel lung scutura mult mai putin decat cel scurt.Se pot pune kitturi de suspensie soft , mediu sau heavyduty in functie de ceea ce vrei sa faci cu masina. Editat Martie 10, 2010 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate