Mihai C Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Re: Bancul zilei Politistul: - Ati consumat ceva? Eu: - Nu. Ciocolota :))) Politistul: - Cu rom? Eu: - Nu, cu tuica de pruna :)))) :2dr 1 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai C Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice: - Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi? Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce? La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde: - Ma, io cred ca am fi chit. :h5 1 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai C Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 "Toti oamenii sunt buni." (proverb canibal):grin: 2 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai C Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Ce faci, din punct de vedere legal, dacă mergi noaptea pe un drum împădurit de o parte și de alta și vezi un spânzurat în copac?!? Te dai jos și-ți reglezi farurile, că-ți bat prea sus! "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate