Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare soft Campina

mm

Postări Recomandate

Salutare,

Weekendul asta, sambata sau duminica, intentionez sa ies la o plimbare pe langa Campina, pe track-ul celor de la 100 Tracks pe care intentionau sa il utilizeze acum 2 saptamani la Trip Challenge. S-a renuntat atunci la el din cauza ploilor si a faptului ca erau inscrise multe masini de strada, dar intre timp nu cred ca ar trebui sa puna probleme.

Mai sunt doritori?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare soft Campina

Nu, asta e varianta pe care s-a mers la Trip Challenge. Din pacate sunt de pe telefon si nu pot atasa cealalta varianta, dar ti-o pot trimite pe mail daca imi lasi o adresa

Link spre comentariu

Nu' date=' asta e varianta pe care s-a mers la Trip Challenge. Din pacate sunt de pe telefon si nu pot atasa cealalta varianta, dar ti-o pot trimite pe mail daca imi lasi o adresa[/quote']

Ideea era sa pui aici un link din care sa inteleaga toata lumea la care traseu te referi.

Link spre comentariu

Da, am fost ieri, scuze ca nu am mai dat niciun semn, dar am stat prost cu accesul la net zilele astea. Stiu ca ar fi fost util sa pun trackul inainte, dar nu am apucat. Il atasez acum pentru cei interesati si voi reveni si cu cateva pzoe de ieri. Traseul este extrem de frumos, de dificultate in general redusa. Doar anumite portiuni sunt un pic mai dificile, in urma ploilor masive din ultima vreme.

Eu l-am facut cu plecare si sosire in Comarnic, unde am incercat si doua portiuni mai dificile pe care le stiam de anul trecut. Doar una mi-a reusit pana la capat, tot din cauza ploilor. Nu am insistat f mult, fiind singura masina si avand doar AT-uri.campina uscat final (1).gpx

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare