Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale

zolameister

Postări Recomandate

Re: Victime colaterale

Silviu, doresti sa duci discutia in alta directie ... Nu e cazul. Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon!

Ioane, lamuririle le doream si le doresc, nu numai pentru mine, ci pentru toti cei interesati. Consideri cumva, ca astfel de situatii trebuiesc date sub pres ( ..."Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon"...)?

Se spune ca "informatia inseamna putere". Puterea/informatia creaza in mod constient diferente intre persoane, intre grupuri! Sa fie cazul si in miscarea off-road?

In tot acest topic ai dovada clara a ceea ce se intampla daca discutiile se poarta pe informatii din auzite si nu pe informatii concrete/oficiale?

Din aceasta cauza cer ca toate informatiile care ne privesc sa fie prezentate echidistant si la termenele stabilite.

Prin urmare propun ca pe site-ul FRAS si/sau :cl sa fie de urgenta actualizate sau inregistrate urmatoarele informatii:

-- cluburi/asociatii sportive legal constituite (cele care au CIS, dar care nu doresc sau nu au facut inca demersul pentru afilierea la FRAS);

-- cluburi/asociatii sportive afiliate FRAS (cele care au platit deja taxa de afiliere). Aici cred ca, in acest prim an, actualizarile trebuiesc facute lunar.

-- regulamentul pentru 2010 + fisele tehnice;

-- data pana la care sportivii se pot licentia pentru intreg anul competitional (adica sa plateasca taxa anuala si nu cea per eveniment);

-- caiet de sarcini pentru organizatori de competitii (sub egida FRAS) + taxe si garantii (sa stie organizatorii, cum si ce le trebuie);

-- calendar competitional (egal ca este campionat, cupa, eurotrial, urban arena, etc.) + club organizator (asta exista).

Abia asa prezentate informatiile denota transparenta.

Si abia dupa ce au fost asa prezentate informatiile, poti sa spui ..."Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon". Pana atunci e ...barfa!

:g Foarte bine punctat ..... PENTRU ... :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 254
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

as vrea sa dau cateva explicatii in calitate de organizator al evenimentului de la Sighisoara si de martor direct al evenimentului cu Sorin in prim plan.In legatura cu autorizatiile organizatorilor acestea au fost obtinute in totalitate de la toate organele abilitate inclusiv de la politie.Sorin circula pe un drum european care nu era inlus in traseu cu o masina neinmatriculata( el a parasit traseul ptr o reparatie la masina si a ales varianta asfaltului ptr a se reintoarce in traseu).Politia care a fost sesizata de FRAS se afla la datorie si a oprit masina care nu se afla pe traseu ,pentru verificari,de aici problema.Nu cred ca prin afilierea la FRAS, acesta institutie poate garanta organizatorilor autorizatia din parte politiei de a circula cu masini neinmatriculate pe drumurile publice pe unde vor concurentii si cum vor .In legatura cu taxa aceasta a fost de 450 si nu cum a scris Max de 550.

If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.

Nicoleta Costea

offroadclubsighisoara

Link spre comentariu

In legatura cu autorizatiile organizatorilor acestea au fost obtinute in totalitate de la toate organele abilitate inclusiv de la politie.

Sper ca aceste autorizatii de care vorbesti sunt IN SCRIS! Nu verbale! Deci ai avut autorizatie IN SCRIS de la Politie si autoritatile locale, da?

Link spre comentariu

.In legatura cu taxa aceasta a fost de 450 si nu cum a scris Max de 550.

Imi cer scuze de incurcatura.

Probabil m-a fentat urmatoarea fraza postata pe site-ul dumneavoastra:

Dupa data de 23.03.2010, taxa de participare cu cazare este de 550 RON/, iar fara cazare de 300 RON/persoana.

http://www.offroadclubsighisoara.ro/conditii.html

Link spre comentariu

Silviule,

Sunt EXTREM de acord cu ce spui tu ...dar ce legatura au toate alea cu topicul existent?

Si apoi daca esti nemultumit ca "aia din FRAS" n-au facut nimic in doar 3 luni ...de ce nu convoci adunare generala in calitate de membru FRAS si te apuci tu de treaba? Crezi ca actuala conducere nu te-ar sustine? :grin:

E usor sa dam din gura, cand e vorba insa sa facem ceva ... Domne fere'! Pohta de munca avem toti, ai dracu ce plini de idei suntem ...cati dintre noi au facut insa ceva DEZINTERESAT, nu pe lovele grave, ptr a promova sau a ajuta acest hobby sa devina joc sportiv?

Partea cu PM-ul sau telefonul era de fapt la un indemn sa nu poluam acest topic si asa deviat departe de la discutia initiala ...

Tupare,

Fratioare ce are incidentul lui Sorin Parvulescu cu combinatia voastra interna din ORR-uri (ca am inteles ca e mai multe) ? Prietene Tuparu ... vecine, ca tot veni vorba, nu sunt atotstiutor sau bun de sfaturi ... Singurul sfat pe care imi permit sa il dau ...lasati-o fratilor mai moale ca crapa corasonu in voi si vena aia neagra de la cap ...si dupa aia cine ne mai face masinile? :grin:

Pe o scara de "interese in domeniu" eu mai am muuulte trepte (nu zic de urcat sau coborat, ramane la latitudea voastra s-o calculati) sa va ajung ... Asta ca fapt divers.

Recte realitatea - fratelo, gasca nebuna alias "muciosii de noi" vede totul in roz exact ca pe un hobby si asa va ramane!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Va rog cu umilinta si supusenie si va spun foarte sincer si din inima si va rog sa nu ma penalizati pentru franchete: cum unii sunt tiriplici in offroad, ei bine....unii sunt tiriplici in legi si acte. Va rog sa nu va suparati, pt ca va spun din inima. habar nu aveti de unde sa apucati lucrurile astea, pt ca habar nu aveti de legi sau de mecanismele pe baza carora functioneaza.

Ioane, ce ai vrea sa faca cineva care nu are nicio putere de decizie? Ce ai vrea sa fac Schult, de exemplu? Sau eu? Sau tu? Sau Max? Mai nene, exista LEGI! Cititi-le! Nu stiti sa cititi legi? Nu-i problema. Asa cum eu intreb cum si la ce-mi trebuie blocant central, asa puteti intreba si voi.

Revin la intrebarea mea: EUROTRIALUL DE LA CLUJ a fost LEGAL?

Pentru ca, domnilor, una este sa ai cunostinte sa montezi un blocant si alta este sa ai habar sa organizezi si sa conduci un campionat.

Care este legea fundamentala a noastra? "Biblia" sportului, care este? Pai cititi-o, frate! Si dupa ce o cititi...inchideti cartea si ne dam ca pana acum!:ha:

Later edit: In ceea ce priveste topicul in sine, acesta este clar si se poate abandona! Oficialul de la Sighisoara a spus clar ca S Parvulescu a parasit "spatiul competitonal", pe barba dumnealui, de aceea a fost prins si taxat! End of story

(Este ca si cum un sofer de formula 1 s-ar duce acasa, pe autoband, cu masina de concurs!) Gata, Ioane! Daca te deranjeaza topicul, inchide-l!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Silviule,

Sunt EXTREM de acord cu ce spui tu ...dar ce legatura au toate alea cu topicul existent?

Si apoi daca esti nemultumit ca "aia din FRAS" n-au facut nimic in doar 3 luni ...de ce nu convoci adunare generala in calitate de membru FRAS si te apuci tu de treaba? Crezi ca actuala conducere nu te-ar sustine? :grin:

E usor sa dam din gura, cand e vorba insa sa facem ceva ... Domne fere'! Pohta de munca avem toti, ai dracu ce plini de idei suntem ...cati dintre noi au facut insa ceva DEZINTERESAT, nu pe lovele grave, ptr a promova sau a ajuta acest hobby sa devina joc sportiv?

Partea cu PM-ul sau telefonul era de fapt la un indemn sa nu poluam acest topic si asa deviat departe de la discutia initiala ...

Tupare,

Fratioare ce are incidentul lui Sorin Parvulescu cu combinatia voastra interna din ORR-uri (ca am inteles ca e mai multe) ? Prietene Tuparu ... vecine, ca tot veni vorba, nu sunt atotstiutor sau bun de sfaturi ... Singurul sfat pe care imi permit sa il dau ...lasati-o fratilor mai moale ca crapa corasonu in voi si vena aia neagra de la cap ...si dupa aia cine ne mai face masinile? :grin:

Pe o scara de "interese in domeniu" eu mai am muuulte trepte (nu zic de urcat sau coborat, ramane la latitudea voastra s-o calculati) sa va ajung ... Asta ca fapt divers.

Recte realitatea - fratelo, gasca nebuna alias "muciosii de noi" vede totul in roz exact ca pe un hobby si asa va ramane!

Topicul se cheama "Victime colaterale", iar in necunostinta de cauza, toti putem sa ne regasim in situatia din titlu.....

Sa avem parte de tot ceea ce ne dorim si hai :2dr

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Petre, nu e chiar asa! O fi parasit el "spatiul competitional", dar a fost nevoit. Si ce, ramasese Sorin ultimul infractor rutier? Sa inteleg ca daca eu, mergand pe un circuit cu o masina neinmatriculata, derapez, ma rastorn si ajung pe un DN, imi mai fac si dosar penal?

Ma deranjeaza ca au facut pe intransigentii, in timp ce pe altii ii lasa sa circule bine merci. De ex., pe centura la Targoviste, oprise un camion pt. verificarea actelor, in timp ce pe langa ei treceau niste decapotate (sasiuri de ARO cu motor) pline cu ... cetateni de etnie rroma. Pai legea se aplica doar la unii? Cica legea se mai aplica si in spiritul ei, dar pentru cine!

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Petre, nu e chiar asa! O fi parasit el "spatiul competitional", dar a fost nevoit. Si ce, ramasese Sorin ultimul infractor rutier? Sa inteleg ca daca eu, mergand pe un circuit cu o masina neinmatriculata, derapez, ma rastorn si ajung pe un DN, imi mai fac si dosar penal?

Din pacate, exact asa e! Hai sa-ti spun eu cum trebuia facut ca la carte si cum am facut noi CUPA KAMIKAZE! Cand un concurent a ramas imobilizat in padure, l-am scos NUMAI PE DRUMURI de COMPETITIE! Masinile care au circulat pe DN si nu erau inmatriculate au avut masina de Politie cu girofar aprins la deschiderea coloanei! Platformele asteptau sa care masinile ramase in padure, pe drumurile nationale. Este vina organizatorilor daca nu i-au acordat asistenta sau e vina lui daca desi i s-a acordat asistenta a refuzat-o! Noi nu vorbim de MORALITATEA turnatoriei, ci de LEGALITATEA competitiei!

Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Am un gust amar.

Atitudinea fata de noi la ultima sedinta din partea ORR ( adk Dragos) are alta semnificatie acum.

La acea sedinta noi eram un club infintat care insa nu avea CIS.

Am fost acceptati la sedinta si asta a fost foarte bine.

Aerul de sefie si superioritate afisat de Dragos l-am luat ca atare ca doar ORR era club afiliat si in conducerea CNOR iar noi nu.

La un moment dat cand a fost vb de se vota ceva Rasty a intrebat : Dar cine are drept de vot? CORECT. Doar cei afiliati.

Acuma ca am aflat ca ORR nu are CIS asta inseamna ca e in aceiasi situatie cu noi si cu altii.

Asa ca ciocu mic asa cum facem si noi.

Nu ma intereseaza ce aveti de impartit voi intre oameni dar Club Sportiv Skywalker este persoana juridica si trebuie sa respecte niste reguli si legi.

La fel si ORR si celelalte cluburi.

In momentul de fata acestea sunt respectate doar de cluburile afiliate.

De ce ati mintit spunind ca aveti CIS ul?

Sau nu imi aduc eu aminte bine?

Cu respect

Link spre comentariu

Markonyroky,

Si eu am fost la acea masa, Dragos a spus atunci:"O sa iasa CIS-ul saptamana asta, e ca si scos!"

Nu vreau sa se creada ca ma constitui un aparator al ORR ...dar asta imi aduc eu aminte ca a zis.

Cat despre actiunile fiecaruia in nume persoanal sau in numele unui club, in ceea ce priveste legalitatea acestor actiuni ... exista doua "completuri de judecata": Cel de Sus, care intotdeauna ne rasplateste ptr ceea ce (nu) facem si legile din Romania!

Intrebarile mele sunt:

ORR are macar acum CIS?

Cand a intrat in staful CNOR-FRAS avea indeplinite formele legale sau doar l-au primit ca si persoana fizica?

Silviu,

Situatia de fond e una particulara! Cu un club organizator de evenimente fara forme legale ( in conditiile in care existau legi si/sau regulamente pe care trebuia sa le respecte) si o victima colaterala respectiv contravenientul unor reguli de circulatie pe drumurile publice elementare!

Situatia globala, este una foarte complexa care ne priveste pe toti din diverse ipostaze ...organizator, participant si care nu cred ca se va lamuri curand!

Ne putem implica si numai impreuna cei care pot si vor/putem rezolva ambele situatii sau putem sa aratam cu degetul aratator in continuare capra plina de viermi din curtea vecinului.

Link spre comentariu

as vrea sa dau cateva explicatii ...Sorin circula pe un drum european care nu era inlus in traseu cu o masina neinmatriculata( el a parasit traseul ptr o reparatie la masina si a ales varianta asfaltului ptr a se reintoarce in traseu...

relatarea este inexacta dar detaliile prefer sa le discutam prin viu grai - imi pare sincer rau ca nu pot oferi mai multe detalii dar sper ca-mi intelegeti motivele. Nicoleta, as dori ca aceasta discutie sa n-o continuam pe forum. Ti-am trimis telefonul meu prin PM.

In ceea ce priveste disputa dintre Dragos si Ureche cred si sper ca se va putea transa printr-o discutie amiabila. Oricum, termenele de judecata sunt acum de peste 8 luni, cel putin la Cluj, deci veti mai avea in mod cert ocazia sa va vedeti pana la prima infatisare (if any).

Shit happens
Link spre comentariu

Ne putem implica si numai impreuna cei care pot si vor/putem rezolva ambele situatii sau putem sa aratam cu degetul aratator in continuare capra plina de viermi din curtea vecinului.

Spun pentru deja a "n"-a oara.

SUNT DISPONIBIL SI DORITOR IN REZOLVAREA PROBLEMELOR CE TIN DE LEGALITATEA SI LEGALIZAREA HOBBY-ULUI CE NE UNESTE!

Se prea poate insa, prin prisma unora, sa nu am profilul necesar.... pentru asa ceva :grin:.

In ceea ce te priveste, sper ca esti convins ca stiu despre ce vorbesc (vezi cele discutate inainte de Impotmoliada).

Inteleg ca a fi moderator este o mare provocare, dar tu nu vezi ce se intampla...."cainii latra, caravana trece", noi platim cu spor! Dar pentru ce?

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Silviu,

Asta este impresia ta ca nu vad. Vad prietene, vad! Si mai mult decat atat ...vad bine chiar si la distanta ...:wink:

Cum ar zice americanu: "no news, good news ...let's rock ... in continuare" ... :grin:

Link spre comentariu

In atentia mancatorului de cacat:

A ajuns in aceasta dimineata un zvon cum ca eu impreuna cu Rasty as fi facut informarea la politia din Sighisoara. Stiu cine e mancatorul de cacat, dar nu dau nume (persoana nu are acces pe acest forum, fiind banata) astept cu nerabdare sa ma uit in ochii lui si sa-l scuip intre ei, ptr cacatul mancat.

domnule draga (am scris cu litere mici ca esti un gunoi de om), declar public si pe proprie raspundere ca aceste acuzatii grave pe care mi le aduci nu sunt fondate si nu sunt reale si nu am nici o legatura fizica sau intelectuala cu incidentul de la Sighisoara!

Indiferent ce vei face nu vei fi unul dintre noi si atata timp cat exist voi face tot ce este necesar si ce imi sta in putere sa te tin departe de aceasta comunitate. Nu meriti nici macar sa ne privesti de pe trotuarul de vis-a-vis!:uameni

Link spre comentariu

Avand in vedera anvergura evenimentului (dosar penal, samd) eu cred ca e chiar indicat sa dai nume, sa ne ferim si noi....

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Nu zic public ca e banat (si asa va ramane mult timp de acum incolo) si nu are posibilitatea de a se apara ...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Fiind "proprietarul" moral al acestui topic,in cunostiinta de cauza si cu declaratie pe proprie raspundere DECLAR ca

NU ESTE NICI YONUTZ SI NICI RASTY INSTIGATOR!!!!

ROBIN HOOD AL ACESTUI SCANDAL ESTE ALTUL!!!

Pe langa buna intentie a celor doi de a aduce acest sport in randul sporturilor automobilistice,sunt si acesti Robin Hood ai Offroadului romanesc care cred ca daca sunt pe scena de cativa ani i-si permit sa faca pe justitiarii!!!!

Deocamdata repecursiunile le vedem noi cei de la Brasov unde avand deja experienta catorva evenimente,acum la Eurotrial nu se inscrie NIMENI datorita acestui Zorro!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Cel care i-l acuza pe Yonutz si Rasty nu este aceeasi pesoana pe care o consider eu momentan raspunzator pentru haosul creat intre pasionati acestui hobby.Sper sa ma insel in privinta Eurotrialului de la Brasov dar daca si la alte evenimente din CALENDARUL COMPETITIONAL va fii interesul asa scazut,atunci temerile mele se vor adeverii!

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Este clar ca eu nu fac parte din comunitatea offroaderilor, pt ca eu nu am auzit asemenea zvonuri. Singurul om care a fost acuzat oficial pana acum de implicare in "sabotarea" unui concurs este Trooper - Dragos, dar nici acolo nu sunt probe. Daca veti continua sa acoperiti cacatul in mod cert la un moment dat va da in clocot. Prin urmare, unde a fost raspandit zvonul?

Link spre comentariu

@Petre

De ce ma intrebi unde a fost raspandit zvonul?

Nu voi dezvalui numele persoanei intrucat nu are posibilitatea de a se apara. Nu este etic si corect sa-l acuz de ceva si sa-i restrictionez posibilitatea de a se apara! Stiu ca DOAR poate vedea ce am scris aici ... si e de ajuns!

Este un semnal de alarma remarca mea. Atata tot! Exista prea multa inversunare si prea multe orgolii in aceasta comunitate. Interesele ne sunt aceleasi la cei care dorim sa facem ceva profenomen!

@all

Comunitatea virtuala :cl are multi ochi si multe urechi. Orice actiune de orice tip indreptata impotriva ei sau a membrilor ei va fi sanctionata ferm si fara negocieri, indiferent de statutul avut pe acest forum prin excluderea permanenta din randul nostru.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Este clar ca eu nu fac parte din comunitatea offroaderilor, pt ca eu nu am auzit asemenea zvonuri. Singurul om care a fost acuzat oficial pana acum de implicare in "sabotarea" unui concurs este Trooper - Dragos, dar nici acolo nu sunt probe. Daca veti continua sa acoperiti cacatul in mod cert la un moment dat va da in clocot. Prin urmare, unde a fost raspandit zvonul?

Petre...Eu personal vorbesc..da..clar despre Trooper!Consecintele faptelor lui se vad la noi,la primul eveniment competitional de dupa "scandalul Sighisoara".Daca era una prieteneasca nu cred ca erau probleme....Dar cu toate ca suntem cu actele si autorizatiile ok,concurentilor le e frica sa vina....

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare