ctinu Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Bancul zilei Intamplarea a avut loc la etajul 40, hotel Paragon (Abu Dhabi). Numai acolo tinuta cu schiuri si echipament de schi e obligatorie! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Bancul zilei Doi poliţişti germani opresc şi legitimează un conducător auto care li se parea dubios. Având neclarităţi, unul dintre polițiști îl întreabă pe celălalt: - Frate Mustafa, eşti sigur că Helmuth este nume german ? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Bancul zilei Sotia urla catre sot: -Animalule aseara ai fost atat de beat, incat ai luat dusul in brate si-l rugai sa nu mai planga. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Bancul zilei La şcoală: - Gigele, ce înseamnă compromisul? - Doamna învăţătoare, dacă mama vrea să meargă la mare şi tata la munte, evident că se merge la mare, dar tata poate să îşi ia schiurile cu el. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Bancul zilei Despre ciobani parlamentari. Primul intreaba : Bade , stai si cugeti? Al dolea raspunde : numa stau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Bancul zilei Cand incep sa ma dezbrac in baie, incoltul oglinzii apare urmatoarea inscriptie: " Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional!" Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Bancul zilei Augustin Lazăr, Procurorul General al României: ”Faptul ca că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu s-a prezentat astazi la audiere în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi, ne dovedeste inca odata ca decedatul din accidentul de ieri a fost Dan Condrea." Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Bancul zilei Discutie intre doi barbati. -Eu am ajuns la o intelegere cu sotia in privinta cumparaturilor. O zi ma duc eu, o zi ea. -Si cum e? -Ok. O zi mancam, o zi bem.:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: Bancul zilei Ce face barza dupa ce lasa copilu'? Se face mica si se baga-n pantaloni:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Bancul zilei Cea mai distrugatoare explozie este explozia de entuziasm la un prost. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Re: Bancul zilei Un tip cumpara un cadou pentru 8 Martie. Vanzatoarea: - E pentru sotie, sau doriti ceva mai scump? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 Re: Bancul zilei -Cum recunosti un iepuras cu aripi? -Are un vultur in spate. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 (editat) Re: Bancul zilei http://olx.ro/oferta/matiz-modificat-offroad-schimb-ID688fV.html#0579627fd4 Editat Mai 29, 2016 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Bancul zilei -Doamnă, arătaţi superb în această toaletă! -Nesimţitule, închide uşa! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Bancul zilei Te-a suparat nevasta? Du-te in bucatarie si strange bine capacele tuturor borcanelor! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Re: Bancul zilei -De ce rochia de mireasa este alba? -Asta e culoarea standard la toate electrocasnicele. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXP Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Re: Bancul zilei - De ce costumul de mire este negru? - Aceasta este culoarea standard de doliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Re: Bancul zilei - Doctore, mă simt rău, am ameţeli şi în plus mă arde la inima... - Uitaţi doamnă, în primul rând nu sunt doctor, sunt ospătar, în al doilea rând nu sunteţi bolnavă, sunteţi beată şi în al treilea rând aveţi o ţâță... în scrumieră. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlajo Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Re: Bancul zilei Pe un şantier, vine o comisie în inspecţie. Şeful de şantier le spune lucrătorilor: - Orice s-ar întâmpla, reacţionaţi în aşa fel de parcă aşa trebuia să fie. Vine comisia, priveşte. Deodată, cade un perete. Un lucrător, bucuros, se uită la ceas: - Zece şi treizeci. Exact după grafic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Re: Bancul zilei O discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? F: O papusica Barbie , dar tu ? B: eu ii voi cere un Tampax F: Tampax ? Ce e asta ? B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Bancul zilei Este cumva banc? :uameni http://m.businessmagazin.ro/actualitate/umilitor-pentru-romania-un-primar-va-depune-juramantul-catre-tara-in-puscarie-jur-sa-respect-constitutia-si-legile-tarii-15452183 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Bancul zilei Este cumva banc? :uameni http://m.businessmagazin.ro/actualitate/umilitor-pentru-romania-un-primar-va-depune-juramantul-catre-tara-in-puscarie-jur-sa-respect-constitutia-si-legile-tarii-15452183 Toata "democratia" este un banc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Bancul zilei implementarea e o gluma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Bancul zilei Mama ma invata 1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat" 2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor" 3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu,de-aia" 4. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi" 5. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea" 6. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!" 7. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa" 8. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa" 9. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau" 10. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fii de varsta mea, o sa intelegi" 11. Mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca tine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Bancul zilei .......... HAI ROMANIA !!! :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate