torpila75 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Stie cineva ceva despre acest traseu , cum e , a fost cineva pe el ? Am vazut ca la iesirea din Varlaam se face st si merge paralel cu Bisca mica pina aproape sus in Comandau . Ma poate ajuta cineva cu ceva detalii ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau Noi am fost de mai multe ori si iarna si vara este un traseu usor in perioada asta (iarna extrem zapada de 1-2m in anumite zone se poate trece numai cu cauciucuri superdesumflate si la ralantin ca sa nu ramai in zapada) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau ce fel de detalii ? ... pe acolo am copilarit :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau Salutare!!! Am facut drumul acum doua saptamani cu un Vitara. Nu trebuie neaparat masina 4 x 4 pe timp de vara. Peisajul e superb, din Nehoiu pana la Comandau sunt cam 50 km(sper sa nu gresesc), si se merge pe Basca Mica. Din Comandau se ajunge la Covasna, traseul fiind tot frumos... padure, munte.. Am auzit k s-ar putea ajunge din Gura Teghii spre Naruja - Vrancea.. O sa incerc la vara.. Din drumul ce duce spre Comandau sunt multe trasee cu indicatoare, dar nu am avut timp sa cercetez... k de ex.. Secuiu, Brebu, Zanoaga - Sapte Izvoare, Paraul Lung, Musica, Balescu, Goida... Pun si o harta. Inca un traseu fain de tot.. Nehoiu - Nehoiasu - Albinari - Cabana Dudu - Catiasi - satul Poienitele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau inca o poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau poza. In dreapta e Basca Mica. Drumul e bine intretinut, trafic foarte scazut... in doua ore m-am intalnit cu trei-patru masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau Romanian Extreme Adventure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate