silviub Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Victime colaterale topicul deja degenereaza....s-a plecat de la un fapt....si s-a ajuns pana aici ptr discutarea si disecarea regulamentelor puteti deschide alt topic personal eu l-as inchide....ideea ptr care a fost deschis s-a cam pierdut de mult......o seara buna Marius, cred ca ai dreptate. Remarcile scrise de mine se doreau un semnal de alarma, o critica constructiva pentru toti cei implicati in fenomenul off road. Sper ca asa au fost intelese. Rog moderatorii, ca cel putin cele scrise de mine sa fie sterse sau mutate la o alta sectiune mai potrivita. Aici era vorba despre altceva. Multumesc most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Victime colaterale Si eu sunt de parere ca topicul MEU care incearca sa tina un echilibru intre virtuale combatante devine camp de lupta ptr regulamente. SILVIUB aveam parere mai buna despre tine... Ca trebuie sa ne debarasam cu totii de mentalitatea gen "las-o ba ca merge asa" si sa respectam ceea ce ne-am propus sa indeplinim si asta pana la termenele pe care le-am stabilit. PAi da-mi voie sa te anunt ca si noi la Brasov ne organizam...sau am impresia ca suspiciunile mele vis-a-vis de nr de cluburi tolerate este ADEVARAT?Cred ca la tendentioasa afirmatie "las-o ba ca merge asa"o sa fii surprins ca nu e chiar asa.Faptul ca nu ne stim nu inseamna ca suntem inferiori.Nu am comentat afirmatia lui Rasty cu "tiriplicii" ptr ca am luat-o metaforic,si cateodata are dreptate..dar tu esti tendentios !NU prietene ...o sa avem si noi si altii in regula relatia cu FRAS.Iar faptul ca unele cluburi au sarit in ajutor inseamna ptr mine PRIETENIE...intelegi? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Victime colaterale Ia beliti ochii aici: participarea in campionat pt un om cu masina costa cam 10.000 de euro. Asta daca n-ai damage grav la vehicul. La asta se adauga acum omologarea???? De acum si pana la Bucovina? Sper ca n-am inteles eu bine! Pai ce promovare in masa e asta? Adica...eu voiam sa fiu "masa" daca ma-ntelegeti!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Victime colaterale Ia beliti ochii aici: participarea in campionat pt un om cu masina costa cam 10.000 de euro. Asta daca n-ai damage grav la vehicul. La asta se adauga acum omologarea???? De acum si pana la Bucovina? Sper ca n-am inteles eu bine! Pai ce promovare in masa e asta? Adica...eu voiam sa fiu "masa" daca ma-ntelegeti!:grin: De unde ai scos-o pe asta? Daca stii ceva in sensul asta dezvolta putin. :tk alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Victime colaterale Care "asta"? Omologarea sau 10000? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Victime colaterale Ia beliti ochii aici: participarea in campionat pt un om cu masina costa cam 10.000 de euro. Asta daca n-ai damage grav la vehicul. La asta se adauga acum omologarea???? De acum si pana la Bucovina? Sper ca n-am inteles eu bine! Pai ce promovare in masa e asta? Adica...eu voiam sa fiu "masa" daca ma-ntelegeti!:grin: 10.000 de persoana sau de masina? Daca te referi numai la etapele de campionat, nu prea ai cum sa ajungi la suma asta pe o persoana decat daca ai stricaciuni mari la masina. Eu cred ca taxele de participare nu vor depasi in total, la cele 7 etape, 2500 de euro/persoana. Combustibilul il estimez in medie cam de 800-1000 de euro pe toate etapele. Se adauga combustibil pt deplasari de inca 750-800 de euro. Deci, cheltuielile pe o masina adica pilot/copilot/masina/transport = 6550-6800 de euro. La asta se adauga posibilele stricaciuni si alte cheltuieli adiacente (inchirieri platforme, bere, hotdog, bere, mici, bere etc...:x) Daca se mai adauga si cupele sau/si trial-urile, atunci se schimba treaba. Later Edit: Am uitat licenta de pilot/copilot 75 de euro/om :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Victime colaterale Pai calculele tale, Max sunt cam ce am calculat si eu. Numai ca este EXCLUS sa nu indoi rau masina in probele speciale mai ales la open si extrem - clasele unde ne doare pe noi. Deci cam 8.000-9.000 euro pe sezon de masina! Bun! Plus....OMOLOGAREA???? Cat Doamne iarta-ma este si asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Victime colaterale Domnilor, Ce are sula cu prefectura? Silviu, doresti sa duci discutia in alta directie ... Nu e cazul. Daca doresti lamuriri suplimentare PM sau telefon! Petre - IDEM Max - ai intrat in jocul lor ... (sa nu ziceti ca e discriminare pe forum ... :ha:) Zoli & ceilalti, din partea mea (ca persoana fizica, sa nu se inteleaga ca reprezint cine stie ce interese) aveti tot sprijinul atat moral cat si logistic sa demarati, executati si sa finalizati orice forma organizata resp. asociatie sau CS care in viitor sa va ajute in atingerea scopurilor voastre! Toate informatiile care le detin si care cred ca vor fi "pro-miscarea de offroad" le voi pune pe forum ...Asa cum ti-am mai zis, cu rabdare poti duce la indeplinire orice ... REPET - lipseste reactia de la Sighisoara si discutia e incheiata! Acest topic prezinta situatia de la Sighisoara si incercam sa aflam prin dezvoltarea lui cauzele si cum sa evitam pe viitor asemenea neplaceri ...atata tot! Va multumesc si va doresc la toti PASTE FERICIT! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Victime colaterale Pai Ioane, d'aia s-a inventat SPLIT-ul! Splituieste topicul asta, transfera chestiile alea de costuri si omologare spre topicul de REGULAMENT AL CNOR si hai sa continuam despre "victima colaterala" pt unii, "infractor" pt altii, pe numele sau Sorin Parvulescu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Victime colaterale ? Pärerea mea, victima din acest topic nu este Sorin Pärvulescu, care a luat startul, dupä cum reiese aici, cu ACORDUL politiei locale. Victimele sänt acei tovaräsi "legali", cu cotizatia la zi fatä de FRAS, care suferä din cauza cä nu pot aräta "superioritate" ca si cotizanti in mijlocul "ilegalistilor". Cänd intr-o mahala, unu isi cumpärä un Hamer si totusi nimeni nu i se inchinä in fatä, atunci dä peste iei cu masina. Efect cunoscut la noi. O härtie de acord, odatä emisä de Politie cätre organizatori, trebuie din timp anulatä si adus la cunostintä organizatorilor, efectul defavorabil al acestei intelegeri, in cazul cänd mili-TIENI de la Bucuresti sau trezit sä dea ordin de purecare a concursului.Atunci trebuie raportat inapoi, de cätre politia localä, Superflocilor cä EXISTÄ un acord emis si nu este timp de a il anula. Dar in mahalaua cunoscutä, totul este posibil, emitem härti si apoi ne postäm in tufis cu pusca ca un branconier infantil. Dacä a sunat telefonul de la Bucuresti in toiul concursului.... controlul AD-HOC al "Superiorilor" are valoare de härtie igenicä, in caz cä Sighisoara avea o conventie deja ! Mäcar o secundä inaintea startului ar fi fost deajuns sä se aducä la cunostintä cä "s au schimbat lucrurile". Atunci ar fi trecut si Sorin Pärvulescu, sigur drumul IMPINS si "iscoadele" ar fi fäcut ochii mari rozändu-si unghile. Si inapoi la "cotizantii " nostri visätori. Ce ziceati cä face FRASUL pentru voi dacä vä afiliati ( cotizati ) ? Se ocupä de actele voastre cänd faceti concurs ? Aleargä la autoritäti si cantoane forestiere dupä permise ? Vä dä ITP de concurs de la RAR ? Inchide drumuri publice ? Da inghetatä nu vä dä :ha::ha::ha:? Oare contrabanda Romänä de interes conruptä face exceptie aici brusc ? Nu aveti oglindä acasä sä vedeti cine sänteti, cine säntem...noi acesti "fascinati 4x4"? Vä spun eu, cine säntem : Säntem o cireadä de väcute gräsute cu ugerele mari si pline de smäntänä, care chieltuim sume imense pe ARB uri etc si care arätäm cä avem izvoare nesecate. Tot timpul a existat o specie de om, vorba lui Eminescu : In lume asta prost fäcutä, cäcati f_t in loc sä putä, pe cänd Bärbati adevärati nu pot sä f__ä de Cäcati. Deci, cänd o väcutä "plinä" se plimbä asa prin lume, se trezeste unu sä ii bage in cap: - cä se plimbä "ilegal" si cä ii trebuie ordine respectiv legi si i se promite cä i se va aduna balega ce o va läsa in urmä, de azi inainte contra cotizatiei. Balega nu va fi adunatä pentru cä fiecare dintre noi a avut grijä sä nu lase nimic in spate , dar cotizatia o sä meargä si väcuta x va fi invitatä la congrese si va purta mändrä, o stampilä de tus cu FRAS pe oarece diplome. Cät costä tusul unei Stampile? Au fost pänä acum incidente negative de antena 1 , ca sä ne trebuiascä FRAS ? Ne am injunghiat cumva pe la concursuri pänä acum? Ne am cälcat uni pe alti, beti cu masinile ? Nu am fost in stare sä inchidem singuri drumuri publice cu minutul sä treaca cäte un concurent? Multi avem masini germane, in ale cäror acate figureazä pänä si Euro 3 si RAR-ul ne scoate NON euro pentru cä nu are kat din fabricä....si uni dintre voi credeti cä FRASUL o sä ii biciuiascä ca pe cobai pentru alte chitibusuri foarte speciale ? Träiti oare in Anglia, sä credeti in promisiuni? Cercetati putin pe Google despre FRAS si o sä aflati ce "cadavre" au in curtea personalä, nepäsare fatä de sportivi renumiti, contestati dispärute. Nu sänt in stare nici campionatul auto sä il tinä in fräu färä "ungeri" pe sub mänä, päi cu ästia vreti voi sä vä usurati viata? Doar pentru cuväntul FRAS pilogravat pe Cupä? Mea Culpa, mi au umplut urechile cätiva campioni de raliu ai Romäniei, despre FRAS. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Cercetati putin pe Google despre FRAS si o sä aflati ce "cadavre" au in curtea personalä, nepäsare fatä de sportivi renumiti, contestati dispärute. Nu sänt in stare nici campionatul auto sä il tinä in fräu färä "ungeri" pe sub mänä, päi cu ästia vreti voi sä vä usurati viata? Doar pentru cuväntul FRAS pilogravat pe Cupä? Mea Culpa, mi au umplut urechile cätiva campioni de raliu ai Romäniei, despre FRAS. De acord cu tine la tot ce ai scris mai sus, mai ales ultima parte, eu cred sincer ca multi nu prea stiu exact in ce adunatura se baga, si cei care stiu tac pentru ca altfel nu ar putea sa aranjeze apele, ca o mica paranteza acest FRAS sa rupt acum cativa ani din ACR, pentru ca vezi doamne ACR-ul nu mai era in stare sa organizeze campionatul de raliuri, dar de fapt era un grup care vroiau ei altceva si au reusit sa isi impuna punctul de vedere si interesele, se pare ca in cazul de fata este aproape la fel, si oricum nu prea inteleg de unde dorinta asta de a te afilia la tot felu de organizatii, probabil nu aveati destule probleme la organizarea de competitii. :uameni P.S. nu am de a face nici cu ACR-ul, FRAS-ul si nici cu alte organizatii sau cluburi, si pentru asta ma simt foarte bine in padure cu oricine, la orice intalnire, si nu ma cert cu nimeni. aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Silviu!Mahnirea ta seamana cu a noastra dar "chintesenta" ei e putin diferita!Noi aici in Romania stim ca trebuie sa existe o afiliere la forurile de specialitate , tocmai ca sa nu existe un abuz din partea autoritatilor cand si cum.Trecerea competitiilor in cadru legal este echivalentul a fii lipsiti de dureri de cap atat organizatorii cat si concurentii.Autorizatiile ptr evenimente vor fii mai usor de obtinut iar autoritatile vor trebui sa conlucreze ,nu sa fie rugate(ex politia). Deci ceea ce s-a intamplat la Sighisoara nu a fost o actiune dirijata de FRAS.Ei doar au sesizat autoritatile ca se dezic de eveniment.De ce?Pentru ca in cazul unui accident,deces,alt lucru neplacut ar fi fost implicat automat si FRAS.Lipsa de reactie a organizatorilor este de neexplicat.Noi presupunem ceea ce s-a intamplat,si suntem de acord, ca Sorin Parvulecu este o victima colaterala in disputa pentru normalizarea cadrului de organizare a evenimentelor offroad.... Asa ca acuzatiile nefondate de tine nu sunt de bun augur,acu sper ca ai inteles de ce... Exemplul cu Eminescu e f tare...n-am crezut ca a scos asemenea maxime:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Cercetati putin pe Google despre FRAS si o sä aflati ce "cadavre" au in curtea personalä, nepäsare fatä de sportivi renumiti, contestati dispärute. Nu sänt in stare nici campionatul auto sä il tinä in fräu färä "ungeri" pe sub mänä, päi cu ästia vreti voi sä vä usurati viata? Doar pentru cuväntul FRAS pilogravat pe Cupä? Mea Culpa, mi au umplut urechile cätiva campioni de raliu ai Romäniei, despre FRAS. De acord cu tine la tot ce ai scris mai sus, mai ales ultima parte, eu cred sincer ca multi nu prea stiu exact in ce adunatura se baga, si cei care stiu tac pentru ca altfel nu ar putea sa aranjeze apele, ca o mica paranteza acest FRAS sa rupt acum cativa ani din ACR, pentru ca vezi doamne ACR-ul nu mai era in stare sa organizeze campionatul de raliuri, dar de fapt era un grup care vroiau ei altceva si au reusit sa isi impuna punctul de vedere si interesele, se pare ca in cazul de fata este aproape la fel, si oricum nu prea inteleg de unde dorinta asta de a te afilia la tot felu de organizatii, probabil nu aveati destule probleme la organizarea de competitii. :uameni P.S. nu am de a face nici cu ACR-ul, FRAS-ul si nici cu alte organizatii sau cluburi, si pentru asta ma simt foarte bine in padure cu oricine, la orice intalnire, si nu ma cert cu nimeni. Pai vezi a fost un precedent din care s-a invatat....Probabil ca nu se vor repeta greselile in relatia cu ei.:h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale N-am inteles nimic! Jur! Da'n fine! Nu cumva Tsuparu a participat si el la aceasta manifestare automobilistica? Tsupareeee te denunt penal ca ai participat la acesta competitie! Sa moara Cici in ravena daca nu imi mai spui vreo doi cu acarete d'alea neinmatriculate care doresc sa imparta o celula rece cu Sorin Parvulescu!:grin: Cineva a spus mai sus: "infractiunea CARE IL PRIVESTE IN MOD DIRECT PE INFRACTOR (pentru ca asta este la ora aceasta)" - nu mi se pare corect sa-l catalogam pe Sorin Parvulescu infractor! Doamne iarta-ma...ce naiba am devenit noi? P.S. tsupare sa ai in vedere dimensiunea dintre gratii ca sa stiu daca iti arunc portocale sau mandarine!:y Oricand cu placere impart celula cu Sorin :be Astept Garda sa ma salte :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale prin anii cand eram mic....mic ...mic...era un slagar la moda...,,Money Money Money"...... vad ca toti se plang ca traim intr-o tara de rahat......extrem de fals.....tara e super.....cei care o populeaza in schimb lasa de dorit....asa ca nu e de mirare ca organul a fost la pont....pardon...la post :grin: daca cei de la imparatia offroadului au facut treaba asta.....ne meritam soarta....noi ....astia mai marunti confirm ca a fost ....LA PONT......:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Soso, faci o afirmatie grava ... cine a dat pontul? Asta in cazul ca stii mai multe ...Si eu am auzit multe discutii si zvonuri ... Nu pronunt nume dar se vehiculeaza cateva ... Cei care stiti mai multe, vorbiti fratilor ... sa ne lamurim si noi ... fara frica! ... @cfantana ... batalia s-a terminat, ce mai conteaza aceasta declaratie ...? :2dr Sunt curios daca erai in locul lui Sorin, mai aveai acum "pofta" de bere?:sht Ce lula mea ... :smb:al:top consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Nu prea am avut timp zilele astea sa mai scriu, asa ca nu-mi sariti in cap ca sunt tardive comentariile (oricum mi se rupe) eu tot zic. Asadar : REPET - lipseste reactia de la Sighisoara si discutia e incheiata! Eu inca nu am vazut nici reactia CNOR-ului. Boon ... Multi dintre voi vor veni sa-mi spuneti ca a dat Rasty unele lamuriri. Atunci, ca sa va scutesc de scris vin si va dau citatul urmator Da in principiu eu am lasat un timp, sa vad si eu ce argumente pro sau contra se aduc. Eu scriu in nume personal pe acest forum. Rasty Acum voi mai da un citat din Rasty. SCANDAL-SCANDAL-SCANDAL Personal eram curios cine o sa-si dea cu parera, cine este informat si cine o sa bata campiiiiiiiiiiiiiiiiii. DAR Am stat de vorba cu "Sighisoara", cu Sorin Parvulescu si cu comisia (CNOR). -"Sighisoara".... - comisia (CNOR) Inainte cu cateva zile sa inceapa competitiei de la Sighisoara, comisia s-a reunit si s-a pus in discutie competitia de la Sighisoara. S-a ajuns la concluzia ca toate cluburile fac demersuri sa intre in legalitate si pentru asta ne-am adunat toti sub o federatie . Toti incercam sa ne ajutam reciproc pentru a intra in legalitate. Astfel comisia a ajuns la concluzia ca clubul de la Sighisoara nu a facut nici un demers pentru a gasi o solutie competitiei lor si mai mult din informatiile afisate pe site-ul clubului s-a tras concluzia ca sunt prima etapa dintr-un alt campionat de Off-Road "Inter Carpatica Trophy 2010" Comisia cu majoritate de voturi a depus o hartie prin care a instintat FRAS despre aceasta competitie. FRAS a luat masurile pentru o astfel de competitie. - Sorin Parvulescu...... Va salut cu respect. RASTY Cu alte cuvinte, "Noi nu i-am turnat la Politie, ci aia de la FRAS i-au turnat" (citat din filmul CNOR - Cu mainile curate) Deci pontul a fost dat de CNOR, in scris, catre FRAS iar ei l-au dat mai departe SCANDAL-SCANDAL-SCANDAL Personal eram curios cine o sa-si dea cu parera, cine este informat si cine o sa bata campiiiiiiiiiiiiiiiiii. ..... Pe multi care ii vad comentand CONTRA aici nu-i cunosc si nici nu cred ca o sa-i cunosc, daca nu vin si ei la o competitie unde sa-si asume si ei decizii. Macar pentru masina lor. Dar tot acestia vor sa fie informati, sa-si dea si ei cu parera, v-am spus eu cum va cataloghez. Concurentii care stiu cum e sa te uzi pana la chiloti si sa ramai fara apa sau sa te tarai cu masina pana la FINISH, nu va mai lasati influentati de toti aterizatii cu pareri. Va salut cu respect. RASTY Da sunt "Tiriplici" sau "Tiriplic" (nu stiu exact care este singularul apelativului meu). Cat despre cunoscut nu cred ca ne vom cunoaste, nu ca nu mi-as dori, am auzit numai vorbe bune despre tine, dar deocamdata pentru mine off-road-ul este doar un hobby si nu o competitie. Chiar ma batea gandul sa merg la o etapa, doua, anul acesta (la "standard") dar cred ca ma las pagubas. Asta mai lipsea: inca un Tiriplici in campionat ! P.S. Pt cei care vor s-o arda aiurea cu scosul din context, va atrag atentia ca nu sunt ziarist (cu toate ca ma invart prin zona), asa ca nu va chinuiti. Daca nu va puteti abtine va astept la Diaconescu :dr3 Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale E ziua Domnului ...ce naiba oameni buni ...Azi oamenii se impaca, nu se cearta! Azi oamenii se inteleg si nu se judeca ... vom reveni asupra subiectului ...sa-l lasam cateva zile unused ... Multumesc ptr intelegere ... PS (Busu) stiu ce si cum a declarat Rasty ... am subliniat mai devreme... sa fim toleranti si sa avem rabdare ...cu timpul ne vom elucida si in cazul asta, o sa vezi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale @cfantana ... batalia s-a terminat, ce mai conteaza aceasta declaratie ...? :2dr Sunt curios daca erai in locul lui Sorin, mai aveai acum "pofta" de bere?:sht Ce lula mea ... :smb:al:top Cheful de bere nu trece la minie dar ma intreb tie cand iti trece cheful asta de anchete in care nu ai nici o treaba? Ti-a cerut cumva Sorin ajutorul? Lasa omul in pace ca se descurca,si daca eram eu in locul lui stai linistit ca nu ceream ajutorul pe forum. :hw Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Victime colaterale Tupare ...no comment! Paste fericit si Hristos a Inviat!:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Victime colaterale Yonutz...parerea mea ca umil cititor....inchideti topicul...deja se discuta discutii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Victime colaterale Mai lasa-l un pic deschis pt ca urmeaza replica celor de la clubul Sighisoara. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Victime colaterale Stai linistit Nike. Topicul ramane deschis. Trebuie sa isi spuna toata lumea parerea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Victime colaterale pana acum nu avem nici o pozitie oficiala a CNOr nici a celor de la Sighisoara...deci am discutat discutii...asa ca sa ocupam serverul... nici una din parti nu are curaj sa spuna ...da...noi le-am tras-o....sau cutare sau cutare din Fras sau Cnor ne-a facut-o ca intotdeauna adevarul e undeva pe la mijloc...iar felul de ne-o trage unii la altii este consacrat....ar trebui sa devina marca inregistrata indiferent de comunicatele unora sau altora....faptul in sine ...e extrem de condamnabil..... iar reactiile la atata vreme dupa eveniment nu prea mai au valoare.... au avut destul timp si unii si altii sa vada reactiile tiriplicilor si a altora ...iar in functie de astea....sa-si construiasca comunicatele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Victime colaterale Marius, Mai ai putina rabdare. Sunt sigur ca pana la urma vor exista si reactii oficiale. Nu suntem judecatori sau anchetatori asa cum spun unii dar avem legatura cu cauzele si efectele cazului de la Sighisoara. Din punctul meu de vedere, aceasta cred ca este o discutie de o importanta cruciala, prin reactiile de dupa atat ptr amatori cat si ptr profesionisti! Este important sa existe reactii, este important sa existe masuri in eliminarea pe viitor al acestor situatii, este important sa judecam fiecare la rece cazul si sa intelegem ceva din el! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate