avolocaru Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Va rog sa-mi spuneti si mie cam cat consuma un Y60 lung daca tractez o platforma auto, incarcata cam cu 1,5t. Am un amic care vrea sa-i aduc o masina din zona Oradea, adica un traseu Oradea - Vaslui. Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Consum Patrol Va rog sa-mi spuneti si mie cam cat consuma un Y60 lung daca tractez o platforma auto, incarcata cam cu 1,5t. Am un amic care vrea sa-i aduc o masina din zona Oradea, adica un traseu Oradea - Vaslui. Cam 12-15% atat imi consuma mie masina. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Consum Patrol La ultimul drum pe care l-am facut la Cluj cu y61,2.8 roti 33,cu platforma plin-plin a consumat 15 -16 %.Cred ca e apropiat consumul de y60,daca ai roti mai mici sigur iti consuma mai putin.Pe la Lacul Rosu am urcat numai in reductor.Depinde mult si de traseu dar sub 12% nu cred ca are cum sa consume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Consum Patrol Ok, deci nu depasesc 15%.Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Consum Patrol eu cu Patrolul meu am adus pe platforma lui Zoli Unimog....platforma cu trei axe :grin:.....un Y60 lung ....pe distanta Bucuresti-Brasov...cam 13-14 litri/100km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Consum Patrol Y60 + platforma cu roti de 31 x 10.50 x 15 consumul este 12-13 l /100 km Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Consum Patrol cu platforma goala sau incarcata?:grin: goala da....incarcata....nu zic nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Consum Patrol Multumesc de raspunsuri. Dupa ce voi face drumul am sa revin cu consumul, dar mai dureaza.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol sal!la un patrol k160 de 3,3 cat v-a iesit consumul? live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator giuno28 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol k160 3.3 td -10 afara 15 oras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol k160 3.3 td -10 afara 15 oras Depinde foarte mult cum o calci masina asta merge tare dar atunci si consuma mie sub 13 niciodata 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozo Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol Y61 pe ruta Arad-Baile Herculane , si retur 10 %. Viteza medie 90 km/h Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol y60 '97 2.8 cc berlin - cluj 9% cluj - ruse - cluj 10% Mers normal, cand a trebuit am calcat-o si la 140, dar in medie undeva la 100 - 110km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol y60 '97 2.8 cc berlin - cluj 9% cluj - ruse - cluj 10% Mers normal, cand a trebuit am calcat-o si la 140, dar in medie undeva la 100 - 110km/h Bag picioarele...numai cazanu meu mananca 12% afara si chiar si 16-18 in oras daca merg mai grabit...?...140 ???:sh2 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol Sincer eu nu am incercat sa merg numai la 140 km/h, dar sunt ferm convins ca ar consuma peste 15 la viteza aia... Am si unul de iesit in teren, ei ala consuma cat vrea el. II umblat la debitul de motorina si na. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Consum Patrol Un Y61 scurt stock Nuremberg-Bucuresti 10% In rest un Y61 scurt dar cu fieratanii pe el 14-15 in oras si cam 11-12 afara ... Recordul ...acelasi Y61 scurt cu debit maxim de motorina + platforma plina D-RO 20-22% ... :grin: Deci se poate si mai rau ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol Nu e mult pentru marimea lor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut_tf Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol consum acceptabil pentru ce ofera ele mancale-ar tata de tractorase!!:ooo live free or die hard!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol y61 , 98 , bari + caucioace + bagaje la greu cand plec la pescuit (porbagaj mare de fibra pe masina ) 12 afara si 15 in oras . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol Y60 cu MT 33 kit inaltare etc imi consum cam 15 oras si un 12 afara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol Y61 3.0 , simex 32" si muuuuuuulte fiare - interurban (90-100 kmh) tur-retur cu trasee offroad cu tot - 15% consum urban - 20% Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PatrolGR Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Consum Patrol Y60 scurt cu simex 32 ia ~15% la drum intins Echipa YCM Ramnicu Valcea ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madalin24 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Consum Patrol 15-16 % depinde cum mergi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Consum Patrol In sfarsit m-am linistit....am crezut ca Animalu-l meu este defect si ma pregatem deja sa fac investigati nasoale la el... noroc cu cei care recunosc cat consuma....dar am observat un amanunt...toti ..sau aproape toti posesori de Patrol tind sa denatureze adevarul in legatura cu consumu-l acestei marci...!ani de zile am intrebat si am primit acelasi raspuns 10%...rahat cu mac !...se pare ca masinile mele sunt defecte din fabricatie...:ha::ha::ha: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Consum Patrol In sfarsit m-am linistit....am crezut ca Animalu-l meu este defect si ma pregatem deja sa fac investigati nasoale la el... noroc cu cei care recunosc cat consuma....dar am observat un amanunt...toti ..sau aproape toti posesori de Patrol tind sa denatureze adevarul in legatura cu consumu-l acestei marci...!ani de zile am intrebat si am primit acelasi raspuns 10%...rahat cu mac !...se pare ca masinile mele sunt defecte din fabricatie...:ha::ha::ha: si mie mi s-a parut ca al meu era defect:ha::ha::ha: si chiar era:ha::ha::ha: ciudatenia e ca, dupa ce am remediat ce era defect, consumul nu s-a schimbat deloc, nici in plus, nici in minus. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate