Mihai C Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Re: Bancul zilei Politistul: - Ati consumat ceva? Eu: - Nu. Ciocolota :))) Politistul: - Cu rom? Eu: - Nu, cu tuica de pruna :)))) :2dr 1 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice: - Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi? Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce? La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde: - Ma, io cred ca am fi chit. :h5 1 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 "Toti oamenii sunt buni." (proverb canibal):grin: 2 "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Ce faci, din punct de vedere legal, dacă mergi noaptea pe un drum împădurit de o parte și de alta și vezi un spânzurat în copac?!? Te dai jos și-ți reglezi farurile, că-ți bat prea sus! "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts