Bobinator Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Consum Nissan Patrol Confirm si eu ! Cred ca 20 in oras la Y61 lung 2.8 dar fara fiare incaltat cu 33 Silverstone MT! LA drum lung cred ca undeva 12-13 ! Restul cred ca e can-can ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Consum Nissan Patrol al meu....motor de 4.2 in oras incaltat in Simex....cam 13...afara 10 incaltat de oras....in oras 11....afara 9 cu platforma lui Unimog...si pe platforma un alt Patrol lung de 4.2 :grin:...Bucuresti -BV....cam 13 litri consumurile au fost facute...plin pe plin...matematica n-a avut nici un amestec Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Consum Nissan Patrol Parerea mea sincer este ca daca ai o asemenea masina nu ar trebui sa te intereseze cat consuma :), sunt prea frumoase si prea bune ca sa consume putin :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Re: Consum Nissan Patrol Rd 28 , cu 31" AT , cu multe fiare permanente , -extraurban la 90-100kmh = 10 la suta ...si peste ...insa pe aici ... ...blanarit bine , cu fata cuplata , tot pe asfalt , cu mici ocoliri pe linga sosea = 14 la suta .. ... serpentine , in concediu , numai sosea si drumuri uscate = 11 si peste... Am si un record absolut , insa mi-am batut joc de masina si de timp .... Editat Octombrie 7, 2010 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Consum Nissan Patrol Al meu Y61 2.8 LWB, incaltat cu 33 consuma atit cit ii bag - mai mult sigur nu :ha: PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate