Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Consum Nissan Patrol cu platforma

avolocaru

Postări Recomandate

Re: Consum Patrol

Va rog sa-mi spuneti si mie cam cat consuma un Y60 lung daca tractez o platforma auto, incarcata cam cu 1,5t. Am un amic care vrea sa-i aduc o masina din zona Oradea, adica un traseu Oradea - Vaslui.

Cam 12-15% atat imi consuma mie masina.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ultimul drum pe care l-am facut la Cluj cu y61,2.8 roti 33,cu platforma plin-plin a consumat 15 -16 %.Cred ca e apropiat consumul de y60,daca ai roti mai mici sigur iti consuma mai putin.Pe la Lacul Rosu am urcat numai in reductor.Depinde mult si de traseu dar sub 12% nu cred ca are cum sa consume.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
Vizitator mao

y60 '97 2.8 cc berlin - cluj 9%

cluj - ruse - cluj 10%

Mers normal, cand a trebuit am calcat-o si la 140, dar in medie undeva la 100 - 110km/h

Link spre comentariu

y60 '97 2.8 cc berlin - cluj 9%

cluj - ruse - cluj 10%

Mers normal, cand a trebuit am calcat-o si la 140, dar in medie undeva la 100 - 110km/h

Bag picioarele...numai cazanu meu mananca 12% afara si chiar si 16-18 in oras daca merg mai grabit...?...140 ???:sh2

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator mao

Sincer eu nu am incercat sa merg numai la 140 km/h, dar sunt ferm convins ca ar consuma peste 15 la viteza aia...

Am si unul de iesit in teren, ei ala consuma cat vrea el. II umblat la debitul de motorina si na.

Link spre comentariu

Un Y61 scurt stock Nuremberg-Bucuresti 10%

In rest un Y61 scurt dar cu fieratanii pe el 14-15 in oras si cam 11-12 afara ...

Recordul ...acelasi Y61 scurt cu debit maxim de motorina + platforma plina D-RO 20-22% ... :grin: Deci se poate si mai rau ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Y61 3.0 , simex 32" si muuuuuuulte fiare - interurban (90-100 kmh) tur-retur cu trasee offroad cu tot - 15%

consum urban - 20%

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

In sfarsit m-am linistit....am crezut ca Animalu-l meu este defect si ma pregatem deja sa fac investigati nasoale la el... noroc cu cei care recunosc cat consuma....dar am observat un amanunt...toti ..sau aproape toti posesori de Patrol tind sa denatureze adevarul in legatura cu consumu-l acestei marci...!ani de zile am intrebat si am primit acelasi raspuns 10%...rahat cu mac !...se pare ca masinile mele sunt defecte din fabricatie...:ha::ha::ha:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

In sfarsit m-am linistit....am crezut ca Animalu-l meu este defect si ma pregatem deja sa fac investigati nasoale la el... noroc cu cei care recunosc cat consuma....dar am observat un amanunt...toti ..sau aproape toti posesori de Patrol tind sa denatureze adevarul in legatura cu consumu-l acestei marci...!ani de zile am intrebat si am primit acelasi raspuns 10%...rahat cu mac !...se pare ca masinile mele sunt defecte din fabricatie...:ha::ha::ha:

si mie mi s-a parut ca al meu era defect:ha::ha::ha: si chiar era:ha::ha::ha:

ciudatenia e ca, dupa ce am remediat ce era defect, consumul nu s-a schimbat deloc, nici in plus, nici in minus.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare